2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

hımmm anladım canım, erbil beyide duymuştum,inşallah hayırlısı olur canım benima.s.

önce Allaha sonra da dr lara güvenmek zorundayız napalım di mi hadi ben kaçtım.herkesin hakkında hayırlısı olsun iyi geceler hepinize

yaaa bende bende

simalcim benide listeye eklermisin 1 deneme negatif 2 ay sonra tekrar 2.yi deniyeceğim sanırım haziran ayı gibi

simall canım benim şimdi gördüm sen zaten beni sormuşsun çok teşekkür ederim beni atlammışsın:1hug:

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı........... ............ BAŞLANGIÇ.............TEST

simalll................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.......20 Şubat...............31 Mart
ilkbahar_20....................................... .................................................. 31 Mart
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi.................21 Mart..................???

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
lansor17.................... ???
2009Papatya..............???

HAMıŞLERıMıZ

ozlenozlem
emsal 35
kinder
serenanes
yugu

Son düzenleme:
kızlar bu saatten sonra zlmngcy den haber gelmez heralde :1no2: artık yarına kaldı ama inşallah olumsuz bir durum yoktur...

cok tskler verdigin bilgiler icin senin icinde cok sevindim rabbim kucana almayi nasip etsin insallah bye

kızlar kusura bakmayın cevap yazamadım hepınıze cok tesekkur edıyorum .tebrık etmıssınınız hepınız sagolun.allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah.hepınızın burdan haberını alacagız ınsallah.sımall benı hamıs lıstesıne yazmamıssın askolsun saka saka

kızlar güüüünaaayydııınnn,
Simall senle gurur duyuyorum bak herkesi nasıl toparladın listede :)))
Tedaviye başlayacak veya yeni başlamış olan arkadaşlar hepinize bol şans, allah güç ve sabır versin, bu son tedaviniz olur inşalaahhh !!

Zlmgncy den ses yok cidden üzgünüm , sanırım pozitif bir haber yok :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

günaydın kızlar ben yeni katıldım aranıza. tüp bebek tedavisine başlıcaz. yarın memorial hastanesiyle randevumuz var
bizde prblem eşimden kaynaklı sperm sayımız az hareket iyi aslında toplamda 40 milyon gibi spermmiz var ama 1,5 yıldır olmadı bebegimiz
dr a neler sormam gerekir tecrübeli arkadaşlar bana yardım edebili rmi

hoşgeldin cemrek , yolun açık olsun.
kendi rahim durumunu, yumrutalıklarının görüntüsünü ve yumurtalarının sağlıklı görünüp görünmediğini sorarak başlayabilirsin, herşey ok ise doktor senin ve eşinin yönlendirmesini yapıyor.

hepimiz yürüyoruz işte düşe kalka hiç korkma..
senin bugüne kadar sahip olduğun en iyi umut tüp bebek öyle düşün, çünkü bizler kendi kendimize yapamıyoruz bu bebişleri malesef...allah umudunu sevince dönüştürsün inşallah.

inşallahh...inşallah hepimizin yüzü gülsün
işte sorunda orda
ya tutmazssa
ya son umudumuda yitirirsem
tekrar tekrar denemeye yeter mi insanın gücü
hem maddi hem manevi

serenanes
sen istanbulda mısın
tedavini nerde oldun
o kadar bilgisiz vede tecrübesizki
ne yapıcagımızı bilemiyoruz hiç

arkadaşım allah yardım edecek bize, sen şimdiden hiç korkmaaa, stres yaparsan başarını da etkileyebilirsin. üzme kendini sakın daha hiç bişi yok ortada. tutacak tutacak allah yardım edecek bana diye ilerleyeceksin. yoksa umudumuz olmadan neye şansımız var ki ??? tutmazsa da biraz dinlenirsin sonra pes etmek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…