tüp bebek nerde yaptırdığın serenares
yumurta toplandıktan sonra çağırmadı sadece transverde gittim bu normalmi sizce
sonra ekranda PDF formatinda sonuclar yaziyor. belli referans araliklari var, ben sayfa yazim karakteri cok kucuk ilk olarak soyle birsey gordum" gebe omayan kadinlarda" diye ..... o an insan neye odaklanirsa o ilk dikkatini çekermiş ya, ben bir dağıldım , kafamı sallamışım kocam ööle diyo sanki inkar eder gibi. o da yanımda noooldu nolldu diyoo , allahım sonra kendimi törpüğledim ve sayfanın karakterini büyüttüm ekranı kapladı ve ben kendi degerimi gordum. ne hissettiğim aynen şudur : her tarafimda sanki bir zincir var ve ben onu o an kirdim, hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım, meğer ilk olarak yanlış yere bakıyomuşum zaten mirmirmirmir arkadaşlarım bi 5 dakika falan ekrana bakıup ağladım, sonra kocama sarıldım ağladım, ağladım ağladım, 13 gündür hep hiç moral bozmak yok, tutacak inşallah diyen, tv de bi ağlamaklı dizi görsem buna bakmıycam diye çeviren ben, test yaptırmadan nasıl dayandın diyenlere bu sefer sabredicem diyen ben dakikalarca ağladım. sinirlerim boşaldı galiba. SIMDI DIYORUM KI ALLAH HEPINIZE O AN YASADIGIM KORKUYU VE DE ARDINDAN GELEN SEVINCI , RAHATLAMAYI YASATSIN , ALLAH SIZIN DEGERLERINIZI BENDEN COK DAHA GUZEL CIKARSIN.cok erken konusuyoruz su anda, normalde ailemdeki insanlarin buyuk ksımına bunların hiç birini anlatmadım ama sizin ihtiyacınız var ve de ben hepinize inanıyorum. rabbim bundan sonra sıkıntı vermez inşallah da tamamına erdiririm , darısı sizlerin başına, ikiz isteyenlere ikiz, üçüz isteyenler üçüz versin umarım. hepiniz benden daha rahat günler yaşayın, herkes hak ediyor, herkese nasip olsun. rabbim bana bir umut verdi tüp bebek yaparken, bu umudun servinç oldu, sizlerin sevinci katlansın. adlarınızı bilmesem de aklımdan geçirerek dua edicem hepinize, siz de bana edin beraber çıklaım bu dipsiz kuıyulardan, allah yüzümüzü güldürsün, utandırmasın bizi inşallah.
çok uzun yazdım ama nedendir size bu kadar açık olmak istedim. hepinize candan teşekkür ederim, kocaman öpüyorum yanaklarınızdan, bebişlerimizi kucaklarıma almak nasip olursa memleketin başka köşelerinde olsak da haberleşiriz umarım . morallerimizi bozmayalım arkadaşlar, derdimiz ortak, umudumuz ortakj, sevincimiz de ortak olur umarım !
balance cim ,
kalinlik onemli elbette 7 mm den düşük ise rahim kalınlığı bir çok merkez trasnferi yapmayıp erteliyor veyahut kalınlaştırma için ilaç kullanımöı ile destekliyor sonra transfer yapıyor. ultrasonla konmuş olması normal, ama bence bakmıştır , buna bakmadan koyduğunu pek sanmıyorum , sen 2. denemende gene de işini sağlama al, doktoruna su 2 soruyo sor :
1- endometriyum ( rahim ic duvarı ) kalınlığım kaç mm ? Kaç mm de trasnfer yapacaksınız =? benim doktorlarım genelde ideali 9- 10 mm demişlerdi, benim 9 a yakındı .
2- transfer edilecek embriyoların kalitesi nedir ?
içini sıkma ama sorularoının cevaplarını da al, baştan savma cvp verdiğini düşünüyorsan senin değerlerini başka bir doktora da göster gerekirse.
ama kalınlığa yumurta toplandıktan sonra dr bakıp trasveri yapıyo diyorsun beni yumurtadan sonra çağırmadıki kalınlığı bilsin ben çok üzüldüm.şimdi dr gittiğimde dr nasıl sorayım canım siz kalınlığa bakmadınız desem neder acaba beni terslermi
kızlar bugünkü stres fırtınasından sonra şu an iflas etti vucudum. pestilden betyerim yatıyorum, yarın görüşürüz. hepinize iyi geceleeerrrrrrr .
yatmadan evvel adlarıonız tekrarlayıp dua edicem , siz de sıkı bir uyku çekin, yarın yeni bir gün , test tarihimize bir gün daha yaklaşmış olucaz.. tatlı rüyalar !
canım senin rahim kalınlığına mutlaka bakılmıştır.ama sana bilgi vermediyse haberin yoktur.sen yumurta toplanmadan önce ultrasona girmedinmi hiçç.??? ultrason muaynelerin sırasında bakılmıştır.sen sıkma canını
ama kalınlığa yumurta toplandıktan sonra dr bakıp trasveri yapıyo diyorsun beni yumurtadan sonra çağırmadıki kalınlığı bilsin ben çok üzüldüm.şimdi dr gittiğimde dr nasıl sorayım canım siz kalınlığa bakmadınız desem neder acaba beni terslermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?