2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

bende bugün akşam dayanamayıp 10.gün idrar testi yaptım çıkmadı moralimi bozmam dedim ama bayağı yinede etkiledi

yaaa canım neden yaptın yapmasaydın keşke dinlemedin biziÇok üzgünüm çoook neyse ama hiç önemli değil serenanesi okumadın mı bugün o da idrar testi yapmış çıkmamış kanda pozitif çıktı biliyosun idrarda çıkmaz ki daha hiç endişelenme sakın dur bakalım perşembe sevinicez daha:smiley-cool:

ya kızlar bişey sorcam.puregon iğne vuruluyorum ya.göbekten yapamadığım için koldan yapıyorum.doktorumda zaten ya koldan ya göbekten demişti.ama iğneyi yaptığım kolumda ağrı var.bugün 3.günüm ilk vurmaya başladığımdan beri bu ağrılarda başladı...acaba normalmi.iğnenin prospektüsünü okudum morarma ağrı şişlik yazıyor ama insan yinede endişeleniyor.sizdede olmuşmuydu...

kızlar, allah benim umudumu sevince dönüştyürdü, darısı hepinizin başına !!!!!!
ben hamişiiiimmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ALLAHIMMMMMMMM İŞTE BUDURRRRRRR ŞÜKÜRLER OLSUN

şimdi eve geldim heyecanla bilgisayarı açtım yemin ediyorum nasıl sevindim bilemessin çok tebrik ederim. kaç çıktı değerin :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::1hug::1hug::1hug::tomato::tomato:

bende iğnelerimi koldan yapmıştım aynı ağrı bende de oldu kafana takma önemli bişey değil

canım amerikan hastanesini de düşün , ben memnunum

bende iğnelerimi koldan yapmıştım aynı ağrı bende de oldu kafana takma önemli bişey değil

canım ya sağol...kafaya takmak değilde ne biliyim rahatsız oldum sanırım.ama sonu güzel olsunda çektiklerimize değer.:1rolleyes:

kızlaaarrrrr
geldim geldim , anca azat ettiler anlatıcam şimdi sizlere biraz uzun yazıcam gülün de moraliniz yerine gelsin :ecrin_bebek:

serenares hoşgeldin canım.hadi bakalım hemen başla anlatmaya...seni bekliyoruz merak ve heycanla..

konu 1- şimdi herşeyden evvel söylediğimi dikkate alın , ben aksam saat 4 gibi idrar testi yaptım evde hani su transferden sonra alıp bi kenara koydugumuz testgler var ya. düşünün ki bugunm kan testi vermisşim, gayet net ve belirgin hamileyim idrar testi diyo ki yok tek çizgi !!!! doktorum de eczacı da bu testler yüzde 97-98 güvenişlir doğrudur diyodu , bu nasıl iş hani ben o yüzde 2 lik şanssızlardan sam etrafımda duydum bi sürü insan da da sonuç böyle çıkabiliyormuş ..neyse yani diorum ki o testleri 12 . gün gelmeden allah aşkına yapıp yapıp moralinizi bozmayın. ben vallahi artık pek inanmıyorum onlara .ayrıca da günler öncesinden yapıp belirsiz bir cvp çıkınca çok etkilenen bi arkadaşım günlerce ağlamıştı o gözümün önğünden gitmiyo..yaniiiiii LUTFEN sabretmeyi deneyin, biliyorum zor ama 2-3 gun onceden aglayacak olsak bile bize bisey kazandirmiyo !!

konu 2- acibadem de oturuyorum ben, acibadem kadikoy hast burnumun dibinde gittim orda verdim kan ornegini, onlarin sonuclarinda referans araligi ( yani benim degerim 673 cikti ) ama ben sasirinca nedir bu yaw 5 iz mi yokdsa falan diye sersemleyince kiz dedi ki her klinigin ref araligi farkli olabilir, yani belki memorial da yaptirsaydim 120 cikabilirdi, anlamadim kendi doktoruma sorucam onu sonucta.pers gunu 2. kan testi var biliosun uz, hele bir onu gorelim de yorumlamayı sonra yaparız dedik eşimle.

haklısın canım bende bugün daha fazla dayanamayıp yaptım çıkmadı çok üzüldüm hala etkisindeyim

canım zaten o testlerin bizde doğru çıkma oranı çok çok düşük bence .normal gebeliklerde bile adetimiz geçtikten sonra ki en az 5 gün geçsin diyorlar ozaman pozitifse pozitif çıkabiliyor.biz normal bir hamileliğe göre daha erken test yapıyoruz.tamam burda okuduk silikte olsa 2. çizgi.fakat hiç net olarak ikinci çizgiyi okumadık.öyle değilmi??ayrıca birde bizler bu sürecte hcg hormonu içeren ilaçlar kullanıyoruz.yani bizlere yanlış negatif yada pozitif sonuç verme ihtimali yüksek..

konu 3- belirtiler başlığına gelirsek :
benim göğüslerimde acı veya şişlik hiç olmadı, hala da yok, en başından beri sadece 2 belirtim vardı. 1 tanesi 7. günü başlayan bel ağrısı ki hala var, adet dönemimden önce gelir beni uyarırdı dikkat et 2-3 gün içinde adetlisin derdi. bu sefer 7. gün başlayınca tırsmıştım önce hah tutmadı diye.. demek ki benimki tutunma belirtisiymiş. başkalarında da böyle olur umarım. 2. belirtim ise uyku ! ben yaklaşık 1 haftadir yani 6.- 7. günümden beri ömrümde adetim olmayan bir şekilde gün ortasında uyuklamaya başlıyodum. eşim dalga geçiyodu iyice alıştın sen tembelliğe diye, ama oturdugum yerde yorgunluktan daliyodum, halbuki hiç bir iş yapmıyorum nerdeyse.... bu 2 belirti dışında benden hiç bişi olmadı. bende belirti yok diy üzülen canım arkadaşlarım, bu iş galiba kişiden kişiye değişiyo, birbirimizden bilgi almamız süper bişi ama bazen de bana olmayabilir diyip geçmek lazım galiba.

valla canım seni bekliyoruz serananes!!!:) zlmgcy gördünmü bak boşver takılacak bişey değil yani!

konu 4- moral moral moral diyorum ben .. ilk günden beri bebişlerime "ben burdayım sizi bırakmıycam siz de beni bırakmayın" diyorum. bu saaatten sonra allah korusun, rabbim verdiğini alırsa da en azından tutsun diye yaptıklarımın doğru olacağına inanıcam .ben ilk 3 gün yattım kızxlar, 4. gün ev içinde dolanmnaya başlamıştım, 6, gece tiyatroya gittim, 8. gece bir arkadaşıma akşam yemeğine, haftasonu hem cmst hem pazar dişarı çıktıki, hafif adım sokakta yürüdük. devamlı yatmadım çok şükür, dolayısıyla devamlı yatmam lazım düşüncesi hem kabızlığa yol açıyo hem de morali çökertiyo, ben taraftar diilim. Kabızlık için ılık su yanına kayısı ve her akşam yatmadan evvel 1 kiwi, oğlen de kabugu soyulmamış bir elma yiyodum, 6.7. günlerden ittibaren her sabah düzenli olarak tuvalate çıktım, doktorun verdiği DUPHALAC isinli surubu almaya bile gerek kalmadi. hele kiwi yi akşamları yer yatarsanız sabaha ilk iş tuvalet oluyo :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…