hoşbuldum teşekkür ederm
memorialde mustafa bey ile görüşücem
senin dr un kimdi
ya bilmiyorum öyle kararsızımkii ne kadar zormuş
memorialde maliyet ne kadardı[/QUOT
Canım tam olarak ben de bilmiyorum eşim ilgilendi .Öğrenir bir ara sana yazarım. Müstecep bey ağırlıklı olarak takip etti. Ekip olarak ilgileniyorlar çünkü.
Canım tşk ederim cevabın için beni gerçekten aydınlattın.İşte bunu demek istedim.Doktorum benimle görüşüp bunları açık ve net anlatması gerek öylesine beni bırakı verdi hiç hoşuma gitmedi.Sanki bizler bu aşamaları biliyormuşsuz gibi hareket ediyorlar.
Peki nesrinbar 2.denemen tutmuşmuydu?
canım çok haklısın doktorlar konusunda ama bizler bu konularda inatçı olmalıyız çünkü bize açıklamak zorundalar inan bana o kadar çok aradım ki hastaneyi hatta ağladım bile yanında en sonunda aldım cevapları.üstüne git doktorunun bizi aydınlatmak zorundalar.canım benim 2. tutmadı maalesef doktorum bile herşey düzgün giderken çok şaşırdı bu duruma.ama ne yapalım yolu açık 3. için ben hazırım eğer meleğim gelmeyi kabul eder ve Rabbim izin verirse.umarım kavuşuruz bebişlerimize
DıŞ gebelİĞİn belİrtİlerİnİ bİlen varmı
bende memr. da yaptırdım dr um hale hanım maliyet 1950 euro ilaçlarile tplam yaklaşık 7 milyarhoşbuldum teşekkür ederm
memorialde mustafa bey ile görüşücem
senin dr un kimdi
ya bilmiyorum öyle kararsızımkii ne kadar zormuş
memorialde maliyet ne kadardı
kızlar, allah benim umudumu sevince dönüştyürdü, darısı hepinizin başına !!!!!!
ben hamişiiiimmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
simall okuduğum kadarıyda siteden oluyo son güne kadar böyle ağrıları devam edenleri bile okudum bence boşuna endişe etme normal
yaaa kızlarrr transferin 5.günü regl ağrısı var karnımdaaz ama korktum yinede. ayın 28 inde regl oluyorum normalde. acaba regl ağrısı normalmi?
Canım evet haklısın o yüzden hafta sonu doktora gideceğim.Allah inşallah 3.ncüsünde nasip eder güzelim...Allah hakkı 3 tür ..):):):)
Allah hepimize en hayırlsını versin eli ayağı düzgün sağlıklı bebişler nasip etsin...Umudumuz hep böyle....
Bakalım bana neler anlatacak dr um.Birde ben adet olduğumda sanki içimden parçalar dükülürcesine birşeyler geldi.Hatta hala bile bazen devam ediyor ama şeffaf renkte.
Sizde de böyle şeyler oldumu?
Dr. soracağım bakalım ne diyecekler...sevgiler
yaaa kızlarrr transferin 5.günü regl ağrısı var karnımdaaz ama korktum yinede. ayın 28 inde regl oluyorum normalde. acaba regl ağrısı normalmi?
merhaba cnm korkma . Benimde regli ağrısı gibi ağrım olmuştu hamilelik belirtiside olabilir benim sonucum olumluydu. 12. testime 2 gün kalmıştı belim de ağrımıştı. o yüzden hiç korkma bu tür ağrılar olması normalmiş sen moralini yüksek tut olumlu sonuç alıp bizide sevindirirsin:teytey:
korkutma bizi de kendinide bu ağrılar oluyor biliyorsun vücudun bir değişim geçiriyor.hemen aklına kötü şeyler getirme.iyi düşün iyi olsun dua ediyoruz inşallah gelecek o melekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?