2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

evet canım çok ama çok haklısın.benim ilk tedavimdede göğüslerim şişti,etrafı koyulaştı,hassasiyet çok fazlaydı,hatta çevremdekiler kesin hamilesin süt bezlerin çalışıyor demişti fakat tutmamıştı.yani herkeste farklılık gösterebiliyor....bazen tüm belirtiler varken hamile olmayabilip,hiçbir belirtin yokkende hamile olabiliyorsun

serenanes hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim, allah tamamına erdirsin, darısı isteyen herkesin başına olsun. AMııııııııııııııııN

konu 5- yolumuza cikan tibbi aksakliklar :
ben 3. günü çooookkkk şiddetli idrar yolu enfeksiyonu oldum, doktor hemen antibiyotiğe başlattı. allah razı olsun adamdan 4. günü geçiyodu nerdeyse , ama tam 10 gün kullandım bugün bıraktırdı bana antibiyotiği . eğer böyle bir derdiniz yani sistit olma durumunuzi ,idrarda yanma hele hele kan göreniniz varsa sakın ihmal etmeyin. crinone jel ise bana 13 gün boyunca sorun çıkarmadı taaaa ki okuyanlar bilir bu sabah ilk defa koyu kahverengi olarak geri geldi. allahhhh dedim son gün olacak iş mi bu ??!! ama doktorum boşver kan rengi gibi açık renk ve sıvı değilse önemli diil dedi. bana cannı sıkma deyip moral veren dostlara burdan bi kere daha tşk edeyim bugun için :)))) . size de olursa doktorunuzla paylaşın ama stres yapmayın.

Ben hala beklemedieyim ama sizi dinledikçe canım çekiyo.Tedavi sırasında beklemek zor biliyorum ama inanın zamanın dolup yeniden tedaviye başlamayı beklemek daha zor

CANIMMMMM BENıM YAAA VERDıĞıN BU GÜZEL DEĞERLı BıLGıLER ıÇıN ÇOK AMA ÇOK SAĞOLL!!! ÇOK ıŞıMıZE YARAYACAK EMıNıMkaydirigubbakcemile5 TEKRAR TEKRAR GÖZÜNAYDIN CANIM BENıM!kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

konu 6- bugunku hastane maceramız :)))
şimdi canlarım sabah damladım ben hastaneye , zaten 7 de kalkmışım, 9 u zor ettim gittim. kan vericem sıra numarası al dediler aldık, benim önümde 2-3 kişi var, sabreiyorum ama nasıl sabır tırnaklarımı kemirerek :))))) sonra bir kadıncağız geldi hami,le kocası kolunda, sıra numarası almak istemediler ve bizim işimiz çok acele diyip ağlamaklı bir halde bankoya dertlerini anlatıyoar, duymuyoruz biz bekleyenler ama nahoş bişi var çok belli. danışmadaki kzıın sırasını vermek isteyenler olursa alabiliriz, diğer hastalarımıza sorun ltf dediler. adam döndü bize karım hamile ve de durumuna dair acil kan vermemiz lazım müsaade eder misiniz dedi. o esnada benle bekleyen bir kadın, ben de hamileyim benmim de işim acele beyfendi dedi buna terslenerek. anaaaammm dedim ne bereket bu 2 metrekare içinde herkes hamişmiş !! adam derdini anlatıp karısınız rahatsızlığı hafifçe eğildi kadına söyledi ama kadın gayet kıl duruyoo ama ben kaç dakkilardır bekliyoırum falan dedi. benim de hiç sabrım yok ama kadının tavrı beni gerdi, gittim ben sıramı veriyorum dedim. bu demez mi bir tek sizle olmaz hanfendi diye.. ayy allah sabah sabah bela dedim içimden ve adama döndüm ben veriyorum ama bu habfendi benden evvel ksuura bakmayın dedim, adam aşkolsunuz ne var yani falan diyo kadına kadın , herkes gelşir bööle sıra isterse biz akşamı bulruuz dedi. tutamadım artık çenemi " hanfendi bu bey gelene kadar uslu uslu oturuyodunuz ne var 10 dakka daha oturun ben size bir çay ısmarlarım sırayı falan unutursunuz dedim" . kadın beni boğmadı ama boğacak gibi bakmaktan beter oldu :)))) sonra sıra numarası yandı bu da istemeye istemeye sırasını verdi. bir taraftaki adamla karisi bana dua etti, öbürü kesin beddua etti, eyvah dedim 1 dua 1 bedduayı siler mi, şimdi benim testim güme gitmesin :)) . sonuç oyle olmadı rabbime şükür. neyse uzattım lafı pardfon sopnra ben girdim verdim, 15.00 gibi çıkar dediler eve geldim, o arayı biliyosunuz .

