2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

amin kızlarrr :))) allah şu anlki moralimizi bozmaz die dua ediyorum, ister istemez bak birbirimizi tanımıyoruz ama ortak noktada hayatlarımız kesişti, umarım sevinçlerimiz de ortak olur ..çok duygusalım 1-2 gündür allah sonumu hayır etsin .....

bu arada sdsmt "yigen" dedin kopardın beni, karadenizliler sever bu tabiri, ben trabzonluyum ama ist da yasiyorum, sen ?

inan bana aklımda hep sizler varsınız.sizlerden gelenleri okudukça moral buluyorum.ben hem korkuyorum hem umut doluyum.korkuyorum çünkü ilkinde ohss oldum ve 13 gün hastanedeydim ölümle burun buruna geldim.aynı şeyi yaşar mıyım acaba diye çok korkuyorum.heyecanlıyım çünkü bu sefer olacağına dair hisleerim çok güçlü Allahın izniyle tabi.senin için en güzeli en hayırlısı neyse o olsun meleğin gelecek sana inşallah buna inanıyorum dualarımız sen ve meleklerinle

canım bende doğma büyüme ankaralıyım ama eşimden dolayı samsunda yaşıyorum.....e artık karadenizli sayılırız..eşimden alıştım bu yiğen lafınada :roflol:

canım benim seni çok iyi anlıyorum bende yaşadım o ohss belasını, ama moralin ve umudun çok yüksek bu saçma sapan şey sana bu sefer bulaşamıyacak kesinlikle. burda hep beraber moral ve umut dolu bi şekilde atlatıcaz bunu ve sen bizim yaz hamişimiz olacaksınkaydirigubbakcemile5 bizim cesaretimiz ve umdumuz kucağımızı boş bırakmayacak canım benimmm merak etmehihoyyyt

yaw aklıma geldi size sorayım, 3-4 gundur belimde hafif bir agri var, kasik agrim yok, goguslerde hafif sizi var ama abartmayayim.. hayir haber midir bu acep die düşünmüo degilim.. daha evvel bunu tecrübe edip de hayır haber alan oldu mu ??

ya belirtiler bende de olmuştu birde benim cildimde acayip bir güzelleşme olmuştu ve olumlu sonuç almıştım heyecanlandlm şimdi canım ya neden olmasın lütfen dikket et kendine

nesrinbar bendede ohss tehlikesi vardı hep drlar uyarıyodu haber ver diye karnımda şişlik oldu iki aya yaklaşırken ben 4 aylık gibiydi karnım bazende karın ağrısı... ama kontrole gittim sorun yok dendi bende korkuyorum ikincide de olurmu diye sordum dr. Hayır dedi bana. sendede karnın ağrıyomuydu Ohss de

off offf hayır olsun rabbim !!!! salıyı beklemek şimdi 12 günü beklemekten daha zor görünüyor yaaa, nie bööle oldum ki ben (((

canım benimki yumurta toplamadan hemen sonra oldu böbreklerim durdr benim önce 2 gün sonra 12 kilo kadar karnıda su topladı o zaman karın ağrım oldu.benim olma ihtimalim çok yüksek çünkü polikistlik var bende ilaç dozum çok yüksek veriliyor buda ohss ya yol açıyor.bakalım 3. denemede protokol değişecek baya uzun sürecek bu sefer çünkü ilaçları ona göre ayarlayacaklar umarım olmaz hiçbirimize çünkü berbattttttttttttttt bir şey

kızlar bende hep ondan korkuyorum şu ohss den.ilk tedavimde doktor uyarmıştı ama olmamıştı.acaba 2.de olurmu.çünkü benim dondurulmuşum yok.tedavi olduğum merkezde dondurma yapmıyorlar.. onun için bundada yumurta toplama işlemi olacak.ilkinde ohss olmayınca ikincide olmama şansı varmı??bide ilk tedavim uzun protokoldü.doğum kontrol hapıyla başlayıp lucrin+gonal f le devam edip çatlatma iğnesiyle bitmişti.şimdi direk puregon pen iğneyle başladım.hemşire lucrin ve gonal f olmayacak dedi... acaba bu tedavim kısa protokolmü olacak.bide ben 2.tedavime hemen başladım.ilk tedavim ocakta bitmişti.14 ocakta sonuç almıştım.erkenmi başlamışım sizce.

off offf hayır olsun rabbim !!!! salıyı beklemek şimdi 12 günü beklemekten daha zor görünüyor yaaa, nie bööle oldum ki ben (((

heycan doruktaaaaaaa:lepi::lepi: yaaaa offlamak felan yok:sm_confused: delikafaduldenheyecannnnnnndelikafadulden salıya ne kaldı yaaaasırnaşık şey hadi bakalım halay halay:teytey:hihoyyythihoyyyt:teytey:

saolsun kızlar, insan kendini tezahürat gören sporcu gibi hissediyyy sayenizde :)))))

ben de PKO yum malesef , o Gonal f lafını durtumca tüylerim kabarıyoo , allah kullanana sabır versin, benden de uzak etsin ,

canım korkma ilkinde olmamışsa ikincide olmaz galiba 100 kişide 3 kişiye denk geliyor ve genelde polikistlik ovar hastalarına oluyor.negatif sonuçtan sonra 2 ay ara yetiyor sen hazırsan gerisi önemli değil

saolsun kızlar, insan kendini tezahürat gören sporcu gibi hissediyyy sayenizde :)))))

ben de PKO yum malesef , o Gonal f lafını durtumca tüylerim kabarıyoo , allah kullanana sabır versin, benden de uzak etsin ,

canım ya sen koşunun sonuna geldin kupa senin olucak ödülünde melekler .kaydirigubbakcemile3

canım korkma ilkinde olmamışsa ikincide olmaz galiba 100 kişide 3 kişiye denk geliyor ve genelde polikistlik ovar hastalarına oluyor.negatif sonuçtan sonra 2 ay ara yetiyor sen hazırsan gerisi önemli değil

inan hazır olup olmadığımı çözemedim hala hazırım sanıyordum ama dün doktora giderken ilk tedavimde hiç olmadığım kadar heyecanlandım.bide bu sefer ilkine göre daha olumluyum bu sefer olacak diyorum sonra şu lanet olası şeytan gelip kendini bu kadar kaptırma ya olmazsa diyor.:roflol: bende bu sefer sende haklısın diyıorum ne diyim :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…