2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar merhaba bılgısayarım bozuldu gıremıyordum kac haftadır.cok guzel haberım var hepınıze hamıleyımmmmmmm. cok sevınclıyım .hep paylasmak ıstedım sızlerle bugune kısmetmıs.

hayırlı uğurlu olsun canım darısı başımıza tez zamanda bebişlerin koklamak nasip etsin...sevgilerk

Canım bende bir arkadaşım ile birlikte başlatık.Arkadaşım bu uzun protokol denilen lucrin ve gonal f iğne ile başladı bende ise direk puregon.Gerçi bende puregon iğnelerim vardı aşıla tedavimden kalan onun için mi başladılar yoksa neden bilmiyorum.
Yani uzun protokol olanlarda daha mı çok pozitif sonuç alıyor?
Bende puregon ile 175cc ile başladım 5 gün kullandım kontrole gittim sonra 3 gün daha 175cc kullandım çok fazla büyüyünce artı bi iğne fazla fazla büyümesin diye ve onunla birlikte 2 gün daha 150cc yaptım ve bıraktım.4 günde cetride iğne kullandım çatlamasın diye...sanırım fazla uyarıldı bilmem...

benim ilk tedavim uzun protokoldü fakat sonucum negatifti...2.tedavime yeni başladım.150 cc puregonla 5 gün vurulcam.cuma günü tekrar gidicem..kan vercekmişim bide normal muaynem olcakmış...bakalım ne diyecekler.

*plum12 aramza hoş geldin...

*tüm pozitif sonuç alan arkadaşları tekrar tekrar tebrik etmek isityorum ve tez zamanda bebişlerini koklamak nasip ettsin diyorum...

*Bu arada ben merkez değiştirme istiyorum.Özellikle International Medicana B.düzü nü düşünüyorum.Öğrendimki dondurulmuş bebişleri merkez arasında transfer ediliyormuş.Sağlıklı birşey mi bilmiyorum ama öyle birşey yapsanmı diye düşünüyorum.
Kendi doktorum negatif sonuç aldıktan sonra ya üzüldüm dedi ve sıkma canını dedi.Bazen bilmediğimiz sebepler olur dedi.Ama sakın normalmiş gibi bir ses tonuyla.Nasıl olsa bir denemelik daha bebiş var dedi bakarız iyiler ise deneriz bu işin üsütne gidicez dedi.
Ama gel bakalım son durumun ne muayene edelim hiç birşey demedi.Çok tuafıma gitti.Eşimle gelmek yüz yüze konuşmak isteriz dedik gerek yok dedi.Bu adetini gör dedi ve bir sonraki adetin ilk günü ara dedi.
Sizce normal mi?
Dr.Selman Bey giden arkadaşlar var aramızda.Nasıl memnunlar mı?Bugün merkezi aradım ve 3250 ytl dediler.Muayene ücreti olarakat SSK ile 20 ytl dediler.
Doğru mu dur?
*Birde 2.nci denemelerini ve dondurulmuş bebiş kullananlara sorum var:
Rahim nasıl hazırlanıyor?Üretilen yumurta nasıl çatlaması için önleniyor , yoksa çatladıkta sonra mı transfer ediliyor?
Doktoruma soruları sordum hiç cevap alamadım!!!
*Benimle konuyu paylaşırsanız sevinirim

*Birde anket yapalım diyen arkadaşımz vardı.Bence de yapalım:):) aslında yakın olanlar yada aynı merkezde olanlar görüşebilirler.

*Ben gündüzleri iş yerinden çok fazla giremiyorum.ancak akşmaları ama o zamanda kimseyi yakalıyamıyorum...

Herkese sevgiler hayırlı haberler...Yarın test sonucu alacak olanlarada şimdikten dua ediyor ve hayırlı mücedeli haberler vermelerini diliyorum....

benim ilk tedavim uzun protokoldü fakat sonucum negatifti...2.tedavime yeni başladım.150 cc puregonla 5 gün vurulcam.cuma günü tekrar gidicem..kan vercekmişim bide normal muaynem olcakmış...bakalım ne diyecekler.

Canım kanda ne bakacaklarmış?Ben ilk muayene me gittiğimde ultrasonda bir yumurtalığıma birşey görmüştü kan alalım bakalım nedi ona göre iğne ye başlarız dedi.Kan sonucu iyi çıkınca başladım.5 gün sonra gittiğimde muayenem iyi olunca kan testine ihtiyaç duymadılar.Sonrada tedavime devam ettim.
Hayırlısı olsun güzelim..umarım bu denemende pozitif sonuç alırsan.Sen istanbuldamısın?
Hangi merkezdesin?

hayır canım ben samsunda ilk adım üreme sağlığı ve tüp bebek merkezi var orda yaptırıyorum. benim ilk tedavimdede iğnelere başlayınca sürekli rutin olarak kan aldılar.tam olarak sormadım ama sanırım hormon tahlili yapıyorlar.kullandığım ilaçların etkisine kanda değer olarak bakıyorlar.

