canım çok sağolallahım sanada diğer arkadaşlarada nasip etsin yeğenim dedinya canımı yedin ha biraz sabret olucak seninde sabırsızlıkla bekliyorum:1hug:
hamile arkadaşları tebrik ediyorum darısı bize inşallah
tebrikler tatlım , hayırla ve sağlıkla ilerlersin inşallah.
arkadaşlar merhba şu anda ankarada bir internet kafeden yazıyorum.bu gün 11. gündeyim 11 gündür iğne kullanıyorum, durumum pek ümitli değil şu anda malesef sadece bir yumurta cevap vermiş iğnelere sanırım 1 yumurta toplanacak toplama gününde.hayırlısı bakalım, geçen sene 6 yumurta toplanmıştı ve 2 tane embriyo yerlerştirmişlerdi.yarın gene ultrasonum var .fırsat buldukça yazmaya çalışacağım.görüşürüz.
arkadaşlar merhba şu anda ankarada bir internet kafeden yazıyorum.bu gün 11. gündeyim 11 gündür iğne kullanıyorum, durumum pek ümitli değil şu anda malesef sadece bir yumurta cevap vermiş iğnelere sanırım 1 yumurta toplanacak toplama gününde.hayırlısı bakalım, geçen sene 6 yumurta toplanmıştı ve 2 tane embriyo yerlerştirmişlerdi.yarın gene ultrasonum var .fırsat buldukça yazmaya çalışacağım.görüşürüz.
günaydın arkadşlr,moralm çok bozuk.Pzt iğnelere başlycktm ama yapılan kan tahllnde östrojenm 95 çıktı.Bunnda tüp bebekte 50veya60arsnda olması gerekiyomuş.tut sen 1 ay daha bekle,yine doğum kontrol habına devm.Ayyyyy sıkıldm artk.ALLAH sonunu hayr ets
hepinize çok tşk ediyrm.mehay canm allh sanada sabr versn.Bu östörojen sorunnu yaşayn kimse var mı?
arkadaşlar mrb ben bugun cetrotıde (yani bacaktan kullanılan yumurtalar toplacak gune kadar yumurtaların catlamasını onleyen )iğneye başladım.yanlız bu benim bacagımda şişme ve kaşınma yaptı aranızda kullanan varsa bu durum hakkında bana bilgi verirse sevinirim(
canım ilacın çok ilginçmiş.lucrinle aynı görevi görüyor sanırım.bu ilacı kullanmadım ama dr unun lucrin yerine neden onu tercih ettiğini merak ettim.birde bu ilaç sende alerji yapmış olabilir.dr una danış derim.inş şikayetlerin geçer canım sağlıcakla kal kocman öpa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?