2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

yaaa kızlarrr çok fena grip oldum ben( bi insanda ancak bu kadar şans olur demi? peşimi bırakmadı aksilikler, huzur yok yaa bu bebişler tutarsa süpermen olur heralde:) hastanelerde felan üşüttüm heralde? offf yaa offfsenağlama gerçi bi arkadaşımla konuştum bugün o da hamileliğinin ilk ayında grip olmuş ama bişey olmamış ilaç felanda içmiyom portakal ıhlamur felan, etkilemez inşallah yaaa! offfsenağlama

simallcim canım çok büyük geçmiş olsun olsun artık gülsün yüzün herşey geçti geride kaldı inşallah güzel haberlerini alacağız.bol bol süt iç kivi ye kendine iyi bak..
plum12 aramıza hoşgeldin canım...
tugbaacım canım kalp atışlarını duymmuşsun hadi gözün aydın,darısı benim başıma ve tüm bekleyenlerin....
adını hatırlayamadım arkadaşlarımında tedavileri hayırlı olur inşallah moral bozmak yok yola devam..(parti sloganı gibi oldu )dimi sırnaşık şey

bişi olmaz korkma , süpermenler her daim kurtulur :)))))))))))))
sen doktora sor ama ben ilk 3. gün idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotrik verdi mecburuz yoksa bebekler düşer dedi . yani zorlayici durumda veriyorlar bişiler..

:çok üzgünüm: off simalciğim yaa bütün aksiliklerde senimi buluyor anlamadımki...çok geçmiş olsun...ama her gecenin bir sabahı vardır misali bu kadar aksiliğin sonuda inşallah güzel olur...hastalıktan çok moral daha önemli bu durumda.onun için hiç bişeyi kafana takma sen bebişlerini düşün....onlar şuan senden moral ve sevgi bekliyor....sende onlara onları istediğine ve beklediğine inandırdırki hep birlikte bütün aksilikleri alt edin onun için canını sıkma :teselli:

Son düzenleme:
kısslarr ben yarn teste gidicem, dua ediorum surekli siz de edin noolurr

:dance::dance: ayyy hiç sorma canım yaaa inşallah inşallah sonucun pozitif çıkar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bak senin için bi dans ediyim ben sonucun pozitif çıkınca halayda çekicem yerimseniben
sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

oyyyyyy canım ya geçmiş olsun korkma annesi bağışıklık sistemi şimdiden gelişiyor :)))
canım kivi ye benimde transferden sonra başıma geldi doktor kiviyi önerdi istersen sen sorup bi dene.a.s.

kısslarr ben yarn teste gidicem, dua ediorum surekli siz de edin noolurr

inan bana aklımda kalbimde hep sen vardın bütün gün yarında böyle olucak bence yarın bizi havalara zıplatıcan dualarım seninle haberini bekliyoruz heeyecanla.sevgilerleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.

serananes canım dualarım seninle yarın inşallah hayırlı haberlerini alırız hemen yaz inşallah ard arda halay çekeriz:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyyt

kızlar merhaba bılgısayarım bozuldu gıremıyordum kac haftadır.cok guzel haberım var hepınıze hamıleyımmmmmmm. cok sevınclıyım .hep paylasmak ıstedım sızlerle bugune kısmetmıs.

simall basına gelenlerı okudum canım gecmıs olsun.sonuc ne merak edıyorum......senınle beraber baslamıstık tedavıye........

yugu hayırlı olsun canım tebrik ederim darısı başımıza inşallah ne tür belirtiler olmuştu sende benimde transferim oldu 9 gün beklemedeyim ilk belirtiler merak ediyorum

Canım benim transferim 20 şubattaydı ve maalesef 3 martta negatif sonuç alarak bu ay tutmadı...güzelim...allah sana hayırlısını versin umarım güzel haber verirsin...sevgiler

Canım hayırlı uğurlu olsun...kaç cc ile başladın?Bende puregon kullanmıştım.İnşallah güzel haberler verirsin..sevgiler

benim yaptırdığım rahim kalınlığını ölçmek içinde bir sorun olup olmadığını görmek içindi.

Bu kolay bişeymi? yani aslında benimde ilk denemem tutmadı rahim kalınlığını ölçelim dedim dr uma ama kızdı bana ben gerek duyarsam yaparız dedi..şimdi 2.nciyi yapicaz ama korkuyorum ama rahim duvarı ile ilgilimi diye...

Canım hayırlı uğurlu olsun...kaç cc ile başladın?Bende puregon kullanmıştım.İnşallah güzel haberler verirsin..sevgiler

Canım merak ettiğim birşey var.Sen 1.nci denemenden dondurulmuş bebişin yokmuydu?
Tekrar yeniden mi başladın?..sevgiler

teşekkürler inşallah hayırlı uğurlu olur.canım 150 cc ile başladım...benim ilk puregon kullanışım ilkinde hiç kullanmadım lucrin ve gonal f kullanmıştım...1.denemeden dondurulmuşum yok canım..benim gittiğim merkez dondurmuyor..tercih etmiyormuş.ama niye bilmiyorum...

Son düzenleme:
kızlar merhaba bılgısayarım bozuldu gıremıyordum kac haftadır.cok guzel haberım var hepınıze hamıleyımmmmmmm. cok sevınclıyım .hep paylasmak ıstedım sızlerle bugune kısmetmıs.

hihoyyyt canım inşallah bir nefeste kucağınada alırsın.Allah'ım bizlerede nasip etsin inşallah:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…