bende bugün akşam dayanamayıp 10.gün idrar testi yaptım çıkmadı moralimi bozmam dedim ama bayağı yinede etkiledi
kızlar, allah benim umudumu sevince dönüştyürdü, darısı hepinizin başına !!!!!!
ben hamişiiiimmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
perşembe test günüm nolur bana dua edin iyice stres yaprı:Saruboceq::Saruboceq:
ya kızlar bişey sorcam.puregon iğne vuruluyorum ya.göbekten yapamadığım için koldan yapıyorum.doktorumda zaten ya koldan ya göbekten demişti.ama iğneyi yaptığım kolumda ağrı var.bugün 3.günüm ilk vurmaya başladığımdan beri bu ağrılarda başladı...acaba normalmi.iğnenin prospektüsünü okudum morarma ağrı şişlik yazıyor ama insan yinede endişeleniyor.sizdede olmuşmuydu...
kızlar merhaba
ben yeni üye oldum. forumu daha önceden takip ediyordum ama üye değildim.
ben tüp bebek için merkezlerle görüşmeye başladım. istanbuldayım
memorial
alman hastanesi
brüksel tüp bebek merkezi
vede bülent baysal dan randevu aldım
görüşmeye gidicem
cok merkez var ve doğrusu nasıl secilir bilmiyorum kafam cok karısık
bana aktarabileceğiniz tecrübeleriniz var mı
perşembe test günüm nolur bana dua edin iyice stres yaprı:Saruboceq::Saruboceq:
bende iğnelerimi koldan yapmıştım aynı ağrı bende de oldu kafana takma önemli bişey değil
cici anne taze hamişş hoşgeldin bizi bugün bilgisayar başına sabitledin
konu 1- şimdi herşeyden evvel söylediğimi dikkate alın , ben aksam saat 4 gibi idrar testi yaptım evde hani su transferden sonra alıp bi kenara koydugumuz testgler var ya. düşünün ki bugunm kan testi vermisşim, gayet net ve belirgin hamileyim idrar testi diyo ki yok tek çizgi !!!! doktorum de eczacı da bu testler yüzde 97-98 güvenişlir doğrudur diyodu , bu nasıl iş hani ben o yüzde 2 lik şanssızlardan sam etrafımda duydum bi sürü insan da da sonuç böyle çıkabiliyormuş ..neyse yani diorum ki o testleri 12 . gün gelmeden allah aşkına yapıp yapıp moralinizi bozmayın. ben vallahi artık pek inanmıyorum onlara .ayrıca da günler öncesinden yapıp belirsiz bir cvp çıkınca çok etkilenen bi arkadaşım günlerce ağlamıştı o gözümün önğünden gitmiyo..yaniiiiii LUTFEN sabretmeyi deneyin, biliyorum zor ama 2-3 gun onceden aglayacak olsak bile bize bisey kazandirmiyo !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?