2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

benim upppuuuzzuzn protokol ( 6 ay sürdü bee ) son adet 23 şub - transfer 12 mart - test 24 mart - pozitif

hehehehehkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kopardın benisırnaşık şey uppppuzun protokolsırnaşık şeysırnaşık şey bende aşk-ı memnuyu izliycemmmkaydirigubbakcemile5 reklamları acayipti:uhm:

bakiyim dikkat ediyim bakalım, ama uyku oluyo evet çok ağır bi uyku bastırıyo öğleden sonra ben gribe bağlıyodum ama bakalım yaından itibaren nasıl olacakfisfisfis

Hamiş Adaylari Listesi
İSİM ................................ TEDAVİ....................... BAŞLANGIÇ.............TEST
simalll................Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.......20 Şubat...............31 Mart
ilkbahar_20.......................................................................................31 Mart

HAMİŞLERİMİZ :CüvCüv:
ozlenozlem
emsal 35
kinder
serenanes

tamam canım,
Bence elif kesin hamiş, görbak yarın mutlu haberlerini alacağız

ahahahhh simall umutluyum ben senden o zaman :))) hehoooyyttt o uyku cok feci bisi :)))

hadi bakalım dua dua dua!!! çok az kaldı bana yoğunlaş lütfen:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: hamişsin artık bol bol dua istiyorum:Saruboceq::Saruboceq:

bu arada bizim kızdan hala haber yookkkk:1no2: zlmgncy????nerdesinnnnn????? habersiz bıraktın biziiiiisenağlama

kızlarrrrr zlymgncy'den haber yokmu hala yaaa :1no2: çok merak ettim.... aşk-ı memnudan sonra burdayım bende.... görüşürüz..belki haber gelir ozamana kadar inşallah kötü bir durum yoktur.....

simalciğim yeni listeyi senmi yapıyorsun..beni unutmayın kaydirigubbakcemile2 ben kapatıyorum şimdi.... :1rolleyes: diziden sonra buluşalım burda yerimseniben

simalciğim yeni listeyi senmi yapıyorsun..beni unutmayın kaydirigubbakcemile2 ben kapatıyorum şimdi.... :1rolleyes: diziden sonra buluşalım burda yerimseniben

valla yaptım bişeyler canım bi bak sende olmuşmu olmamışmı ekleyelim çıkartalım dediğin bişey var mı? ona göre tarihlerinide söylersin ekleriz senidea.s. reklam arasında geldim yazıyom:) evet aşk-ı memnunudan sonra buluşalımyerimseniben

bende arA ara açıp bakıyorum haber varmı diye:1no2: valla liste için olmamış diyecek bişey yok birileri eklendikce yaptıkca yaptıkca tam olarak oturur.... benimde 2.tüp bebek tedavim.ne zaman sonuçlanacak şuan bilmiyorum...21 martta başladım... hadi görüşürüz canım.kaçtım ben :roflol:
aaa canım bak aklıma geldi CADIARZU sen ne dersin bilmiyorum ama listeye mesela kaçıncı nedeme bide sorun ne eklenebilir... benim 2. deneme sorun azospermi.... ama gerek varmı bilmiyorum.sen karar ver yerimseniben

Son düzenleme:

Canım göbekten niye yapamıyorsun?Ben hep göbekten yaptım ve hiç ağrım olmadı.Aşılama tedavisinde de karnımdan yaptım ağrım olmadı.
Belki kolda deri altında daha az yağ tabakası olduğundandır.

ilk tedavimdede koldan eşim vuruyordu... bilmem göbekten biraz tırsıyorum heralde şimdi alıştım kendim yapabiliyorum ama koldan tabiki :1rolleyes:
bu arada hala zlymgncy den haber yok yaa ooofffffff :uhm:

kızlar slm zlymgnc den haber yok yaaaaaaaaaaaaasenağlama kötü bir şey yoktur umarım.hamişler siz nasılsınız okudum gayet iyi gibisiniz.bizzlerede dua edin ne olur.ben bugün kötüyüm moralinizi bozmak istemem ama paylaşmak istedim.ben adet görmüyorum erken menapoz gibi bir durumum var.ama sıkıntılarını yaşayorum her ay aynı dönemde ve bugün kendimi ejderha gibi hissediyorum her yerimden ateş çıkıyor ve karnım 6 aylık hamile gibi şiş dua edinde çabuk geçsin hiç rahat değilim sabahtan beri.senağlama

yaww ben üzülmeye başladım , kötü haber gelicek die korkuorum ((

nesrin cim doktor bu duruma ne diyoo ??? umarım hemencecik geçer ..

sdmt canım karından bir kere dene , sinek ısırıgı bile daha cok yakar ayrica da super kolay , olmadı gel biz sana yaparız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…