2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım çok haklısın doktorlar konusunda ama bizler bu konularda inatçı olmalıyız çünkü bize açıklamak zorundalar inan bana o kadar çok aradım ki hastaneyi hatta ağladım bile yanında en sonunda aldım cevapları.üstüne git doktorunun bizi aydınlatmak zorundalar.canım benim 2. tutmadı maalesef doktorum bile herşey düzgün giderken çok şaşırdı bu duruma.ama ne yapalım yolu açık 3. için ben hazırım eğer meleğim gelmeyi kabul eder ve Rabbim izin verirse.umarım kavuşuruz bebişlerimize

Canım evet haklısın o yüzden hafta sonu doktora gideceğim.Allah inşallah 3.ncüsünde nasip eder güzelim...Allah hakkı 3 tür ..):):):)
Allah hepimize en hayırlsını versin eli ayağı düzgün sağlıklı bebişler nasip etsin...Umudumuz hep böyle....
Bakalım bana neler anlatacak dr um.Birde ben adet olduğumda sanki içimden parçalar dükülürcesine birşeyler geldi.Hatta hala bile bazen devam ediyor ama şeffaf renkte.
Sizde de böyle şeyler oldumu?
Dr. soracağım bakalım ne diyecekler...sevgiler

sağ yanımda umut sol yanımda korku bense tam ortada bir yerdeyim tam bir boşluk bir gün hamileyim bir gün değil ne düşüneceğimi bilmiyorum

DıŞ gebelİĞİn belİrtİlerİnİ bİlen varmı

canım googleden dış gebelik diye girersen bütün belirtiler karşına çıkıyor.yalnız ben o belirtilerin hiçbirini yaşamadım ameliyata girene kadar.inşallah senin durumun böyle değildir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.ama dediğim gibi dış gebelik eğer atlanırsa çok tehlikeli durumlar yaratabilir.çok dikkatli olun canım

hoşbuldum teşekkür ederm
memorialde mustafa bey ile görüşücem
senin dr un kimdi
ya bilmiyorum öyle kararsızımkii ne kadar zormuş
memorialde maliyet ne kadardı
bende memr. da yaptırdım dr um hale hanım maliyet 1950 euro ilaçlarile tplam yaklaşık 7 milyar

mrb arkadaşlar araştırırken sizi buldum bende üye oldum.bende tüp bebek yaptırmaya karar verdim daha doğrusu biraz balıklama oldu umut tüp bebekte düşünüyorum inşallah bu son olur.hepimizin allah yardımcısı olsun

yaaa kızlarrr transferin 5.günü regl ağrısı var karnımda az ama korktum yinede. ayın 28 inde regl oluyorum normalde. acaba regl ağrısı normalmi?

simall okuduğum kadarıyda siteden oluyo son güne kadar böyle ağrıları devam edenleri bile okudum bence boşuna endişe etme normal

bende bugün akşam dayanamayıp 10.gün idrar testi yaptım çıkmadı moralimi bozmam dedim ama bayağı yinede etkiledi

yaaa kızlarrr transferin 5.günü regl ağrısı var karnımda az ama korktum yinede. ayın 28 inde regl oluyorum normalde. acaba regl ağrısı normalmi?

merhaba cnm korkma . Benimde regli ağrısı gibi ağrım olmuştu hamilelik belirtiside olabilir benim sonucum olumluydu. 12. testime 2 gün kalmıştı belim de ağrımıştı. o yüzden hiç korkma bu tür ağrılar olması normalmiş sen moralini yüksek tut olumlu sonuç alıp bizide sevindirirsin:teytey:

canım ben adet olmadığım için bir şey diyemiyeceğim sadece ilaçlarla senede bir defa oluyorum o dönemde de bendede oluyor parça düşmesi fakat hiç şeffaf renkli değildi.umarım bir sorun değildir bu senin için mutlaka danış doktoruna sevgilerle...

korkutma bizi de kendinide bu ağrılar oluyor biliyorsun vücudun bir değişim geçiriyor.hemen aklına kötü şeyler getirme.iyi düşün iyi olsun dua ediyoruz inşallah gelecek o melekler

kaydirigubbakcemile3serarenes kutlama yapıyorsunuz galiba bizde ordayız unutma bizi

yaaaa ohhh iyi baya rahatladım canım yaaa ayy korktum yaaa ne biliyim:bbo:

korkutma bizi de kendinide bu ağrılar oluyor biliyorsun vücudun bir değişim geçiriyor.hemen aklına kötü şeyler getirme.iyi düşün iyi olsun dua ediyoruz inşallah gelecek o melekler

ahh canım iyi başına gelen biri varmış rahatladım vallayerimseniben inşallah canım benim:Saruboceq: bu arada aynı şeyi bende düşündüm şimdi serenanes için kesin kutlama yapıyorlardelikafadulden:lepi:gelemedisositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…