moralini bozma arkadaşım herşeyin hayırlısı inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür.yüce rabbim 3 er tane versin hepimizeSimallciğim...
peki bu dönemde tüp bebek yapıp negatif sonuç alanlarda listede yer alacak mı?
O listenin alt kısmında olmak için neler vermezdim ki..
Arkadaşlar yeni hamiş haberleri verenlere allah hayırlısınla güzel temiz sağlıklı hamilelik dönemi geçirmenizi diler ve bebişlerinizi koklayıp öpmek nasip eder ...
Hepiniz benim gibi olanlar için bol dualar edin.
Benimde transferimden sonra göğüste hassasiyet karın şişliği ve çok fazlaca bel ağrısı ve uyku hali vardı....ama maalesef test gününde hafif kahvemsi leke geldi ve test sonucum 0.01 değerinde çıkmıştı....ben iş yerineydim ve test sonucu eşime faxlandı.O günümü o saatlerimi anlatamam , oysaki bebişlerime beni bırakmayın anne baba sizi çok seviyor size iyi bakacak akşamlar yatarken karnımı okşardım ve eşimin elini karnıma koyup onlara içten içe baba sevgisi aşılıyordum ama onlar bizi sevmedi yada çok gücsüzlerdi ki bırakıp gittiler...
Bugün duygusalım biraz hepinizden özür dilerim ama hala atlatamadım sizlerin haberlerini okumak büyük zevk veriyor...
Birde birşey sorucam...Jel den bahsediyorsunuz..Bense Progesteron hap daha doğrusu fitil kullandım günde 3 kere 2 şer tane koyuyordum.Rahim duvarını kalınlaştırması ve bebişlerin tutunması için.Jel bana verilemdi.Acaba hangisi daha iyi???
kızlar slm zlymgnc den haber yok yaaaaaaaaaaaaasenağlama kötü bir şey yoktur umarım.hamişler siz nasılsınız okudum gayet iyi gibisiniz.bizzlerede dua edin ne olur.ben bugün kötüyüm moralinizi bozmak istemem ama paylaşmak istedim.ben adet görmüyorum erken menapoz gibi bir durumum var.ama sıkıntılarını yaşayorum her ay aynı dönemde ve bugün kendimi ejderha gibi hissediyorum her yerimden ateş çıkıyor ve karnım 6 aylık hamile gibi şiş dua edinde çabuk geçsin hiç rahat değilim sabahtan beri.senağlama
Simallciğim...
peki bu dönemde tüp bebek yapıp negatif sonuç alanlarda listede yer alacak mı?
O listenin alt kısmında olmak için neler vermezdim ki..
Arkadaşlar yeni hamiş haberleri verenlere allah hayırlısınla güzel temiz sağlıklı hamilelik dönemi geçirmenizi diler ve bebişlerinizi koklayıp öpmek nasip eder ...
Hepiniz benim gibi olanlar için bol dualar edin.
Benimde transferimden sonra göğüste hassasiyet karın şişliği ve çok fazlaca bel ağrısı ve uyku hali vardı....ama maalesef test gününde hafif kahvemsi leke geldi ve test sonucum 0.01 değerinde çıkmıştı....ben iş yerineydim ve test sonucu eşime faxlandı.O günümü o saatlerimi anlatamam , oysaki bebişlerime beni bırakmayın anne baba sizi çok seviyor size iyi bakacak akşamlar yatarken karnımı okşardım ve eşimin elini karnıma koyup onlara içten içe baba sevgisi aşılıyordum ama onlar bizi sevmedi yada çok gücsüzlerdi ki bırakıp gittiler...
Bugün duygusalım biraz hepinizden özür dilerim ama hala atlatamadım sizlerin haberlerini okumak büyük zevk veriyor...
Birde birşey sorucam...Jel den bahsediyorsunuz..Bense Progesteron hap daha doğrusu fitil kullandım günde 3 kere 2 şer tane koyuyordum.Rahim duvarını kalınlaştırması ve bebişlerin tutunması için.Jel bana verilemdi.Acaba hangisi daha iyi???
simalll bi şey sorabilirmiyim.sen daha önce izmirde nerde tüp oldun,şimdi nerde düşünüyosun.yaşadığın yer izmirmiş.ben dokuz eylülde oldum ve yine orda olacağım.
mrblar kızlar.bende listede yer almak isterim ama ne zaman tedaviye başlayacağımı bilemiyorum.ameliyattan sonra (dış gebelik) dr.um üzerinden 2 adet geçsin tekrar denemeniz için demişti bugün36. günüm hala adaet olmadım allah bilir ne zaman olacağım? ama en iyi ihtimalle mayısta tekrar deneyeceğiz.kötü ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum.....
aaaaaa ne tesadüf lansor17 profilimiz aynı
simalll bi şey sorabilirmiyim.sen daha önce izmirde nerde tüp oldun,şimdi nerde düşünüyosun.yaşadığın yer izmirmiş.ben dokuz eylülde oldum ve yine orda olacağım.
mrblar kızlar.bende listede yer almak isterim ama ne zaman tedaviye başlayacağımı bilemiyorum.ameliyattan sonra (dış gebelik) dr.um üzerinden 2 adet geçsin tekrar denemeniz için demişti bugün36. günüm hala adaet olmadım allah bilir ne zaman olacağım? ama en iyi ihtimalle mayısta tekrar deneyeceğiz.kötü ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum.....
hemen ekliyorum canım senidea.s.
canım benim ilk denemem Cemal Posacı'ya gidiyorum.o da dokuz eylülde prof. ben özeline gittim, tüp bebeği smyrna da yaptı bayraklıdaki. sen dokuz eylülde kime gittin?
erbil beye gittim.bugün konuştum yine telefonla mayıs adetinde gel dedi.orda bir takım tetkikler yaptırmıştım.bu sitede öğrendiğim bağışıklama pıhtılaşam genetik vs gibi onların sonuçlarını sordum nasıl çımış diye.genetik belli olmadı ama diğerleri iyi çıkmış.bizim ki nedeni bilinmeyen infertilite de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?