yaaa kızlarrr çok fena grip oldum ben( bi insanda ancak bu kadar şans olur demi? peşimi bırakmadı aksilikler, huzur yok yaa bu bebişler tutarsa süpermen olur heralde:) hastanelerde felan üşüttüm heralde? offf yaa offfsenağlama gerçi bi arkadaşımla konuştum bugün o da hamileliğinin ilk ayında grip olmuş ama bişey olmamış ilaç felanda içmiyom portakal ıhlamur felan, etkilemez inşallah yaaa! offfsenağlama
kısslarr ben yarn teste gidicem, dua ediorum surekli siz de edin noolurr
yaaa kızlarrr çok fena grip oldum ben( bi insanda ancak bu kadar şans olur demi? peşimi bırakmadı aksilikler, huzur yok yaa bu bebişler tutarsa süpermen olur heralde:) hastanelerde felan üşüttüm heralde? offf yaa offfsenağlama gerçi bi arkadaşımla konuştum bugün o da hamileliğinin ilk ayında grip olmuş ama bişey olmamış ilaç felanda içmiyom portakal ıhlamur felan, etkilemez inşallah yaaa! offfsenağlama
kısslarr ben yarn teste gidicem, dua ediorum surekli siz de edin noolurr
2009papatya senin trnsferinde hayırlı olsun benim transferimin 7 günü ben genelde yatakta geçiriyorum ama ufak ufak kendimi yormamaya çalışarak evde zaman geçiriyorum sende kendini yorma bence daha çok istirahat ederek geçir bence canım
kızlar bende bugün ilk muaynemi oldum ve puregon iğneyle tedavime başladım.
simalciğim lütfen üzülme...yumurtaların toplandığı zamanda sıkıntıyla karşılaştın ama sonu güzel bitti ve bugünlere geldin.inan şimdide sonunda güzel haberler alacaksın....
benimde 2. denemem ilki negatifti.sen ne durumdasın?
canım benim doktorumda bana 2 ay araverelim dedi. ama bu arada negatif sonucdan 20 gün sonra gel bir bakalım dedi önümüzdeki hafta gidicem sende gittinmi doktoruna nasıl bilgi verdiler sana. ben şimdi kontrole gittiğimde ne dicek nasıl işlemler yapacak çok merak ediyorum.[/QUOT
negatif sonuçtan sonra bi aradılar, doktorla sizi görüştürcez dediler halaa görüştürecekler, oraya gitmeyi düşünmüyorum artık, sadece evraklarımı alcam canım, başka bi merkeze gideceğim ama ben çok sabırsızım, beklemek hiç içimden gelmiyo naapsam bilmiyorum, sana ne diyecek bakalım, beni haberdar edersen sevinirim canımcığım
benim yaptırdığım rahim kalınlığını ölçmek içinde bir sorun olup olmadığını görmek içindi.
Canım hayırlı uğurlu olsun...kaç cc ile başladın?Bende puregon kullanmıştım.İnşallah güzel haberler verirsin..sevgiler
Canım merak ettiğim birşey var.Sen 1.nci denemenden dondurulmuş bebişin yokmuydu?
Tekrar yeniden mi başladın?..sevgiler
kızlar merhaba bılgısayarım bozuldu gıremıyordum kac haftadır.cok guzel haberım var hepınıze hamıleyımmmmmmm. cok sevınclıyım .hep paylasmak ıstedım sızlerle bugune kısmetmıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?