2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

a.sslm mehay ben bu siteye yen iüye oldum.o yüzen biraz tecrübesizim, ben de tüp bebek yaptırıyorum. Perşembe günü yumurta toplama işlemi uygulanacak kısmetse pztsi de nakil yapılacak. İlk denemem başarısızdı umarım bu pozitif olur.a.s

serenanes cok sevindim ve cok agladim yazdiklarin okada icten ve guzeldiki benimde transferim bugunle birlikte 11 gunum ama belim karnim kopuycak gibi agriyor ucuncu denemem 2 tane transfer edildi ama agrilarim pazartesiden beri var ben o gune kadar busefer oldu diyordum ama agrilarla umidimde azaldi ne yapicami bilmiyorum senin anlattiklarin beni cok rahatlatti allah butun isteyenlere versin rabbim kimsenin kucagini bos birakmasim iyi sabahlar kimse yok galiba suanda burda artik oglen gorusuruz

kızlar ben ilk defa tüp bebek yaptıracağım için çok tereddüt içerisindeyim. bazen oluyorki doktorlar önemsemiyor ki benim gibi devlet hastanesinde yaptıracak olanlar daha çok... sizden ricam şu benim tüp bebek öncesi yapmam gerekenleri söylerseniz ona göre tedbirimi alırım. testler, doktora sormam gerekenler ve öncesi yapmam gerekenler... sizler tecbübeli olduğunuz için bana yardımcı olacağınızı umuyorum. herkesin bir fikir vermesi bile ortaya kocaman bir bilgi hazinesi ortaya çıkarır.

kizlar size bisey sormak istiyorum tup bebekte kan grubu cok onemlimi benim kan grubum 0 rh- esimin pozitif*

daha önce düşüğün kürtajın vs olduysa galiba 8 haftadan falan büyük önemli olarabilir bebekte kan uyuşmazlığı olabilir. ama dr lar zaten başlarken kan gruplarını sorunca yaptırdıkları kan testine bunu da ekliyorlar orada çıkıyor var mı yok mu diye. bana verdiler bende çıkmadı. eğer varsa bile bir iğneyle hallediyorlar. yani önemli birşey değil daha önce düşüğün kürtajın vs olmadıysa zaten ilk bebekte birşey olmuyor. dr ile konuşabilirsin

selam kızlar ayın 20sinde tarnsferim oldu 1nisanda sonuç alıcam ama karnımın üst tarafında acayip bi acı var tutmadımı acaba çok tedirginim off ya aranızda transfer sonrası ağrı yaşayan varmı acaba ?

canım anne negatif baba pozitif ise kan uyuşmazlığı riski olabilir ama deniz bulut haklı hallolması çok kolay bir işlem bu. sen mutlaka sor gene de

umidini kırma arkadaşım bak bugün 12. günün demek ki yarın sonucu alacaksın. rabbim sana da herkesin isteğini de versi,n inşallah. yarına sonuçlarını paylaş bizle.

canım benim önceki yazdıklarım belki bir fikir verir sana , başıma gelenlkeri anlatmıştuım bi bak istersen , inşallah sıkı sıkı yapışmışlardır sana :)))

simge cim ymurta toplama aşamasından itibaren sana kısa bir özet yapabilirm, şimdi bir toplantıya gitmem lazım ama akşama doğru geldğimde elimden geldiği kadar hatırladıklarımı yazarım sana canım. allah güç versin .

canım duygularını çok güzel kelimelere dökmüşün.ve bizlerde bu duyguları yaşayan olarak o kadar iyi anladık ki seni bilemezsin.İnanıyorum ki bizde bu hayırlı haberi alıp senin gibi bu duygularımızı burada paylaşacaz.ama şuan en önemlisi yorulmadan yılmadan yola devam etmek.Sen se kendine bundan sonra o kadar iyi bakacaksın ki hatta gün gün hepimize rapor vereceksin.Canım tekrardan hayırlı olsun .Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda nasip eder inşallah :):):) Hadi bakalım şimdi hamileliğin tadını çıkarmaya bak:)

kızlar bişey soracam size.dün tüpbebek tedavisine başladım bende.doktorum bana 3 günlük kalçadan vurulan bi iğne verdi.Adı FOSTıMON .bu iğneden kullanan varmı ? ayrıca ben medicana'da tedavi görüyorum.Dr.Aysun hanımın hastasıyım.Çok merak ediyorum bu hastanede aynı doktorda ve bu zamanda tedavi gören varmı.Varsa konuşmak isterim .

egede aklıma geldi seni düşününce benim de 9. veya 10. günümdü karnımın üstünde mide yanması gibi bir sancı olomuştu 1-2 gün , sanırım önemsiz bişey veyahut aslında pozitif bir belirti de olabilir, sen canını sıkma hayırlısını verecektir sana rabbim . uyku gibi durumlarınız vucudunuzu yorgun hissetmeleriniz oluyo mu kızlar ??

saol canım benim hakkımızda hayırlısını versin rabbim

inşallah okudum biraz seninkileride çalışıyorum bi yandan da allah eline almayı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım ya allahım kimseye aratma yarabbim

simge ye yazicagima soz vermiştim. toplantım bitti eve geldim ( evden çalışıyorum ben zaten ) kısaca bir özet yapıcam tüp denememe dair, belki aramıza yeni katılan başka arkadaşlara da bi fayda olur .. uzun yazarsam kusuruma bakmayın benim biraz çenem düşüktür de

kizlar bende transferden önce ultrasola bakilmadi sadece yerlaestirdile ama dün doktoro gitdim.vajina ultrasoldan bakti rahimin dokusu 15 yükselmis dedi.türkiyede bakilmiyor transferden sonra galiba....ve birazcik sancim var ara ara baskada hic bir belirti yok...önceki tedavilerimde karin sisligi,asiri derecede sanci,bel agrisi,gögülerimi uclarda degisiklik ama sonuc negatifdi

seranes naber arkadaşım dün bu saatlerde nasıldık ya hepimizi heyecanlandırmıştın ( bir ara saat 22.00 de ekrana kilitlenmiştim resmen senden haber bekliyordum ) bak bugünde hamilelik tebriklerini alıyorsun . allah kucağında büyütmeyi nasip etsin canım.

ay inşallah azın bal yesin valla gebelik belirtisi olur inşallah çok inandığım bi dua var onu okuyup karnıma sürüp duruyorum sürekli kenzularşı okuyorum 1nisan nasıl gelcek bilmiyorum sonucu alınca şaka yapmasınlar bana var deyip sonra yok derlerse delirirm herlade tam göğüs kafesinin 3parmak altı
sancıyo birden başka da ağrım yok

biv cim allah yüzümü güldürdü işte umarım utandırmaz bundan sonra da :))
egede cim allah inancını boşa çıkarmıycak bak görürsün, laf aramızda ben ayetel kürsi okumaktan eşim nur incek tepemize diye dalga geçiodu , merak etme kmse sana var deyip sonra yok demez, kim diycek zaten ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…