canım bende üç gündür cetrotide yapıyorum, fakat göbekten yap dediler bana. İlk yaptığında acayip yakıyor, sonra kaşınıyor ve biraz şişiyor, bi saat sonra bişey kalmıyor. Endişelenmene gerek yok bunlar normal yan etkiler.
arkadaşlar yolunuz açık şansınız bol olsun tedavi gören arkadaşlar ltf. sitres yok ben çok sitres yapmıştım yumuş çıkacakmı yok nasıl olacak yumuş döllenecekmi transfer nasıl olacak tutacakmı ?diye ömrümden ömür gitti sizleri mçok iyi anlıyorum ama boşuna üzülüyoruz her şey olacağına varıyor şu an hamişim değerim 3000 lerde 10.gün kadar daha istirat edecekmişim tedaviye yeni başlayan arkadaşlar hayırlı olsun sonucunu bekleyenler bol sabır inşallah emekleriniz boşa çıkmaz.sorularınız olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum sevgiler
arkadaşlar 9.gün sonuç 33,20...HAMİLEYMİŞİMMMMM...
arkadaşlar 9.gün sonuç 33,20...HAMİLEYMİŞİMMMMM...
mehay mrb canım nasılsın bugun kaçgundur yoksunnn ...ben bu akşam çatlatma iğnemi vurduracam gece saat 11 'de salı gunude yumurtalarım toplanıyor ama korkuyorum yaa(
canım hiç korkma ben de perşembe toplattım hiç duymadım bile lokal yaptırdım ne agrım ne de sızım oldu rahat gir rahat cıkıyorsun, hayırlısı olsun sen hiç merak etme
benimde lokal olacak canım ama ne bilimm bi tedirginliktir gidiyorr anlamadım yani
bende aynı senin gibiydim, ama oraya gidince sakinleşiyorsun, bebeğine bi adım daha yaklaştığını bilmek sana güven veriyor,çok basit bi işlem, 5 dakika sürmüyor bile ve cıkınca ben bu kadar stresi bunun için mi yaptım diyeceksin güven bana hatta salı günü seninle konusuruz buradan bitmiş olacak bile...biraz sakin ol en önemlisi o ve sakın stres yapmaki yumoşlar etkilenmesin
dr.umda aynı şeyleri soyluyor canım ama benki iğneden bile korkan bi insanım ama napalımm mecbur seve seve katlanacaz yine herşeyonlar için... beni rahatlattığın için tşk ederim canım.senin prş alındı cmt mi yapıldı transfer kaç embriyo yollandı canım
arkadaşlar merhba şu anda ankarada bir internet kafeden yazıyorum.bu gün 11. gündeyim 11 gündür iğne kullanıyorum, durumum pek ümitli değil şu anda malesef sadece bir yumurta cevap vermiş iğnelere sanırım 1 yumurta toplanacak toplama gününde.hayırlısı bakalım, geçen sene 6 yumurta toplanmıştı ve 2 tane embriyo yerlerştirmişlerdi.yarın gene ultrasonum var .fırsat buldukça yazmaya çalışacağım.görüşürüz.
mehay mrb canım nasılsın bugun kaçgundur yoksunnn ...ben bu akşam çatlatma iğnemi vurduracam gece saat 11 'de salı gunude yumurtalarım toplanıyor ama korkuyorum yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?