2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım dualarına amin öncelikle.umarım senden de güzel haberler alıcaz.bu nutlu haberlerle bizler bekleyenlerde moral bulup daha güçlü olucaz tadavi sürecinde.ben beklemedeyim 3. için ve acayip heyecenlıyım bu sefer olacak inşallah diye yola çıktım gellllllllllllll mayıs gelllllllll.sevgilerlea.s.

kızzzzzzzzzzzzzlar herkes burda bu akşam dualarım hepinize kucaklarımız meleklerle dolsun en kısa zamanda

sdmst senin tedavi nasıl gidiyor canım

canım ilk muaynemi dün oldum.cuma gününe kadar 150 puregon pen iğne vurulcam cuma günü tekrar gidicem. ogün kan tahlili ve ultrason muaynem var bakalım.inşallah herşey yolunda gider....sanırım bu tedavim ilkine göre daha kısa sürecek.

simall nasılsın canım var mı bir his içinde

canım yaa dualarla yaşıyorum aslında çok umutluyum ama çokta umutlanmamaya da çalışıyorum sonuçta hayalkırıklığı olmasın diye, inşallah hepimiz için güzel olacak herşey canım:Saruboceq: bugün çok daha iyiyim moral olarak evde olmak sakinlik ve huzur verdiyerimsenibensen nasılsın canım?

çok geçmiş olsun canım üzüldüm :çok üzgünüm:
neyse kızlar ben şimdi çıkıyorum tekrar görüşürüz.kendinize iyi bakın....yerimseniben

Son düzenleme:

canım benim yaaaaa inanmazmıyım hiç:1hug: çok sağol canım benim inşallah Allah'ım seninde yüzünü güldürüra.s. hepimizin inşallah canım benim yaa:1hug:a.s.

ayyyyyy canım yaaa salı serenanes ardından perşembe zlmgcy ile burda halaydan ölecezzz:teytey::teytey::teytey::teytey: hadi bakalım kızlarrrrr inşallahhhhh güldürün yüzümüzü bizede morallll ollsunnnn yaaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…