kızlar ya size birşey sorucam cevaplarsanız sevinirim. bu sitede trasverden önce rahim kalınlığına dr bakıyomuş bana bakılmadı. trasverden kaç gün önce bakılır ve nasıl bakılır.benim tutmadıda şimdi araştırıyorum çünkü 2. denememe başladım eğer rahim kalınlığına bakmayıp koyduysa eğer önemide varsa şimdi ben dr ne diyeyim tşkler

saat 14.00 ben kurtluyum ama nasıl, evi arayanları falan konuşturmuyorum kapatıyorum telefonları falan, hastaneyi aradım sonuç çıktı mı diye. bana demezler mi bilgisayar sistemizde arıza var sonuçlar bugün çıkmayabilir diye . neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , yaw bu yapılacak iş mi şimdi ??? şaka yapıosunzu dedim kıza, ne şakası hanfendi diyo bana !! bakın dedim ama nerdeyse 13 gündür biriktirdiğim sinir boşalacak... ben 13 gündür bu kan testini bekliyorum, tüp bebek hastasıyım ve inanın 15.00 degil 15.30 deseniz arıza çıkarabilirim, lütfen bana bir çözüm bulun, bilgisayar sisteminiz be4nim umurumda diil geliyim elden verin sonucu dedim, labaraturara sormam lazim dedi kadın, 10 dak sonra arayın dedi. off offff offfffffffffffffffffff .. allahım dedim içimden sen galiba beni geciktirerek kotu saonuca mi hazirliyosun ? 10 dakka ayetel kürsi turumu yeniden tamalmadım tabee. sonra aradım kız dedi ki size bir link vericem oradan numune numaranızı yazın sonuçları görüntüleyin , tamam dedim ya sabır buna da tamam . kız linki verdi ben girdim ineternete , yazıyorum yazıyorum sayfa açılmıyooo , 15 dakka da o sürdü yanlış bilmiyosam, sonra açıldı .. buraya kadar ya sabır ya besmele yürüyo işim dikkatinizi çekerim :))

herşeye rağmen bu güzel haberi verdin çok şükür.Allah'ım bizede nasip eder inşallah.:Saruboceq:hadi şimdi herkes halaya...
:teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey:
:teytey::teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

allah dualarını kabul etmiş serenares inşallah bizimkilerde kabul olur.yüce rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah

bütün zorlukları aştın ve bize o muhteşem haberi verdin bize darısı bana ve diğer bütün tüp bebek annelerine Rabbim hepimize kolaylık versin:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::lepi::lepi::lepi:

:dance:eeee sonra sonra sonuç sayfasına girdin...... sonra...en heyecanlı yerinde bittimi yoksa:dance::dance:

sonra ekranda PDF formatinda sonuclar yaziyor. belli referans araliklari var, ben sayfa yazim karakteri cok kucuk ilk olarak soyle birsey gordum" gebe omayan kadinlarda" diye ..... o an insan neye odaklanirsa o ilk dikkatini çekermiş ya, ben bir dağıldım , kafamı sallamışım kocam ööle diyo sanki inkar eder gibi. o da yanımda noooldu nolldu diyoo , allahım sonra kendimi törpüğledim ve sayfanın karakterini büyüttüm ekranı kapladı ve ben kendi degerimi gordum. ne hissettiğim aynen şudur : her tarafimda sanki bir zincir var ve ben onu o an kirdim, hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım, meğer ilk olarak yanlış yere bakıyomuşum zaten mirmirmirmir arkadaşlarım bi 5 dakika falan ekrana bakıup ağladım, sonra kocama sarıldım ağladım, ağladım ağladım, 13 gündür hep hiç moral bozmak yok, tutacak inşallah diyen, tv de bi ağlamaklı dizi görsem buna bakmıycam diye çeviren ben, test yaptırmadan nasıl dayandın diyenlere bu sefer sabredicem diyen ben dakikalarca ağladım. sinirlerim boşaldı galiba. SIMDI DIYORUM KI ALLAH HEPINIZE O AN YASADIGIM KORKUYU VE DE ARDINDAN GELEN SEVINCI , RAHATLAMAYI YASATSIN , ALLAH SIZIN DEGERLERINIZI BENDEN COK DAHA GUZEL CIKARSIN.cok erken konusuyoruz su anda, normalde ailemdeki insanlarin buyuk ksımına bunların hiç birini anlatmadım ama sizin ihtiyacınız var ve de ben hepinize inanıyorum. rabbim bundan sonra sıkıntı vermez inşallah da tamamına erdiririm , darısı sizlerin başına, ikiz isteyenlere ikiz, üçüz isteyenler üçüz versin umarım. hepiniz benden daha rahat günler yaşayın, herkes hak ediyor, herkese nasip olsun. rabbim bana bir umut verdi tüp bebek yaparken, bu umudun servinç oldu, sizlerin sevinci katlansın. adlarınızı bilmesem de aklımdan geçirerek dua edicem hepinize, siz de bana edin beraber çıklaım bu dipsiz kuıyulardan, allah yüzümüzü güldürsün, utandırmasın bizi inşallah.

çok uzun yazdım ama nedendir size bu kadar açık olmak istedim. hepinize candan teşekkür ederim, kocaman öpüyorum yanaklarınızdan, bebişlerimizi kucaklarıma almak nasip olursa memleketin başka köşelerinde olsak da haberleşiriz umarım . morallerimizi bozmayalım arkadaşlar, derdimiz ortak, umudumuz ortakj, sevincimiz de ortak olur umarım !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…