canım yaa dualarla yaşıyorum aslında çok umutluyum ama çokta umutlanmamaya da çalışıyorum sonuçta hayalkırıklığı olmasın diye, inşallah hepimiz için güzel olacak herşey canım:Saruboceq: bugün çok daha iyiyim moral olarak evde olmak sakinlik ve huzur verdiyerimsenibensen nasılsın canım?
Zaten bu tedavi maddi manevi insanı çökertiyor Umarım çok beklemem çünkü çok sıkıldım gene erken kalkmalar, kan vermeler,muayneler, en kötüsüde iğneler çöktüm çöktüm ...o ilaçlarda ne varsa bi taneside mutlu etmiyorkaydirigubbakcemile3
depresyonist etki var o lanet olasıcı ilaçlarda canım, başka ne olacak
amin kızlarrr :))) allah şu anlki moralimizi bozmaz die dua ediyorum, ister istemez bak birbirimizi tanımıyoruz ama ortak noktada hayatlarımız kesişti, umarım sevinçlerimiz de ortak olur ..çok duygusalım 1-2 gündür allah sonumu hayır etsin .....
bu arada sdsmt "yigen" dedin kopardın beni, karadenizliler sever bu tabiri, ben trabzonluyum ama ist da yasiyorum, sen ?
depresyonist etki var o lanet olasıcı ilaçlarda canım, başka ne olacak
harikasın ya ama siz varken insan nasıl girer depresyona.bu arada hem yeğenler hem bir sürü teyzeleri olucak meleklerin bizimkiler çok şanslı çünkü geldikleri yolda onlar birbirlerini tanıyorlar belki bir gün bu dünyadada karşılaşırlar kaydirigubbakcemile5
inan bana aklımda hep sizler varsınız.sizlerden gelenleri okudukça moral buluyorum.ben hem korkuyorum hem umut doluyum.korkuyorum çünkü ilkinde ohss oldum ve 13 gün hastanedeydim ölümle burun buruna geldim.aynı şeyi yaşar mıyım acaba diye çok korkuyorum.heyecanlıyım çünkü bu sefer olacağına dair hisleerim çok güçlü Allahın izniyle tabi.senin için en güzeli en hayırlısı neyse o olsun meleğin gelecek sana inşallah buna inanıyorum dualarımız sen ve meleklerinle
yaw aklıma geldi size sorayım, 3-4 gundur belimde hafif bir agri var, kasik agrim yok, goguslerde hafif sizi var ama abartmayayim.. hayir haber midir bu acep die düşünmüo degilim.. daha evvel bunu tecrübe edip de hayır haber alan oldu mu ??
nesrinbar bendede ohss tehlikesi vardı hep drlar uyarıyodu haber ver diye karnımda şişlik oldu iki aya yaklaşırken ben 4 aylık gibiydi karnım bazende karın ağrısı... ama kontrole gittim sorun yok dendi bende korkuyorum ikincide de olurmu diye sordum dr. Hayır dedi bana. sendede karnın ağrıyomuydu Ohss de
off offf hayır olsun rabbim !!!! salıyı beklemek şimdi 12 günü beklemekten daha zor görünüyor yaaa, nie bööle oldum ki ben((([/QUOT
bu ne duygusallık böyle canım ya galiba pozitif sonuç alıcan inşallah inşallah inşallah 2 gün kaldı sadece 48 saat ve mutlu sonnnnnnnnnnnnnnn buna inan
off offf hayır olsun rabbim !!!! salıyı beklemek şimdi 12 günü beklemekten daha zor görünüyor yaaa, nie bööle oldum ki ben(((
kızlar bende hep ondan korkuyorum şu ohss den.ilk tedavimde doktor uyarmıştı ama olmamıştı.acaba 2.de olurmu.çünkü benim dondurulmuşum yok.tedavi olduğum merkezde dondurma yapmıyorlar.. onun için bundada yumurta toplama işlemi olacak.ilkinde ohss olmayınca ikincide olmama şansı varmı??bide ilk tedavim uzun protokoldü.doğum kontrol hapıyla başlayıp lucrin+gonal f le devam edip çatlatma iğnesiyle bitmişti.şimdi direk puregon pen iğneyle başladım.hemşire lucrin ve gonal f olmayacak dedi... acaba bu tedavim kısa protokolmü olacak.bide ben 2.tedavime hemen başladım.ilk tedavim ocakta bitmişti.14 ocakta sonuç almıştım.erkenmi başlamışım sizce.
saolsun kızlar, insan kendini tezahürat gören sporcu gibi hissediyyy sayenizde :)))))
ben de PKO yum malesef , o Gonal f lafını durtumca tüylerim kabarıyoo , allah kullanana sabır versin, benden de uzak etsin ,
canım korkma ilkinde olmamışsa ikincide olmaz galiba 100 kişide 3 kişiye denk geliyor ve genelde polikistlik ovar hastalarına oluyor.negatif sonuçtan sonra 2 ay ara yetiyor sen hazırsan gerisi önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?