2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canımmmm yaaaaa:1hug: benide ağlattın vallasenağlama ama sevinçten, sevgiden, samimiyetten:1hug: süperrrr yazmışsın herşeyi anlatmışsın Allah'ım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: burdaki herkes hamile kalsın sonra yeni bi sayfa açalım hamileliklerimizi konuşuruz, doğum planlarımızı felankaydirigubbakcemile5 canım tekrar tebrik ederim bugünüm seninle geçti, çokta güzel geçti Allah'a şükür:Saruboceq:çok sevindim yaaaa:lepi: halay çekecez halay çekecez dedik şimdi hakkını verme zamanı hadi bakalım:teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

rahim kalınlığına trasverdemi yapılıyo bana söylemedi doktor yumurta toplandktan sonra çağırmadı transverde gittim zaten ultrasyonla koydu

çok duygulandım inan şuan ağlıyorum Rabbim bütün gözyaşlarını sevinç gözyaşı versin ama şimdi halay zamanı:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:

:teytey:ee dur ben de eşlik edeyim o zaman kaydirigubbakcemile5

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

yaaa ğlamayın, kıyamam, 13 gün boyunca ağlamak yok, sonra serbest
siz şimdi bebişşlere iyi bakıcaksınız, çarş 25 martta sonucu alacak biri vardı tüh anımsayamadım benden 1 gün sonra idi, sonra Perş sonuçları var, 31 mart sonuçları var, bu ay uğur getirsin hepimize inşallah !!!!

ve rica ediyorum : MORAL MORAL MORAL MORAL ...stres yokkk

senağlama süpersin serenanes süper :1hug:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Son düzenleme:
bu sitede okudum kalınlık bakıldığı eğer dr bakmadıysa onunda önemi varsa o yüzdenmi tutmadı. şuan .2. denemedeyim araştırıyorum

balance cim ,
kalinlik onemli elbette 7 mm den düşük ise rahim kalınlığı bir çok merkez trasnferi yapmayıp erteliyor veyahut kalınlaştırma için ilaç kullanımöı ile destekliyor sonra transfer yapıyor. ultrasonla konmuş olması normal, ama bence bakmıştır , buna bakmadan koyduğunu pek sanmıyorum , sen 2. denemende gene de işini sağlama al, doktoruna su 2 soruyo sor :
1- endometriyum ( rahim ic duvarı ) kalınlığım kaç mm ? Kaç mm de trasnfer yapacaksınız =? benim doktorlarım genelde ideali 9- 10 mm demişlerdi, benim 9 a yakındı .
2- transfer edilecek embriyoların kalitesi nedir ?

içini sıkma ama sorularoının cevaplarını da al, baştan savma cvp verdiğini düşünüyorsan senin değerlerini başka bir doktora da göster gerekirse.

canım ya cevapladığın için tşk yani anladığım trans verden evvel ve yumurta toplandıktan sonra kalınlığa bakılıyo 2. denememide aynı dr yapıcak desene o yüzden tutmadı eyvaaaaaaaaaah emekler 3 iyi kalite emriyo gitti senağlama

Son düzenleme:
canım benim böyle bir şey olmayabilir, doktor bakmıştır bakmaz olur mu, sadece hani bize gerekmedikçe fazla detay vermiyolar ya, sen sorarsan cvp alıyosun ya bazı şeylere, o yüzden bu biligyi aktarmamıştır, sen sor evvela cvbını al, ona göre değerlendir, belki de herşey tamamdır ve doğru yapılmıştır, lütfen canını sıkma.

kızlar bugünkü stres fırtınasından sonra şu an iflas etti vucudum. pestilden betyerim yatıyorum, yarın görüşürüz. hepinize iyi geceleeerrrrrrr .

yatmadan evvel adlarıonız tekrarlayıp dua edicem , siz de sıkı bir uyku çekin, yarın yeni bir gün , test tarihimize bir gün daha yaklaşmış olucaz.. tatlı rüyalar !

ama kalınlığa yumurta toplandıktan sonra dr bakıp trasveri yapıyo diyorsun beni yumurtadan sonra çağırmadıki kalınlığı bilsin ben çok üzüldüm.şimdi dr gittiğimde dr nasıl sorayım canım siz kalınlığa bakmadınız desem neder acaba beni terslermi

canım senin rahim kalınlığına mutlaka bakılmıştır.ama sana bilgi vermediyse haberin yoktur.sen yumurta toplanmadan önce ultrasona girmedinmi hiçç.??? ultrason muaynelerin sırasında bakılmıştır.sen sıkma canını

iyi geceler tatlı rüyalar canım.Allah rahatlık versin... duaların kabul olur inşallah.bebişlere iyi bak yerimseniben tabii kendinede :)

evet ultrasyonla bakıldı . ohhhhhhhhh beni rahatlattın canım yumurta toplama ve taransver arası bakılıyo zannettim.allah razı olun cevapladığınız için ikinizede tşk ederim kaç gündür kafayı yiyiyodum allah bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

terslerse terslesin, sen ondan baskın çık, dik dur. terbiyesizlik etmesinler, kızılaya yardım mi yapıyorlar, ilaçların tedavinin, doktorun parasını ödemiyor muyuz ? hiç bir borcun yok , utanacaksa onlar utansın. senden kıymetli diil hiçbirinin terslemesi. bana düşmez laf ama şöyle de diyebilirsin ; geçen sefer rahim kalınlığım ne kadardı ? şimdi ölçümünüzde ne kadar görünüyor? geçen sefer ölçtün mi dşye soramana gerek yok. amerikan hast. her ölçümde dosyanın içine not düşüyolardı rahim şudur, yumruta şu durumdadır, vs vs... gerekirse açsın dosyana göstersin. moralini bozma, sen dik dur arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…