olur olur bal gibi olur, o arkadaşım ileri derece PKO idi, benim gibi. sadece yediği öğünleri yarıya indirmiş, 8 kaşık bezelye yiyosa mesela 4 kaşık, günde 4 dfilim ekmek yiyosa 2 dilim, çayı şekersiz içti mesela bunun gibi. özel bir diyeti yok. bir de hergün düzenli 1 saat yürümüş, toplam 3 ayda verdim bu kiloyu çunku ben kafama göre yaptım diyetisyene gitsem 2 ayda 7-8 kilo garanti verirdim dedi . yani hedef haftada 1 kilo olmalı, ama olmasa bile 5 kilo bile versen 2-3 ayda bence işine yarar. sakın pes etme bence , hem hamişlikten evvel de 1-2 beden incelmiş olursun fena mı :)))))
zlymgncy bugün sonuç alacak arkadaşlar çoookkk merak ediyorummmmm , ne zaman gelicek acabaaa
evet bende çoookkk merak ettim!nerdesinnn zlmgncy???o kadar da bizi merakta bırakma dedik tiyerimseniben inşallah o da kutlama yapıyordur senin gibi fırsatı olmamıştır.:Saruboceq:
zlymgncy bugün sonuç alacak arkadaşlar çoookkk merak ediyorummmmm , ne zaman gelicek acabaaa
:1rolleyes: nasıl gitsin canım yaa 2 gündür rapor için koşuşturuyordum.çok şükür bugün bitti o koşuşturmaca. sengözlerimebaksanabama çok yorgunum :bbo: pazar gününden beri 150 cc puregon vuruluyorum. yarın kan tahlilim ve ultrason muaynem var...şimdilik iyi gidiyor.bakalım inşallah sonuda iyi olur...:Saruboceq:baktım şimdi bende şu 668 sayfaya hiiii hiiiiii amin canım hepimize nasip etsin senin nasıl gidiyor.....şakkıdı
yaaa bekliorum ama korkmaya başladımm
evet bende telaşlanmaya başladım. hay allah korktuğum şeyi aklımdan çıkarmaya çalışıyorum
kızlar , en az 3 -4 başlıkta yazdım ama kimse çıkmadı alıcı.bir de burda sorayım
Elimde Estraderm 100 TTS östrojen banti var, kalçadan yapıştırılıyor. 1 kutu hiç açılmamış. İhtiyacı olan var mıdır ? Pek çoğunuz östrojen için mavi haplardan kullanıyosunuz biliyorum doktor bana kolaylık olsun diye kalça bantı vermişti. şimdi elimde kaldı onlar bir ihtiyacı olana yollamak istiyorum kargo ile ama kime ister acaba ?
yaaa bekliorum ama korkmaya başladımm
evet bende telaşlanmaya başladım. hay allah korktuğum şeyi aklımdan çıkarmaya çalışıyorum
yaaaa offffff:1no2: benimde canım sıkılmaya başladı amaÇok üzgünüm çoook hadi canım haber ver bize:uhm:
hazeren sen sor ok derse adresini yazarsın bana . umarım faydasını görürsün
merhaba serenas .yarın sabah kontrolum var.Doktoruma yarın sorabilirim.eğer bana böyle bir bant uygulamayı uygun görürse inan çok makbule geçer.Bankadan kredi çekerek böyle bi işe kalkıştık ve inanılmaz para gidiyor ilaçlara.Umarım çektiğim kredi yeterli gelirde tedavim yarıda kalmaz.Yarın öğlen gibi sana haber veririm.
canım sen tedavinin hangi aşamasındasın? benimde yarın kontrolüm var.2.tedavime başladım ben.5 gündür puregon iğne vuruluyorum.
yaa sdsmt sana bişey sorucam canım, bööle iki üç alıntıyı aynı anda yapabiliyorsun yaa tek mesajda onu nasıl yapıyorsun?
valla ben ilk defa yaptırıyorum ve hangi aşamadayım bilmiyorum :) ilk tedaviye salı günü başladım adetimin 2.ci günüydü.doktorum bana fostimon adında kalçadan vurulan bi iğne verdi.3 gündür onu vuruluyorum ve yarın kontrole gidecem.Yumurtalarımın durumuna göre yeni ilaçlar verecek.Normalde göbekten vurulan bi iğne vermesi gerekiyordu ama yumurtalarımın gelişmesinde bi sorun olmadığı için bana maliyetide daha uygun olan bu iğneleri verdi.Yarın bakalım ne diyecek.Yarın ola hayrola diyecez:):) Bu arada benim interfilite kısırlık.Yani ne eşimde nede bende bi sorun yok.2 senedir deniyoruz ama olmuyor.Bir kerede aşılama yaptırdık tutmadı.şimdi de tüp bebeğe başladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?