2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

serananes canım arkadaşım hadi bakalım sevindir bizi hayırlı haberlerini bekliyoruz.:1hug:

canım benimmm sabah sabah senin için geldim inan! gözlerimi açtım aklımdasın! hadi bakalım canım inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq: sevindir bizidelikafadulden dualarım seninle Allah'ım ne olur güldür yüzümüzü:Saruboceq: bekliyoruz canımyerimseniben

valla canım geciken bişey yok normal prosedürü uyguladık ama uzun protokoldü benim belki senin ki kısadır ondan? evet 31 martta test yapıcam canımdelikafadulden

ayyy canım yaaaa hiç söylemiyon bakfisfisfis offf o da ayrı bi heycan yaa, bitmez bizim bu heycan fırtınasınaniknanik olsun artık daha rahat daha güzel bi heycan kaç tane olduğunu söyle olur mu bizeyerimseniben mide bulantın çokmu yoksa sadece sabahları mı oluyor canım? eğer sabah oluyorsa bi dilim ekmek bastırıyomuş yataktan kalkmadan önce bilgin olsun. hadi bakalım hayırlı haberler inşalllaaahhhh canım benim:Saruboceq:

hepinize teşekkür ederim canlarım. Simal ve Kinder sonuçları alınca burdayım zaten, üzülürsem de omuzlarsınız beni ..rabbim umudumu sevince dönüştürsün die dua ediyorum başka da yapacak bişeyim yok..

kaçda belli olacak offf bende çok heyecanldım ya

serananes canım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah bizi sevindirirsin dualarım seninle
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar,
ne diyeceğimi bilmiyorum o yüzden bir paylaşayım istedim. 12 gündür herhangi bir belirti olmamıştı, şimdi crinone jel kahverengi olarak geri geliyor ((( ne düşüneceğimi bilemiyorum. yani test sonucu beklerken nedir bu yaa.

panikleme sakın bende de olmuştu doktorum normal demişti bana kullandığım aspirini kestirmişti.

canım bu jel ara ara hamileliktede böyle kahverengi olarak geri geliyor diye biliyorum ben.ama sen yinede dr unada danış tabiki.benim gelmişti ve dr um bunun pek önemli olmadığını söylemişti.ben sonra bebeğimi kaybettim ama bu o kahverengiliklerden çok sonra oldu yani hamile olsanda o kahverengiler gelebiliyor anlayacağın canım

kızsslarrr allah acil cvplarınızdan razı olsun :))
moralimi bozmiycaaam bozmiycaaaaaammmmmm bozmayacağım !!! şunun surasında 2 saatim kaldi yaw ,

canım rahat ol unutma Rabbim oll demişse olacak hiçbişey engel olamaz sen dua te gerisini düşünme :Saruboceq:

serenanes bende puregon igne tedavisiyle hamile kalmıştım çatlatma ignesinden sonra crinon kullanmıştım tam adet günümde lekelerim oldu bende adet oldum diye çok üzüldüm ve doktora gitmedim meger hamileymişim 10 gün sonra doktora gidince ögrendim fakat kaybettim bebişmi canım inş.... hamişsindir heyecanla bekliyorum güzel haberini...dualarım seninle

canım valla çok şükür bir daha gerekmiyormuş...zaten gereksede kesinlikle tekrar çektirmezdim...o benim için çok kötü bir tecrübeydi.ne lokal ne genel anestezi hiç bişey yoktu...berbattı berbatdelikafadulden.ama yinede tavsiyen için teşekkür ederim.yerimseniben

:Saruboceq: canım inşallah güzel haberlerini alıcaz....saat 14.15 nerdesin?? haber yokmu hala....kahverengi lekeyi takma kafana...bir çok arkadaş olabildiğini söylemişti zaten..inşallah sende hamişsindir.:Saruboceq:merakla bekliyoruz seni...:Saruboceq:

canım hadi bakalım şimdiden gözün aydın... çok sevindim.... içimden sanki ikizmiş gibi geçti birden.daha belli değil dimi keseleri görmeye gidince belli olacak...ayyy ayyy çok heyecanlandım :dance: hakkında hayırlısı olsun. ikiz istermisin??

yaaa serananesten haber yok mu? belli olmuş olması lazım:uhm: Allah korusun yaaa aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum, hadi canım bekliyoruz heycanla:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…