2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

merhaba kizlar, biraz dmadan duser gibi olacak ama sizlere bi sorum olacak...
10martta dondurulmus iki embriyo transferim gerceklesti, ve dun gece yani 11.gun idrar testi yaptim ve sonuc negatif çikti, sizce bu sonuc ne kadar dogrudur???

ayse idrar testi negatif çıkıp kan testi pozitif çıkan çok insanı okudum burda. sen en iyisi kan testi yaptır , umarım hayırlı haber alırsın.

canım benim çok sağol. geçti çok şükür bikaç serumdan sonra şu an çok iyiyim. transfer günü ile beraber 4. günüm 31 martta test yapıcam inşallah güzel haberler veririm.senden tam bir hafta sonra inşallah arka arkaya halay çekeriz:teytey:a.s.

kaydirigubbakcemile5 tşk. cnm...allahım tüm isteyen bekleyen herkese nasib etsin :Saruboceq:cnm senin son durumun ne ...takip edemiyorum son zamanlarda...

tubacım merhaba canım benim transferimin 4.günü transfer sonrası hafif ohss geçirdim biraz macera oldu ama şükür şimdi iyiyim canım.dualarını bekliyoruz:Saruboceq:yerimseniben

merhaba arkadaşlar.. Uzun zamandır sohbetlerinizi takip ediyordum.Üye olmak bugüne kısmet oldu. Samimi ortamınıza beni de kabul ederseniz sevinirim.a.s

simall bugün nasılsın canım

canım iyiyim bugün, ağrım sızım kalmadı Allah'a şükür! moralmende kendime gelmek üzereyim evde olmak iyi geldi, hastane ortamı felanda sinirlerimi bozmuştu, birde bebişlere bişey olmuşmudur diye korkuyodum, şimdi toparlandım biraz, sayenizde:)a.s. birazda tevekkül etmek lazım herşey olacağına varıyor diye düşünüyorum, hayırlısı hepimiz için inşallah!:Saruboceq: sen nasılsın canım?

emsal35 'cim ben senin hangi doktora gittiğini soracaktım? tüp bebek için galiba ege tavmergene gidiyordun değil mi? hamileliğinide aynı doktormu takip ediyor canım?

iyiyim benimde bugün 8 günüm beklemedeyim yani perşembe belli olacak benim içinde dua et canım:Saruboceq:

Arkadaşlar bebeğin kalp atışının olmayıpta ikinci bebeğinde aynı sorun olmayıp hamileliğini tamamlamış olan varmı tanıdığınız birileri.

iyiyim benimde bugün 8 günüm beklemedeyim yani perşembe belli olacak benim içinde dua et canım:Saruboceq:

ayyy canım benim etmezmiyima.s.tüm kalbimle ediyorum Allah'ım emeklerini boşa çıkarmasın inşallah!a.s. hayırlısı ile yüzünü güldürsün canım inşallah!a.s. perşembe günü burda halay çekmek için senden haber bekliyorum:teytey:

merhaba arkadaşlar.. Uzun zamandır sohbetlerinizi takip ediyordum.Üye olmak bugüne kısmet oldu. Samimi ortamınıza beni de kabul ederseniz sevinirim.a.s

hoşgeldin umarım kucağın bebişlerle dolar en kısa zamandaa.s.

teşekkür ederim canım inşallah bu sefer tedavimiz güzel haberlerle biter.... dün gece senin için o kadar dua ettimki inanmazsın belki....:Saruboceq: Allah'ım inşallah bu kadar çabanın emeğin sonucunu yüzümüzü güldürerek verir.... sonunda hepimiz burada hamiş olarak halay çekeriz inşallah a.s

:CüvCüv::teytey::CüvCüv::teytey::CüvCüv::teytey::CüvCüv::teytey::CüvCüv::teytey::CüvCüv::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…