kızlar, allah benim umudumu sevince dönüştyürdü, darısı hepinizin başına !!!!!!
ben hamişiiiimmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kizlar bugün transferimin 11. günü pozitif sonuclari okuyan basina heyecandan ölecegim benim hic belirtim yok hamislige dair bazen olmadi bile diyorum ama gene de catliyacagim merakimdan cuma günü test günüm insallah hepimiz olumlu sonuclarla geliriz kizlar ya...
ben hamişiiiimmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
insallah canim ya insallah az kaldi ama bende bittim kendimi dinlemekten....canım inşallah seninde güzel haberini kutlarız burdan sabırlı ol çok az kalmış halay çekmeye
selam kızlar ben 2 kez aşılama denemenin ardından hüsrana uğramış ve haziran ayında tüp bebek yapmaya karar veren birisiyim. eşimin sperm hareketliliği düşük bende de pko var. tüp bebekten çok korkuyorum bana zor gibi geliyor. inşallah yapmaya gerek kalmadan hazirana kadar hamile kalırım ne olur herkes birbiri için dua etsin. ben genel olarak bizimle birlikte bebek sahibi olmak isteyen her çifte hayırlısıyla nasip et yarabbim diyorum. inşallah duyar sesimi...
kızlar merhaba
ben yeni üye oldum. forumu daha önceden takip ediyordum ama üye değildim.
ben tüp bebek için merkezlerle görüşmeye başladım. istanbuldayım
memorial
alman hastanesi
brüksel tüp bebek merkezi
vede bülent baysal dan randevu aldım
görüşmeye gidicem
cok merkez var ve doğrusu nasıl secilir bilmiyorum kafam cok karısık
bana aktarabileceğiniz tecrübeleriniz var mı
kızlar ben en son yumurtalarım toplandığında yazmıştım şubat 28de transferim oldu 10.gün tahlil yaptırdım 11 çıktı dr 2gün sonra bir daha yaptır düşük dedi 25 çıktı 2gün sonra bidaha 87 çıktı 4gün sonra 140 çıktı 7gün sonra yani bugün 508 çıltı normalde haftaya bugün ultrasona gidecektim ama bugün çağırdı buarada 9.gün kahverengi leke 11.gün kanamam oldu dr jeli iğneye çevirdi dr bugün ultrada baktı kese yok dedi büyük ihtimal dış gebelik dedi cumartesi bir daha tahlil bir daha ultra dedi değerlere bakalım gebeliği sonlandıralım dedi ne yapacağımı bilemiyorum drum iğneyi değerim 140 iken bırak demişti ama ben kullandım bugün gittiğimde iğneleri bırak dediğini unuttu herhalde yine bırak dedi ama tanıdığım bir dru aradım iğneyi 2gün daha kullan değerlerin çok kötü değil dedi ben de birde kendisine muayene olmak istediğimi söyledim 2gün sonraya randevu verdi sizler ne düşünüyorsunuz bana birşeyler söyleyin
hoşbuldum teşekkür edermhoşgeldin arkadaşım. Ben ilk denememi memorial da yaptırdım.ilkinde aslında olumlu sonuç aldım. Fakat bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. Yine orda denemek istiyoruz ikinciyi .Yazdığın diğer hastanelerle ilgili pek bi bilgim yok ne yazık ki. Ama memorial dersen biz memnun kaldık biraz da şans işi olduğunu düşünüyorum. Her şey yolunda gider inş. senin ve tüm bebek isteyenlerin. -simge_vxyz sende hoşgeldin cnm bu arada a.s.
kızlar sat nedir
son adet tarihin
papatyacım ben 2. denememi dondurulmuşlarla yaptım ve dondurulmuş transfer edilirken iğne olarak lucrin ve ağız yoluyla ilaç aldım 18 gün boyunca uygulandı 19.gün transfer yapıldı.kandaki değer olarakta östrojen bakılıyor çünkü o değerin transfere uygun olması gerekiyor ilaç dozunu ona göre ayarlıyorlar.transferden bir gün öncede rahim içi kalınlığını ölçüyorlar uygunsa yapıyorlar.umarım kucağın bebişlerle dolarkaydirigubbakcemile3
şubat 8 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?