2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar, allah benim umudumu sevince dönüştyürdü, darısı hepinizin başına !!!!!!
ben hamişiiiimmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

canıımm çok sevindim yüce mevlam saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ben hamişiiiimmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ayyyyyyyyyy işte buuu yaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: meraktan öldükdelikafadulden ohhhh beaaaaaaa çok rahatladım, çoookkkkkkkk sevindimmmmmmm canım benim:1hug:a.s.:teytey::teytey::teytey::teytey: tebrik ederimmmm!Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah!!!dualarımız kabul oldu şükürler olsunkaydirigubbakcemile5sositososito:lepi::teytey::dance::dance::dance::dance::teytey:

ay canım şimdi gördüm gözün aydın çok sevindim a.s.a.s.:lepi::teytey::teytey:tebrik ederimm canım

kızlar benimde 10 günüm test yapsam akşama çıkarmı acaba

bence yapma boşuna kafanı karıştırma canım, bazen idrarda çıkmıyor çünkü, perşembe değilmiydi senin testin? hadi bakalım sıra sende inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:hadi peşpeşe hadi kızlar:teytey:

ayyy canım benimmmmmmm.dışardaydım gelir gelmez açtım haber varmı diye.çok sevindim çoookkkk
sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

iyi gidiyor canim lekelenme vardi cok sükür gecti.test sonucum 31 mart zaman gecmek bilmiyor... 2 tedavimde adetim önce geliyor oyüzden biraz korkuyorum gelir diye...seninki nasil gidiyor

aynen benimde 31 martta test günüm ama reglim 28 mart aynı korkuyu bende yaşıyorum inşallah gelmeyecek canım benim olumlu düşünelim, açılış olumlu oldu şimdi peşpeşe güzel haberler alırız inşallah!!!evet daha çok var malesef ama sonuç güzel olsunda önemli olan o, bekliycez artıkCADIARZUkaydirigubbakcemile5

canım tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin darısı tüm bekleyen arkadaşımız başına inşallah.

kızlar şimdi annemler evde ,başım kalabalık, merak ettiğinizi biliyorum , ama geç kaldım kusura bakmayın , akşama anlatıcam başıma gelenler var :))) Çok teşekkür ederim darısı başınıza, saat 21.00-22.00 gibi yazarım.

dipnot: aynı saatlerde idrar testi yaptım NEGatıfff !!!!!!!!!!! demem o dir ki erken test yap6tırmayın ben yapmadım, moral bozmaya gerek yok. Ben kanda pozitifi gormusken idrarda negatifi gordum nedir bu allah aşkına ??? çok çok çok öpüorum sizi anlatıcam gelince

canım gözünaydın allahım kucagına almayıda nasip etsin.darısıda bana tüm bekleyenlere tedavidikelere allahım tüm olmayanlara isteyenlere nasip etsin artık bizlere dua et canım ya hamilesin ya kabul olur inşallah...degerin kaç kaçıncı gün.

canlarım , günde enaz 50 tane ayetel kürsi okuyorum, adını bildiğim bilmediğim herkese dua ediyorum inanın. bildiğim bir şey var ki erken test yaptırmayın, allah geçirtmiyor günleri, üstelik de moral bozukluğu yapabiliyor. çok zor biliyorum ama ben 13 gün bekledim, size de iyi gelecek görürsünüz. ayrıca hastanedekileri ve evde sonucu beklerken başıma gelenleri anlatıcam pesss diyceksiniz :)) annemler beni bi bırakmadı ki rahat rahat yaziyim kaçamak moddayım şimdi , akşama geicem bekleyin beni anacimmkaydirigubbakcemile5

kizlar bugün transferimin 11. günü pozitif sonuclari okuyan basina heyecandan ölecegim benim hic belirtim yok hamislige dair bazen olmadi bile diyorum ama gene de catliyacagim merakimdan cuma günü test günüm insallah hepimiz olumlu sonuclarla geliriz kizlar ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…