kızlar ben çıkıyorum artık mesaim doldu evime gidiyorum.akşam online olan varsa sohbete devam ederiz.sizleri çok öpüyorum.byeee
:roflol: bende bi ara çok merak ediyordum yeni öğrendim. bu alıntı yap yazısının yanında NQ(bu mesajdan alıntı) varya alıntı yapacağın mesajlarda o butona tıklıyorsun.ondan sonra cvp yaz yapınca hepsi çıkıyor. umarım anlatabilmişimdir.çünkü biraz anlatma problemim var :roflol:
ya kzılar bu arada vakit gecsin die sööölüyorum doktor bugün 2. test sonuçlarıma baktı ve çoğul gebelik ihtimalin var haftaya kontrolde görüeceğiz dedi. off tırstım şimdide iyi mi , allah çok şükür verdi ama 3 adet transfer edildi, 2 degil de 3 olursa eşimle bana hafiften bi şok olabilir :1shok:
eğer bu olduysa çok güzel anlatmışsın demektir canımyerimseniben çok sağola.s.
seraneses bizede 3 adet yerlestırıldı dğerım yüksek çıktı benımde 3 üz olma ihtimalı olurmu bize dediler kı 3üz olursa birini iptal ederız dediler yazık yaa insan üzülüyo
sen onu bırak simall nasılsın bugun kaççıncı günü bakiim
Hamiş Adaylari Listesi
İSİM TEDAVİ BAŞLANGIÇ TEST
simalll................Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.......20 Şubat...............31 Mart
ilkbahar_20........ ....... ...............31 Mart
HAMİŞLERİMİZ :CüvCüv:
emsal 35
kinder
serenanes
Hamiş Adaylari Listesi
İSİM ................................ TEDAVİ....................... BAŞLANGIÇ.............TEST
simalll................Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.......20 Şubat...............31 Mart
ilkbahar_20.......................................................................................31 Mart
HAMİŞLERİMİZ :CüvCüv:
emsal 35
kinder
serenanes
canım transfer gününüde sayarsak 8inci günüm saymazsak 7inci günüm, gayte iyiyim gribimde geçti:), herhangi bir belirtim yok bilmem iyi mi kötü müfisfisfis sadece hafif hafi regl sancım oluyo arada, liste yapmaya çalıştımsırnaşık şey nasıl olmuş:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?