2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kinder tebrik ederim çok güzel heleki ikiz olması çok daha güzel inş. allah bizlerede nasip eder bizim içinde dua et sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin seninde arkadaşım. :lepi:

canım gözün aydın çok sevindim Allah kucağına alıp sağlıklı ve mutlu bir şekilde yetiştirmeyi de nasip etsin yeğenlere selamlar...bizleri unutma dualarına eklekaydirigubbakcemile3

seranes canım çok ağlattın beni ya çok mutlu oldum senin adına meleklerini kucağına alacağın ve onları büyüteceğin günlerida Allahım görmeyi nasip etsıin kendine dikkat et sevgilerle...

kinder! canım çok mutlu bi haber oh be şansımız dönüyo hamişler tek tek başladı hadi bakalım inşallah allah eline almayı büyütmeyi nasip etsin ikizlerini canım benim

canım çok sevindim senin adına.allah kucağına almayı nasip etsin.Süper yaa hergün birilerinden hamile haberi olmak çok umutlandırıyor beni.Darısı bizim başımıza artık :)

serananes iyiyim canım yalnız çok gerginim yarın test günüm banada dua et hamilesin artık hamilelerin duaları kabul olur bugüün biraz zor sabah olacak:uhm::Saruboceq:

a.s.kinder tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağın almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah

yeni tedaviye başlayan arkadaşlar sizinde tedaviniz hayırlı olsun inşallah mart bizim için şans getirir burda bol bol halay çekeriz

kizlar size bisey sormak istiyorum tup bebekte kan grubu cok onemlimi benim kan grubum 0 rh- esimin pozitif*

canım bildiğim kadarıyla senin negatif eşinin pozitif olduğu için kan uyuşmazlığınız var...bu durumda iğne kullanman gerekebilir.doktorlar zaten böyle bir durum varsa söyler sana.

Son düzenleme:

canım benim gözün aydın.Allah kucağına almayı nasip etsin....çok sevindim.:CüvCüv::teytey:
ben sana keseleri görmeye gidicez dediğinde içime ikiz doğdu ikiz istemisin diye sormuştum ama cevap gelmedi. görmedin sanırım.olsun canım senin bu güzel haberinide aldık ya gerisi önemli değil.:1hug:a.s.

Son düzenleme:
kızlar bugün yorgunluktan öldüm desem yeridir..rapor için uğraştım.o merdivenleri in çık in çık..bide başıma bir iki aksilik geldi o yüzdende biraz koşuşturdum.bacaklarım zonkluyor artık...inşallah bir aksilik çıkmazda yarın raporumuda alırım elime...ilk tedavimde rapor çıkartmamıştık...anlayacağınız yarında biraz koşuşturcam...zaten cuma günüde randevum var...bu haftam çok hareketli geçti...sanırım artık pazar günü işi gücüde bırakıp bütün gün yatarım bu haftanın yorgunluğunu anca atarım....kaydirigubbakcemile3
bide kızlar sanırım benim bu tedavim kısa protokol olacak.Allah'ım sonunda yüzümüzü güldürsünde uzunu kısası önemli değil...:Saruboceq:

canım benimmmmm, hadi gözün aydın!!çok ama çok sevindim:teytey: Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim:Saruboceq::teytey::teytey:a.s.:CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

zlmgncy canım benimmmm bu gecenin sabahı inşallah senin için hayır olur, Allah yüzünü güldürür inşallah canım:Saruboceq: yarın mutlaka haber ver olur mu meraktan öldürme bizi, heycanla seni bekliycemmm bilgisayar başında!hadi sıra sende hadi sende coştur bizi...canımmm çok öpüyorum senia.s.

yeni gelennnn bütünn arkadaşlarrrrr hoşgeldinizzzza.s.a.s.a.s. herkesin tedavisi hayırlı uğurlu olsuna.s.

yaaaa kızlarrr bi liste yapsak mı acaba baya kalabalıklaştık, kaçıncı deneme olduğunu test tarihini felan yazalım ordan takip edelim sonuçları eskiden yapılıyomuş burda belkide uğurlu gelir:)

biranda karar verdik tüp bebek hakkında hiç bir bilgim yoktu desem yeridir ama kk internette araştırma yaparken buldum iki günde neredeyse herşeyi öğrendim.okudukçada rahatladım en azından halden anlayan insanlarla dolu burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…