kizlar size bisey sormak istiyorum tup bebekte kan grubu cok onemlimi benim kan grubum 0 rh- esimin pozitif*
daha önce düşüğün kürtajın vs olduysa galiba 8 haftadan falan büyük önemli olarabilir bebekte kan uyuşmazlığı olabilir. ama dr lar zaten başlarken kan gruplarını sorunca yaptırdıkları kan testine bunu da ekliyorlar orada çıkıyor var mı yok mu diye. bana verdiler bende çıkmadı. eğer varsa bile bir iğneyle hallediyorlar. yani önemli birşey değil daha önce düşüğün kürtajın vs olmadıysa zaten ilk bebekte birşey olmuyor. dr ile konuşabilirsin
serenanes cok sevindim ve cok agladim yazdiklarin okada icten ve guzeldiki benimde transferim bugunle birlikte 11 gunum ama belim karnim kopuycak gibi agriyor ucuncu denemem 2 tane transfer edildi ama agrilarim pazartesiden beri var ben o gune kadar busefer oldu diyordum ama agrilarla umidimde azaldi ne yapicami bilmiyorum senin anlattiklarin beni cok rahatlatti allah butun isteyenlere versin rabbim kimsenin kucagini bos birakmasim iyi sabahlar kimse yok galiba suanda burda artik oglen gorusuruz
selam kızlar ayın 20sinde tarnsferim oldu 1nisanda sonuç alıcam ama karnımın üst tarafında acayip bi acı var tutmadımı acaba çok tedirginim off ya aranızda transfer sonrası ağrı yaşayan varmı acaba ?
kızlar ben ilk defa tüp bebek yaptıracağım için çok tereddüt içerisindeyim. bazen oluyorki doktorlar önemsemiyor ki benim gibi devlet hastanesinde yaptıracak olanlar daha çok... sizden ricam şu benim tüp bebek öncesi yapmam gerekenleri söylerseniz ona göre tedbirimi alırım. testler, doktora sormam gerekenler ve öncesi yapmam gerekenler... sizler tecbübeli olduğunuz için bana yardımcı olacağınızı umuyorum. herkesin bir fikir vermesi bile ortaya kocaman bir bilgi hazinesi ortaya çıkarır.
sonra ekranda PDF formatinda sonuclar yaziyor. belli referans araliklari var, ben sayfa yazim karakteri cok kucuk ilk olarak soyle birsey gordum" gebe omayan kadinlarda" diye ..... o an insan neye odaklanirsa o ilk dikkatini çekermiş ya, ben bir dağıldım , kafamı sallamışım kocam ööle diyo sanki inkar eder gibi. o da yanımda noooldu nolldu diyoo , allahım sonra kendimi törpüğledim ve sayfanın karakterini büyüttüm ekranı kapladı ve ben kendi degerimi gordum. ne hissettiğim aynen şudur : her tarafimda sanki bir zincir var ve ben onu o an kirdim, hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım, meğer ilk olarak yanlış yere bakıyomuşum zaten mirmirmirmir arkadaşlarım bi 5 dakika falan ekrana bakıup ağladım, sonra kocama sarıldım ağladım, ağladım ağladım, 13 gündür hep hiç moral bozmak yok, tutacak inşallah diyen, tv de bi ağlamaklı dizi görsem buna bakmıycam diye çeviren ben, test yaptırmadan nasıl dayandın diyenlere bu sefer sabredicem diyen ben dakikalarca ağladım. sinirlerim boşaldı galiba. SIMDI DIYORUM KI ALLAH HEPINIZE O AN YASADIGIM KORKUYU VE DE ARDINDAN GELEN SEVINCI , RAHATLAMAYI YASATSIN , ALLAH SIZIN DEGERLERINIZI BENDEN COK DAHA GUZEL CIKARSIN.cok erken konusuyoruz su anda, normalde ailemdeki insanlarin buyuk ksımına bunların hiç birini anlatmadım ama sizin ihtiyacınız var ve de ben hepinize inanıyorum. rabbim bundan sonra sıkıntı vermez inşallah da tamamına erdiririm , darısı sizlerin başına, ikiz isteyenlere ikiz, üçüz isteyenler üçüz versin umarım. hepiniz benden daha rahat günler yaşayın, herkes hak ediyor, herkese nasip olsun. rabbim bana bir umut verdi tüp bebek yaparken, bu umudun servinç oldu, sizlerin sevinci katlansın. adlarınızı bilmesem de aklımdan geçirerek dua edicem hepinize, siz de bana edin beraber çıklaım bu dipsiz kuıyulardan, allah yüzümüzü güldürsün, utandırmasın bizi inşallah.
çok uzun yazdım ama nedendir size bu kadar açık olmak istedim. hepinize candan teşekkür ederim, kocaman öpüyorum yanaklarınızdan, bebişlerimizi kucaklarıma almak nasip olursa memleketin başka köşelerinde olsak da haberleşiriz umarım . morallerimizi bozmayalım arkadaşlar, derdimiz ortak, umudumuz ortakj, sevincimiz de ortak olur umarım !
canım duygularını çok güzel kelimelere dökmüşün.ve bizlerde bu duyguları yaşayan olarak o kadar iyi anladık ki seni bilemezsin.İnanıyorum ki bizde bu hayırlı haberi alıp senin gibi bu duygularımızı burada paylaşacaz.ama şuan en önemlisi yorulmadan yılmadan yola devam etmek.Sen se kendine bundan sonra o kadar iyi bakacaksın ki hatta gün gün hepimize rapor vereceksin.Canım tekrardan hayırlı olsun .Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip eder inşallah :):):) Hadi bakalım şimdi hamileliğin tadını çıkarmaya bak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?