papatyacım ben 2. denememi dondurulmuşlarla yaptım ve dondurulmuş transfer edilirken iğne olarak lucrin ve ağız yoluyla ilaç aldım 18 gün boyunca uygulandı 19.gün transfer yapıldı.kandaki değer olarakta östrojen bakılıyor çünkü o değerin transfere uygun olması gerekiyor ilaç dozunu ona göre ayarlıyorlar.transferden bir gün öncede rahim içi kalınlığını ölçüyorlar uygunsa yapıyorlar.umarım kucağın bebişlerle dolarkaydirigubbakcemile3

sağol canım benim tavsiyelerine uyucamyerimseniben sende dua etmeyi unutmayerimseniben:Saruboceq: bu arada sen nasılsın?:uhm: a.s.

bişi olmaz korkma , süpermenler her daim kurtulur :)))))))))))))
sen doktora sor ama ben ilk 3. gün idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotrik verdi mecburuz yoksa bebekler düşer dedi . yani zorlayici durumda veriyorlar bişiler..

canımm yaaa:))inşallah:Saruboceq: ben ilaç kullanmadan atlatmaya çalışıyorum dinlenerek bakalım, bu arada çok heycanlıyım demek yarın belli olacak senin haaasositososito hemen bize haber ver olurmu halay için bekliyo olacazzzsositososito bu gece uyku yok sanananiknanikhihoyyyt hadi bakalım inşallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

valla canım yaaa bende anlamadım:1no2: neyse dediğin gibi yıkılmadım ayaktayımsüprizzzzz bu da geçerrr:içelim:naniknanik inşallah herşey güzel olacak!!hepimiz için!kaydirigubbakcemile5

oyyyyyy canım ya geçmiş olsun korkma annesi bağışıklık sistemi şimdiden gelişiyor :)))
canım kivi ye benimde transferden sonra başıma geldi doktor kiviyi önerdi istersen sen sorup bi dene.a.s.

evet canım yaa inşallah:Saruboceq:yerimsenibendelikafaduldencanım yarın ilk iş kivi almak:) çokta severimyerimseniben

kızlar merhaba bılgısayarım bozuldu gıremıyordum kac haftadır.cok guzel haberım var hepınıze hamıleyımmmmmmm. cok sevınclıyım .hep paylasmak ıstedım sızlerle bugune kısmetmıs.

canım tebrik ederim!sositososito inşallah sonuna kadar sağlıkla sıhhatle gider kucağına alırsın bebişini:CüvCüv::Saruboceq:

simall basına gelenlerı okudum canım gecmıs olsun.sonuc ne merak edıyorum......senınle beraber baslamıstık tedavıye........

canım sağol, benim sonucum 31 martta belli olacak, artık hemiş olduğuna göre bize daha çok dua etmelisinyerimseniben bekliyoruz:Saruboceq:a.s.

teşekkür ederim arkadaşım çok memnunum aranızda olduğuma umarım hepimiz güzel sonuçlar alıp mutlu oluruz :CüvCüv:

bütün olumlu sonuç alan arkadaşları tebrik ederim allah inş. isteyen herkeze sağlıklı bebekler verirhihoyyyt

Hepınıze kocaaaamaaaan bır gunaydın.
Butun gece dua ettım, allah umudumu sevınce dÖnÜŞtÜrsÜn dıye, evde kedım var ona bıle " dua edıyo musun bebıŞler ıÇın" dıyıp duruyorum. EŞım yakında sıyıracaĞımı sÖyleyıp gÜlÜyoo. Bu sabah kalktım( sabahları 7-8 gıbı kalkıyorum askerde gıbı nedense ) . Şımdı bır kahvaltı yapacaĞım sonra da en yakın hastaneye gıdıp kan verecegım. Sonuclar kac saatte cıkar bılmıyorum ama sonucu alınca burdayım.

Dualarınız ve ıyı dıleklerınız ıcın sımdıden tesekkur ederım. Allah hepımızın yardımcısı olsun kızlar. Hayat dersı dıyorum ben buna ama Çok zormuŞ , beklemek, beklemek, dua etmek.. Allah umudumuzu sevınce cevırsın ınsallah.

canım sağol, benim sonucum 31 martta belli olacak, artık hemiş olduğuna göre bize daha çok dua etmelisinyerimseniben bekliyoruz:Saruboceq:a.s.

allah isteyen herkese nasip eder insallah.hep dua ediyorum canım .ama senınle tedaviye baslamıstık bız yanlıs hatırlamıyorsam.nıye gecıktı senın test mı 31 mart ta anlamadım ben. ben 19 mart ta yaptırdım testı. haftaya salıda ultrasona gırıcem allahın ıznıyle ınsallah keseyı gormek ıcın canım .

sağol canım benim tavsiyelerine uyucamyerimseniben sende dua etmeyi unutmayerimseniben:Saruboceq: bu arada sen nasılsın?:uhm: a.s.

simallcim çok heyecanlıyım yarın keseleri görmeye gidicez...saat11 de zaman geçmek bilmiyo sende bana dua et canım...bu arada mide bulantıları dışında iyiyim sende iyi ol dualarım seninle...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sanada günaydın canım afiyet oolsun sen hiç merak etme dualarımız seninle inşallah güzel haberlerle dönersin canım müüjdeli haberlerini bekliyorum...yerimseniben

benide çok korkutmuşlardı kesinlikle uyut kendini demişlerdi ama bana doktorum radyomarı tavsiye etmişdi benide uyutmadılar ve kesinlikle bişey duymadım eğer tekrar film çektirmen gerekirse kesinlikle rodyomara git arkadaşım hiç bir şey hissetmiyorsun benden sonra giden arkadaşlarımda oldu oraya onlarda aynı şeyi söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…