2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

arkadaşlar merhba şu anda ankarada bir internet kafeden yazıyorum.bu gün 11. gündeyim 11 gündür iğne kullanıyorum, durumum pek ümitli değil şu anda malesef sadece bir yumurta cevap vermiş iğnelere sanırım 1 yumurta toplanacak toplama gününde.hayırlısı bakalım, geçen sene 6 yumurta toplanmıştı ve 2 tane embriyo yerlerştirmişlerdi.yarın gene ultrasonum var .fırsat buldukça yazmaya çalışacağım.görüşürüz.

canım olsun 1 yumurtada yeter,embriyo olabilsinde,hayırlısıyla positif sonuçlar alırsın inşallah,haberlerini yaz bize..

butun hamislere kocaman MASSAALLLLAAAHHHHHH
Allah tamamina erdirsin
darisi bizlerin basina AAAAAAAMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNN

--------------------------------------------------------------------------------

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol
helin hivda
esingul
gamze-su
egecan_________________mikroenjeksiyon uzun protokol_____27 haziran baslangic
asli
alaren
yesbu
ayseakgul
kaderli
yesbu
civciv1981
karamelli neskafe__________tup bebek__________________temmuz ayinda baslangic
mislina___________________tup bebek__________________16 haziran baslangic
gulen____________________mikroenjeksiyon uzun pro.______agustos baslangic
btrklc____________________tup bebk uzun protokol________temmuz ayi sonu
a.acele___________________tup bebek__________________temmuz baslangic
butterfly's'_________________tup bebek uzun protokol_______22 haziran baslangic
civciv1981_________________tup bebek___________________temmuz ayi basinda
karmakarisik_______________tup bebek __________________26 haziran transfer
peteknur__________________tup bebek___________________temmuz baslangic
fato83____________________tup bebek __________________temmuz baslangic
ilayda45__________________asilama_________________ ___11 temmuz sonuc
hituci____________________tup bebek uzun pro.__________13 temmuz baslangic
sueda22_________________tup bebek___________________7 temmuz baslangic
cigtanesi_________________mikro enjeksiyon kisa pro._____12 temmuz sonuc
moonlight________________tup bebek___________________11 temmuz sonuc
peteknur_________________tüp bebek uzun protokol______8 temmuz baslangıc
aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....

günaydın arkadşlr,moralm çok bozuk.Pzt iğnelere başlycktm ama yapılan kan tahllnde östrojenm 95 çıktı.Bunnda tüp bebekte 50veya60arsnda olması gerekiyomuş.tut sen 1 ay daha bekle,yine doğum kontrol habına devm.Ayyyyy sıkıldm artk.ALLAH sonunu hayr ets

süedacım sıkılma,kendine sıkıntı stres yaparsan daha kötü olabilir işi oluruna bırak,hayırlısıyla başlarsın inşallah canım,Allah gönlünden geçeni kucağına versin canım..

canim hic umudun olmadigi bir anda bir yumurtayla olur yeterki Allah istesin...umudunu kaybetme....

canim uzulme seninki yine en azindan bir dahaki ay olacak o kesin...benimki eylule ertelendi bak:1no2:

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende bir hamilelik yaşadım ve karnımda kaybettim tam bir sene oldu ve biz bebek istiyoruz fakat olmuyor şuan çok steresliyim aşılama düşünüyoruz hiç bir bilgim yok bilgisi olan arkadaşlardan bilgi istiyorum

HOŞGELDİN ROSEBERRY.Bebeğini kaybetmen çok acı tahmin edebiliyorum.biz sadece 12 gün içimizde taşıdık(tüp bebek yani)o bile güzeldi inan.normal yolla mı hamile kalmıştın?
merak ettiğin konularıda forumlardan araştırıp bulabilirsin.biz bildiğimiz her konuda yardımcı oluruz.sevgiler....

arkadaşlar mrb ben bugun cetrotıde (yani bacaktan kullanılan yumurtalar toplacak gune kadar yumurtaların catlamasını onleyen )iğneye başladım.yanlız bu benim bacagımda şişme ve kaşınma yaptı aranızda kullanan varsa bu durum hakkında bana bilgi verirse sevinirim (

canım ilacın çok ilginçmiş.lucrinle aynı görevi görüyor sanırım.bu ilacı kullanmadım ama dr unun lucrin yerine neden onu tercih ettiğini merak ettim.birde bu ilaç sende alerji yapmış olabilir.dr una danış derim.inş şikayetlerin geçer canım sağlıcakla kal kocman öpa.s.

CANIM BANA BU İLACI GONAL F NİN YANINDA VERDİ..ZATEN AKŞAM BURDAN CEVAP BULAMIYINCA DR Bİ KAÇ GUNLUK İZNE AYRILMIŞTI MECBUREN ARAMAK ZORUNDA KALDIM...O DA AYNI ŞEYİ SOLEDİ ALERJİ YAPMIŞ YAN ETKİSİ DİYE EGER SABAHA KADAR GEÇMESE TEKRAR ARA DEDİ AMA ALLAHA ŞÜKÜR GEÇTİ Bİ SORUN YOKK.. YARDIMIN İÇİNDE COK TŞK EDERİMM BENDE OPTÜM SENİİİŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…