Hepınıze kocaaaamaaaan bır gunaydın.
Butun gece dua ettım, allah umudumu sevınce dÖnÜŞtÜrsÜn dİye, evde kedİm var ona bİle " dua edİyo musun bebİŞler İÇİn" dİyİp duruyorum. EŞİm yakında sıyıracaĞımı sÖyleyİp gÜlÜyoo. Bu sabah kalktım( sabahları 7-8 gİbİ kalkıyorum askerde gİbİ nedense ) . Şİmdİ bİr kahvaltı yapacaĞım sonra da en yakın hastaneye gıdıp kan verecegım. Sonuclar kac saatte cıkar bİlmİyorum ama sonucu alınca burdayım.
Dualarınız ve ıyı dıleklerınız ıcın sımdıden tesekkur ederım. Allah hepİmİzİn yardımcısı olsun kızlar. Hayat dersİ dİyorum ben buna ama Çok zormuŞ , beklemek, beklemek, dua etmek.. Allah umudumuzu sevınce cevırsın ınsallah.
Butun gece dua ettım, allah umudumu sevınce dÖnÜŞtÜrsÜn dİye, evde kedİm var ona bİle " dua edİyo musun bebİŞler İÇİn" dİyİp duruyorum. EŞİm yakında sıyıracaĞımı sÖyleyİp gÜlÜyoo. Bu sabah kalktım( sabahları 7-8 gİbİ kalkıyorum askerde gİbİ nedense ) . Şİmdİ bİr kahvaltı yapacaĞım sonra da en yakın hastaneye gıdıp kan verecegım. Sonuclar kac saatte cıkar bİlmİyorum ama sonucu alınca burdayım.
Dualarınız ve ıyı dıleklerınız ıcın sımdıden tesekkur ederım. Allah hepİmİzİn yardımcısı olsun kızlar. Hayat dersİ dİyorum ben buna ama Çok zormuŞ , beklemek, beklemek, dua etmek.. Allah umudumuzu sevınce cevırsın ınsallah.
allah isteyen herkese nasip eder insallah.hep dua ediyorum canım .ama senınle tedaviye baslamıstık bız yanlıs hatırlamıyorsam.nıye gecıktı senın test mı 31 mart ta anlamadım ben. ben 19 mart ta yaptırdım testı. haftaya salıda ultrasona gırıcem allahın ıznıyle ınsallah keseyı gormek ıcın canım .
simallcim çok heyecanlıyım yarın keseleri görmeye gidicez...saat11 de zaman geçmek bilmiyo sende bana dua et canım...bu arada mide bulantıları dışında iyiyim sende iyi ol dualarım seninle...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hepinize teşekkür ederim canlarım. Simal ve Kinder sonuçları alınca burdayım zaten, üzülürsem de omuzlarsınız beni ..rabbim umudumu sevince dönüştürsün die dua ediyorum başka da yapacak bişeyim yok..
arkadaşlar,
ne diyeceğimi bilmiyorum o yüzden bir paylaşayım istedim. 12 gündür herhangi bir belirti olmamıştı, şimdi crinone jel kahverengi olarak geri geliyor((( ne düşüneceğimi bilemiyorum. yani test sonucu beklerken nedir bu yaa.
kızsslarrr allah acil cvplarınızdan razı olsun :))
moralimi bozmiycaaam bozmiycaaaaaammmmmm bozmayacağım !!! şunun surasında 2 saatim kaldi yaw ,
canım valla çok şükür bir daha gerekmiyormuş...zaten gereksede kesinlikle tekrar çektirmezdim...o benim için çok kötü bir tecrübeydi.ne lokal ne genel anestezi hiç bişey yoktu...berbattı berbatdelikafadulden.ama yinede tavsiyen için teşekkür ederim.yerimsenibenbenide çok korkutmuşlardı kesinlikle uyut kendini demişlerdi ama bana doktorum radyomarı tavsiye etmişdi benide uyutmadılar ve kesinlikle bişey duymadım eğer tekrar film çektirmen gerekirse kesinlikle rodyomara git arkadaşım hiç bir şey hissetmiyorsun benden sonra giden arkadaşlarımda oldu oraya onlarda aynı şeyi söyledi.
simallcim çok heyecanlıyım yarın keseleri görmeye gidicez...saat11 de zaman geçmek bilmiyo sende bana dua et canım...bu arada mide bulantıları dışında iyiyim sende iyi ol dualarım seninle...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?