2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

doktoro gittiysen hazırsındır ve heyecanını sakın kaybetme bu sefer gelirler inşallah bebişlerin herkese iyi geceler

doktoro gittiysen hazırsındır ve heyecanını sakın kaybetme bu sefer gelirler inşallah bebişlerin herkese iyi geceler

evet canım bende tam onu diyecektim.tekrar başlamak için gittiğime göre hazırmışım.a.s
inşallah inşallah bu sefer hepimizin melekleri gelir.:Saruboceq:
bide hep halay çekiyoruz ben bi değişiklik yapıp hamile arkadaşlar için değişik bir şekilde oynayım :roflol:
sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
:roflol:

arkadaşlar iki deneme arasında kaç gün beklemem gerekiyo, ben hiç beklemek istemiyorum, acaba en erken ne zaman yaptırabilirim

arkadaşlar iki deneme arasında kaç gün beklemem gerekiyo, ben hiç beklemek istemiyorum, acaba en erken ne zaman yaptırabilirim

ilk tedavinin üstüne 3 kere regli olman gerekiyor canım.3.reglinde gidiyorsun doktora.zaten 1.cisi negatif sonuç aldıktan hemen sonraki.daha erken başlayamıyorsun en erkeni bu 2 ay yerimseniben

kızlar bide ben şimdi ilaçlar için rapor çıkartıcam. ama bildiğim kadarıyla rapor için gerekli olan rahim filminin son 6 ayda çekilmiş olması gerekiyor. benimki taaa 2006 da çekilmişti. şimdi rapor için ben tekrar rahim filmimi çektircembenneyaptımki

arkadaşlar ben bi şey sormak istiyorum.ilk tüp bebk denememde adetimin 3.günü bana bi işlem yapıldı. rahim yolunu açtık dedi doktor transferin daha rahat olması içinmiş,çok kişiye sordum yok dediler size yapıldımı acaba cevaplarsanız sevinirim.çok berbat acılı bir işlemdi bi daha istemiyorum.şimdiden tşklr.

gunaydin canım,
allah kuvvet versin inşallah, ben hiç duymadım böyle bir işlemi. sen doktoruna nedir yaptığınız diye ısrarla sor bir daha yapmaya kalkarlarsa en azından açıklayıcı bilgi versin .

doktor bana lekenlenme tarzi kanama ilk 3 gün içinde normal demişti, rahime bıraktıkları embriyoların transferi sırasında hafif bir kanama olabiliyormus onun etkisidir 2-3 gün içinde görülen kanama demişti. eğer açık renk ve bayağı kanama gibi değilse endişelenme ama gene de doktoruna bir sor istersen.

benimde 2006 da çekilmiş rahim filmim vardı hiç gerek yok canım çektirmene benimkini kabul ettiler

teşekkür ederim canım, ben o kadar nasıl bekleyeceğim üfff

canım benim doktorumda bana 2 ay araverelim dedi. ama bu arada negatif sonucdan 20 gün sonra gel bir bakalım dedi önümüzdeki hafta gidicem sende gittinmi doktoruna nasıl bilgi verdiler sana. ben şimdi kontrole gittiğimde ne dicek nasıl işlemler yapacak çok merak ediyorum.

kızlar negatif sonuçtan sonra bekleme süreci nasıl geçiyor doktorlarınız ne gibi tedavi uyguluyor.paylaşırsanız çok sevinirim.

selam kızlar.tüp bebek tedavisine haziranda başlayacaktık ama yeni bi kararla bu ay yapmaya karar verdik.bu benim ilk tüp bebek deneyimim olacak.yarın doktorla randevum var ve yarın adetimin 2.günü.tecrübeli arkadaşlara soruyorum ilk olarak ne yapılıyor.hapmı veriyorlar yoksa hemen iğneleremi başlanıyor.beni bu konuda aydınlatırmısınız ?sanırım çok heyecanlı bi süreç beni bekliyor :):)

teşekkür ederim canım, ben o kadar nasıl bekleyeceğim üfff

bende öyle diyordum fakat hemen geçiyor günler bir bakmışsın tekrar başlamışsın...hem bu süre içerisindede kendinide dinlendirmiş oluyorsun.en azından kafan biraz daha rahatlıyor

banada böyle bir işlem yapılmadı ve hiç duymadımda..bencede doktoruna ısrarla sor ve tatmin edici bir cevap alana kadarda bir daha yaptırma bence...

benimde 2006 da çekilmiş rahim filmim vardı hiç gerek yok canım çektirmene benimkini kabul ettiler
:sm_cool: çok sağol yaa nasıl bir dertten kurtardın beni o kadar rahatladımki anlatamam.birde bende hiç bir şekilde uyuşturmma falan yapılmamıştı...berbat bişeydi anlayacağın seninde öylemi çekilmişti..

adetinin 2.günü gittiğinde jinekolojik ultrasonla muayne oluyorsun.ilaç konusundada kişiden kişiye değişebiliyor.ona senin durumuna göre karar veriliyor.

teşekkürler canım.yarın ola hayrola diyecez artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…