arkadaşlar,
aramıza yeni gelenler hoşgeldiniz,
transfere hazırlananlar bol bol moral diliyoruz şimdiden, allah güç versin, transferi yapılanlara ( sİmal ozellikle sana ) 12 günü geçirecek sabır diliyorum, ben de OHSS olmuştum , 10 gün yattım daha doğrusu yatamadım ölüyorum sandım ama geçiyor bir ufak tavsiye CATAFLAM adlı ilaç hem yumrutalık ağrısını, hem vucuttaki ödemi çekip alıyor 1-23 gün içinde hızla normale dönüyor insan , gerçi umarım şimdiden geçmiştir.
sakın keyfinizi bozmayın tutacak mı tuıtmayacak mı diye düşünmek yok, bebişlerinizle konuşun , tutacak tuıtacak tutacak diyin başka bişi demeyin , çalışıp da izin alamıyorsanız en azından yöneticinizle falan konuşun kimse sizi yormasın, bebişlerden değerli değil kimse .
benim gibi transfer sonucunu bekleyenlere de allah bekleyecek sabrı versin , ben salı günü sonuç alıcam umarım sevinçli haber paylaşırım sizle.
sonucunu almış, bebişinin kalbini dinleyenlere de toptan tebrikler diyorum, allah sonuna kadar sorunsuz devam etmeyi nasip etsin.
Bir liste yapalım bence hamişliğe hazırlananlar, hamiş olmayı bekleyenler, sonucu alıp hami,ş olanlar vs vs diye.. bu grup bayagı kalabalıklaşmaya başladı :))))))
arkadaşlar sizlerin daha önce denemeniz oldu mu? Yoksa ilk mi?
sdmst senin tedavi nasıl gidiyor canım
kızzzzzzzzzzzzzlar herkes burda bu akşam dualarım hepinize kucaklarımız meleklerle dolsun en kısa zamanda
arkadaşlar sizlerin daha önce denemeniz oldu mu? Yoksa ilk mi?
canım benim üçüncü olucak birinci düşük ikinci negatif inşallah 3. pozitif olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:sen ne durumdasın[/QUOT
İnşallah.Biran evvel fazla beklemeden alırsın kucağına. Benim durumum da şöyle İlk defa ocak ayında başladık tedaviye microyla 3 adet transfer edildi bi tanesi tutmuşdu ama 2 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı yoktu çünkü. şimdi ikinciyi deniycem allah izin verirse tabi bu bir 2 ay toparlanmam lazımmış...
simall nasılsın canım var mı bir his içinde
İnşallah.Biran evvel fazla beklemeden alırsın kucağına. Benim durumum da şöyle İlk defa ocak ayında başladık tedaviye microyla 3 adet transfer edildi bi tanesi tutmuşdu ama 2 hafta önce kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı yoktu çünkü. şimdi ikinciyi deniycem allah izin verirse tabi bu bir 2 ay toparlanmam lazımmış...
teşekkür ederim canım inşallah bu sefer tedavimiz güzel haberlerle biter.... dün gece senin için o kadar dua ettimki inanmazsın belki....:Saruboceq: Allah'ım inşallah bu kadar çabanın emeğin sonucunu yüzümüzü güldürerek verir.... sonunda hepimiz burada hamiş olarak halay çekeriz inşallah a.s
:CüvCüv::teytey::CüvCüv::teytey::CüvCüv::teytey::CüvCüv::teytey::CüvCüv::teytey::CüvCüv::teytey:
canım benim üçüncü olucak birinci düşük ikinci negatif inşallah 3. pozitif olur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:sen ne durumdasın[/QUOT
evet canım vücudumuz o kadar çok ilaç alıyor ki biraz dinlenmenin faydası var hem moralini toplarsın daha güçlü yola çıkarsın 2. denme için.ben bir yıldır beklemedeyim ve çok iyi geldi bu arayı vermek en azından para toparladık:)))))))
benim ilk :)) 24 martta sonuçlar geliyoooo
benim ilk :)) 24 martta sonuçlar geliyoooo
Zaten bu tedavi maddi manevi insanı çökertiyor Umarım çok beklemem çünkü çok sıkıldım gene erken kalkmalar, kan vermeler,muayneler, en kötüsüde iğneler çöktüm çöktüm ...o ilaçlarda ne varsa bi taneside mutlu etmiyorkaydirigubbakcemile3evet canım vücudumuz o kadar çok ilaç alıyor ki biraz dinlenmenin faydası var hem moralini toplarsın daha güçlü yola çıkarsın 2. denme için.ben bir yıldır beklemedeyim ve çok iyi geldi bu arayı vermek en azından para toparladık:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?