kızlar ben kaçtım bizimki söyleniyor kızları görünce beni unutuyorsun diye :roflol: sonra görüşürüz öpüldünüz :a015:
benim upppuuuzzuzn protokol ( 6 ay sürdü bee ) son adet 23 şub - transfer 12 mart - test 24 mart - pozitif
kanaman yok, bel ağrın yok hafif regl sancın var. transferi say, 8. günündesin, 9 veya 10. günün bakalım bel ağrın olacak mı bir de dikkat et gün içinde yorgunluk ve uyku hissin oluyor mu. bu 2 si bende cok belirgindi hatta şu an bile belim kopacak gibi ağrıyoo
benim upppuuuzzuzn protokol ( 6 ay sürdü bee ) son adet 23 şub - transfer 12 mart - test 24 mart - pozitif
bakiyim dikkat ediyim bakalım, ama uyku oluyo evet çok ağır bi uyku bastırıyo öğleden sonra ben gribe bağlıyodum ama bakalım yaından itibaren nasıl olacakfisfisfis
ahahahhh simall umutluyum ben senden o zaman :))) hehoooyyttt o uyku cok feci bisi :)))
simalciğim yeni listeyi senmi yapıyorsun..beni unutmayın kaydirigubbakcemile2 ben kapatıyorum şimdi.... :1rolleyes: diziden sonra buluşalım burda yerimseniben
valla yaptım bişeyler canım bi bak sende olmuşmu olmamışmı ekleyelim çıkartalım dediğin bişey var mı? ona göre tarihlerinide söylersin ekleriz senidea.s. reklam arasında geldim yazıyom:) evet aşk-ı memnunudan sonra buluşalımyerimseniben
ya kızlar bişey sorcam.puregon iğne vuruluyorum ya.göbekten yapamadığım için koldan yapıyorum.doktorumda zaten ya koldan ya göbekten demişti.ama iğneyi yaptığım kolumda ağrı var.bugün 3.günüm ilk vurmaya başladığımdan beri bu ağrılarda başladı...acaba normalmi.iğnenin prospektüsünü okudum morarma ağrı şişlik yazıyor ama insan yinede endişeleniyor.sizdede olmuşmuydu...
Canım göbekten niye yapamıyorsun?Ben hep göbekten yaptım ve hiç ağrım olmadı.Aşılama tedavisinde de karnımdan yaptım ağrım olmadı.
Belki kolda deri altında daha az yağ tabakası olduğundandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?