canım bildiğim kadarıyla senin negatif eşinin pozitif olduğu için kan uyuşmazlığınız var...bu durumda iğne kullanman gerekebilir.doktorlar zaten böyle bir durum varsa söyler sana.
serananes iyiyim canım yalnız çok gerginim yarın test günüm banada dua et hamilesin artık hamilelerin duaları kabul olur bugüün biraz zor sabah olacak:uhm::Saruboceq:
seranes canım çok ağlattın beni ya çok mutlu oldum senin adına meleklerini kucağına alacağın ve onları büyüteceğin günlerida Allahım görmeyi nasip etsıin kendine dikkat et sevgilerle...
kızlar bugün yorgunluktan öldüm desem yeridir..rapor için uğraştım.o merdivenleri in çık in çık..bide başıma bir iki aksilik geldi o yüzdende biraz koşuşturdum.bacaklarım zonkluyor artık...inşallah bir aksilik çıkmazda yarın raporumuda alırım elime...ilk tedavimde rapor çıkartmamıştık...anlayacağınız yarında biraz koşuşturcam...zaten cuma günüde randevum var...bu haftam çok hareketli geçti...sanırım artık pazar günü işi gücüde bırakıp bütün gün yatarımbu haftanın yorgunluğunu anca atarım....kaydirigubbakcemile3
bide kızlar sanırım benim bu tedavim kısa protokol olacak.Allah'ım sonunda yüzümüzü güldürsünde uzunu kısası önemli değil...:Saruboceq:
kimse yokmu arkadaslar dertlesmek istiyorum cok koyum
canım benim gözün aydın.Allah kucağına almayı nasip etsin....çok sevindim.:CüvCüv::teytey:
ben sana keseleri görmeye gidicez dediğinde içime ikiz doğdu ikiz istemisin diye sormuştum ama cevap gelmedi. görmedin sanırım.olsun canım senin bu güzel haberinide aldık ya gerisi önemli değil.:1hug:a.s.
kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim Allahım hepinize nasip etsin anne olmayı ikizler.üçüzler versin inşallah.....
.teşekkür ederim. Allah hepimize güç,kuvvet,sabır,moral hayırlı haberler versin.canım bant konusundada şuan ne desem yalan olur.ama sanırım bant kullanmayacağım.hiç öyle bir konu geçmedi sanırım hapa devam ben.yerimsenibenhadi arkadaşım , allah kuvvet versin , seni de sevgiyle destekleyeceğiz. benim elimde Estraderm 100 TTS östrojen bant var 1 kutu hiç açılmamış. Eğer bant kullanırsan sana yollayayım onu kargo ile. ister misin ? Yok östrojenin genelde hapını kullanıyor bazı arkadaşlar , bant kullanmıyacaksan başkasına yollayabilirm ..
sağol canım hımmm bana mesaj yazdığını okumadım kusura bakma ya görsem yazardım allah hepinize nasip etsin çok güzel bir duyguymuş....a.s.
zlymgncy bugün sonuç alacak arkadaşlar çoookkk merak ediyorummmmm , ne zaman gelicek acabaaa
simge cim , o zaman eşinin durumu senden daha belirleyici olmuş anlaşılan. PKO için % 5 oranını benim bir arkadaşım uyguladı 57 kilodan 50 kşiloya düştü ve 2,5 yıl tedavi gördü olmadı şimdi 13 aylık bir kızı var :)) Kesin yap arkadaşım ben depresif moddaydım yapamam dedim reddettim. verdim parayı bekliyorum işte şimdi :))) umarım sana pozitif sonuç getirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?