2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Simallciğim...
peki bu dönemde tüp bebek yapıp negatif sonuç alanlarda listede yer alacak mı?
O listenin alt kısmında olmak için neler vermezdim ki..
Arkadaşlar yeni hamiş haberleri verenlere allah hayırlısınla güzel temiz sağlıklı hamilelik dönemi geçirmenizi diler ve bebişlerinizi koklayıp öpmek nasip eder ...
Hepiniz benim gibi olanlar için bol dualar edin.

Benimde transferimden sonra göğüste hassasiyet karın şişliği ve çok fazlaca bel ağrısı ve uyku hali vardı....ama maalesef test gününde hafif kahvemsi leke geldi ve test sonucum 0.01 değerinde çıkmıştı.... ben iş yerineydim ve test sonucu eşime faxlandı.O günümü o saatlerimi anlatamam , oysaki bebişlerime beni bırakmayın anne baba sizi çok seviyor size iyi bakacak akşamlar yatarken karnımı okşardım ve eşimin elini karnıma koyup onlara içten içe baba sevgisi aşılıyordum ama onlar bizi sevmedi yada çok gücsüzlerdi ki bırakıp gittiler...

Bugün duygusalım biraz hepinizden özür dilerim ama hala atlatamadım sizlerin haberlerini okumak büyük zevk veriyor...

Birde birşey sorucam...Jel den bahsediyorsunuz..Bense Progesteron hap daha doğrusu fitil kullandım günde 3 kere 2 şer tane koyuyordum.Rahim duvarını kalınlaştırması ve bebişlerin tutunması için.Jel bana verilemdi.Acaba hangisi daha iyi???

moralini bozma arkadaşım herşeyin hayırlısı inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür.yüce rabbim 3 er tane versin hepimize

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı....................... BAŞLANGIÇ.............TEST

simalll................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.......20 Şubat...............31 Mart
ilkbahar_20....................................... ..................................................31 Mart
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi.................21 Mart..................???

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

2009Papatya

HAMıŞLERıMıZ
ozlenozlem
emsal 35
kinder
serenanes

Son düzenleme:

canımmmm benim yaaaasenağlama kıyamam sana ben:teselli: canım inşallah 6 aylık hamileliklerinide görürüz bak şöyle düşün o zaman hiç zorlanmazsınyerimsenibencanım çok geçmiş olsuna.s.

canım benim yazdım bile yer almazmı? listede herkese yer varyerimseniben kaç deneme yaptın bi de neleri denedin söylede onuda yazalım:uhm:

mrb biz de mayıs adetimde 2. tüp e başlıycaz.Allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah..bugün adet oldum ve her zamnki gibi yine moralim bozuldu.belki bi mucize olur diye ümitleniyo işte herşeye rağmen insan....

zlmngcy'i çok merak ettim:uhm:inşallah iyidir? listede nereye ekliyeceğimi bilemedim, umarım en alta ekleriza.s

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı........... ............ BAŞLANGIÇ.............TEST

simalll................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.......20 Şubat...............31 Mart
ilkbahar_20....................................... .................................................. 31 Mart
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi.................21 Mart..................???

2009Papatya
ezine77 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak

HAMıŞLERıMıZ
ozlenozlem
emsal 35
kinder
serenanes

simalll bi şey sorabilirmiyim.sen daha önce izmirde nerde tüp oldun,şimdi nerde düşünüyosun.yaşadığın yer izmirmiş.ben dokuz eylülde oldum ve yine orda olacağım.

mrblar kızlar.bende listede yer almak isterim ama ne zaman tedaviye başlayacağımı bilemiyorum.ameliyattan sonra (dış gebelik) dr.um üzerinden 2 adet geçsin tekrar denemeniz için demişti bugün36. günüm hala adaet olmadım allah bilir ne zaman olacağım? ama en iyi ihtimalle mayısta tekrar deneyeceğiz.kötü ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum.....

aaaaaa ne tesadüf lansor17 profilimiz aynı

kızlar ben tedirgin olmaya başladım.hala zlmngcy den haber yok :1no2::çok üzgünüm:

simalll bi şey sorabilirmiyim.sen daha önce izmirde nerde tüp oldun,şimdi nerde düşünüyosun.yaşadığın yer izmirmiş.ben dokuz eylülde oldum ve yine orda olacağım.

canım benim ilk denemem Cemal Posacı'ya gidiyorum.o da dokuz eylülde prof. ben özeline gittim, tüp bebeği smyrna da yaptı bayraklıdaki. sen dokuz eylülde kime gittin?

hemen ekliyorum canım senidea.s.

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı........... ............ BAŞLANGIÇ.............TEST

ilkbahar_20....................................... .................................................. 31 Mart

2009Papatya..............???
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
lansor17.................... ???

HAMıŞLERıMıZ
ozlenozlem
emsal 35
kinder
serenanes

Son düzenleme:
canım benim ilk denemem Cemal Posacı'ya gidiyorum.o da dokuz eylülde prof. ben özeline gittim, tüp bebeği smyrna da yaptı bayraklıdaki. sen dokuz eylülde kime gittin?

erbil beye gittim.bugün konuştum yine telefonla mayıs adetinde gel dedi.orda bir takım tetkikler yaptırmıştım.bu sitede öğrendiğim bağışıklama pıhtılaşam genetik vs gibi onların sonuçlarını sordum nasıl çımış diye.genetik belli olmadı ama diğerleri iyi çıkmış.bizim ki nedeni bilinmeyen infertilite de.

hımmm anladım canım, erbil beyide duymuştum,inşallah hayırlısı olur canım benima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…