2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

evet haklısın birazcık taviz vermek gerekiyor işte. akşama kadar oturuyoruz oturduğumuz yerde çalışıyoruz. bu nedenle de sürekli yiyorum ah kendime bir engel olabilsem. şimdi iyice gaza geldim valla. kendimi oyalayacak şeyler bulayım en iyisi laelaelaelaelae

zlymgncy bugün sonuç alacak arkadaşlar çoookkk merak ediyorummmmm , ne zaman gelicek acabaaa

evet bende çoookkk merak ettim!nerdesinnn zlmgncy???o kadar da bizi merakta bırakma dedik tiyerimseniben inşallah o da kutlama yapıyordur senin gibi fırsatı olmamıştır.:Saruboceq:

evet bende çoookkk merak ettim!nerdesinnn zlmgncy???o kadar da bizi merakta bırakma dedik tiyerimseniben inşallah o da kutlama yapıyordur senin gibi fırsatı olmamıştır.:Saruboceq:

evet inşllah öyledir.şirketteyim bayağı işim var haber alabilmek için devamlı bakınıyorum.

zlymgncy bugün sonuç alacak arkadaşlar çoookkk merak ediyorummmmm , ne zaman gelicek acabaaa

aaaa hala haber yok hakkaten.bende şimdi hastaneden geldim hemen açtım haber varmı diye ama yok...merak ettim şimdi.
baktım şimdi bende şu 668 sayfaya hiiii hiiiiii amin canım hepimize nasip etsin senin nasıl gidiyor.....şakkıdı
:1rolleyes: nasıl gitsin canım yaa 2 gündür rapor için koşuşturuyordum.çok şükür bugün bitti o koşuşturmaca. sengözlerimebaksanabama çok yorgunum :bbo: pazar gününden beri 150 cc puregon vuruluyorum. yarın kan tahlilim ve ultrason muaynem var...şimdilik iyi gidiyor.bakalım inşallah sonuda iyi olur...:Saruboceq:

merhaba serenas .yarın sabah kontrolum var.Doktoruma yarın sorabilirim.eğer bana böyle bir bant uygulamayı uygun görürse inan çok makbule geçer.Bankadan kredi çekerek böyle bi işe kalkıştık ve inanılmaz para gidiyor ilaçlara.Umarım çektiğim kredi yeterli gelirde tedavim yarıda kalmaz.Yarın öğlen gibi sana haber veririm.

yaaa bekliorum ama korkmaya başladımm

evet bende telaşlanmaya başladım. hay allah korktuğum şeyi aklımdan çıkarmaya çalışıyorum

yaaaa offffff:1no2: benimde canım sıkılmaya başladı amaÇok üzgünüm çoook hadi canım haber ver bize:uhm:

kızlar bende merak ettim bir haber varmı diye bakıyım dedim ama hala haber yok :sm_confused:
yasakkelime hemen telaşlanmayalım belkide kutlama yapıyordur yada fırsatı olmadı haber vermeyeCADIARZU
fisfisfis ama canım sıkıldı şimdi merak ettim iyice... inşallah kötü bişey yoktur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hazeren sen sor ok derse adresini yazarsın bana . umarım faydasını görürsün

tamam canım yarın ilk işim bu olacak :):) yaa birde artık bi liste yapsak diyorum.Ben bu yazıları okurken kimin nesi var artık şaşırıyorum.Ve takip edemiyorum.Yapsakmı bi liste acaba ne dersin ?

canım sen tedavinin hangi aşamasındasın? benimde yarın kontrolüm var.2.tedavime başladım ben.5 gündür puregon iğne vuruluyorum.

yaa sdsmt sana bişey sorucam canım, bööle iki üç alıntıyı aynı anda yapabiliyorsun yaa tek mesajda onu nasıl yapıyorsun?

canım sen tedavinin hangi aşamasındasın? benimde yarın kontrolüm var.2.tedavime başladım ben.5 gündür puregon iğne vuruluyorum.

valla ben ilk defa yaptırıyorum ve hangi aşamadayım bilmiyorum :) ilk tedaviye salı günü başladım adetimin 2.ci günüydü.doktorum bana fostimon adında kalçadan vurulan bi iğne verdi.3 gündür onu vuruluyorum ve yarın kontrole gidecem.Yumurtalarımın durumuna göre yeni ilaçlar verecek.Normalde göbekten vurulan bi iğne vermesi gerekiyordu ama yumurtalarımın gelişmesinde bi sorun olmadığı için bana maliyetide daha uygun olan bu iğneleri verdi.Yarın bakalım ne diyecek.Yarın ola hayrola diyecez:):) Bu arada benim interfilite kısırlık.Yani ne eşimde nede bende bi sorun yok.2 senedir deniyoruz ama olmuyor.Bir kerede aşılama yaptırdık tutmadı.şimdi de tüp bebeğe başladık.

yaa sdsmt sana bişey sorucam canım, bööle iki üç alıntıyı aynı anda yapabiliyorsun yaa tek mesajda onu nasıl yapıyorsun?

:roflol: bende bi ara çok merak ediyordum yeni öğrendim. bu alıntı yap yazısının yanında NQ(bu mesajdan alıntı) varya alıntı yapacağın mesajlarda o butona tıklıyorsun.ondan sonra cvp yaz yapınca hepsi çıkıyor. umarım anlatabilmişimdir.çünkü biraz anlatma problemim var :roflol:

ya kzılar bu arada vakit gecsin die sööölüyorum doktor bugün 2. test sonuçlarıma baktı ve çoğul gebelik ihtimalin var haftaya kontrolde görüeceğiz dedi. off tırstım şimdide iyi mi , allah çok şükür verdi ama 3 adet transfer edildi, 2 degil de 3 olursa eşimle bana hafiften bi şok olabilir :1shok:

anladım canım umarım hayırlı güzel haberler alırsın.bende yeni başladım cmrtsi 1 hafta olacak.seninle haberleşmeye devam edelim. belki tedavimiz aynı dönemdede biter.test günümüz aynı olur yerimseniben güzelde olur :1hug: burda hep beraber halay çekeriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…