2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

serenas valla ne diyeyim.allah gönlüne göre versin .sağlıklı sıhhatli olsunlarda bi şekilde bi çare bulunur.ama seni çok iyi anlıyorum şuan bende hamile kalırsam şayet ikiz olduğu taktirde bile bayağı bi zora girecem.ama olsun allah onları kucağımıza almayı bi nasip etsinde.herşeyin bi çaresi bulunur.sen şimdilik takma kafana böyle şeyleri.

kızlar ben çıkıyorum artık mesaim doldu evime gidiyorum.akşam online olan varsa sohbete devam ederiz.sizleri çok öpüyorum.byeee

kızlar ben çıkıyorum. akşam girmeye çalışırım mutlaka çünkü zlymgncy'i merak ediyorum. offf offf :Saruboceq: inşallah sevinçten unutmuştur bizi.:a015:

Son düzenleme:
evet liste yapalım da ben de unutoyurum kim hangi aşamada diye, valla biri el atsın bilgileri toparlayalım bari.

eğer bu olduysa çok güzel anlatmışsın demektir canımyerimseniben çok sağola.s.

canımmmm yaaaa ikizzzz olsun üçüzzzz olsun hatta bırak beşizzzz olsunsırnaşık şey hayırlısı olsun sağlıklı olsunda sen tadını çıkartmaya bak artık:sm_cool:a.s.

yavrum o beşiz dileğini pek anlayamadım, nasıl keyfi çıkar onun acep delikafadulden
çıldırır insan ayol nasıl bakılır onlara , bi ordu lazım

seraneses bizede 3 adet yerlestırıldı dğerım yüksek çıktı benımde 3 üz olma ihtimalı olurmu bize dediler kı 3üz olursa birini iptal ederız dediler yazık yaa insan üzülüyo

kızlar ben kaçtım bizimki söyleniyor kızları görünce beni unutuyorsun diye :roflol: sonra görüşürüz öpüldünüz :a015:

Hamiş Adaylari Listesi
İSİM ................................ TEDAVİ....................... BAŞLANGIÇ.............TEST
simalll................Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.......20 Şubat...............31 Mart
ilkbahar_20.......................................................................................31 Mart

HAMİŞLERİMİZ :CüvCüv:
emsal 35
kinder
serenanes

Son düzenleme:
seraneses bizede 3 adet yerlestırıldı dğerım yüksek çıktı benımde 3 üz olma ihtimalı olurmu bize dediler kı 3üz olursa birini iptal ederız dediler yazık yaa insan üzülüyo

valla olabilir penses, bakalım ne çıkacak kontrolün sonucu, ben de merak etmeye başladım. elbette 1 tanesini almaları çok üzücü ama ben geride kalan bebişlerin yaşam kalitesi yükselsin, anne tansiyon, şeker, kramp ve anormal kilo , sırt ve bel fıtığı riski yaşamasın diye ayrıca da bebekler erken doğup düşük kilo ve gelişmemiş organ riskleri yaşamasın diye 1 tanesini verebilirim. allah kaldıramayacağımızdan fazla yük vermesin diye dua etmeye başladım yalan söyleyemem şimdi size. ama herşey den evvel hayırlısını rabbim bilir, verdiğini görüp ona göre bakalım dıuruma. şimdi çok erken bunlar için sanırım.

sdmt hadi görüşürüz gene, ben bi aşko memnu seyredicem arada gelirim zlm merak ediorum çok feci.

simall cim eline sağlık akşam daha kalabalık olursak bi bakarız listeye ekleriz.

görüşürüz penses

sen onu bırak simall nasılsın bugun kaççıncı günü bakiim

canım transfer gününüde sayarsak 8inci günüm saymazsak 7inci günüm, gayte iyiyim gribimde geçti:), herhangi bir belirtim yok bilmem iyi mi kötü müfisfisfis sadece hafif hafi regl sancım oluyo arada, liste yapmaya çalıştımsırnaşık şey nasıl olmuş:uhm:

heheheh arkadaşlar liste yapmaya çalıştım, bilgilerinizi verirseniz sizleride ekleriz herkes rahatça takip eder hemde uğur getirir belkiyerimseniben

evet bu daha düzgün oldu:)bişeye benzedi:)

kanaman yok, bel ağrın yok hafif regl sancın var. transferi say, 8. günündesin, 9 veya 10. günün bakalım bel ağrın olacak mı bir de dikkat et gün içinde yorgunluk ve uyku hissin oluyor mu. bu 2 si bende cok belirgindi hatta şu an bile belim kopacak gibi ağrıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…