2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

serenanes
sen istanbulda mısın
tedavini nerde oldun
o kadar bilgisiz vede tecrübesizki
ne yapıcagımızı bilemiyoruz hiç

ben amerikan hastanesinde oldum. memorial ve alman hast olan bir sürü kişiyi duydum , doktorla bir görüş elektriğin tutmazsa başka yerlerle de görüş. konuşmalarında seni yeteri kadar aydınlatıyor mu ona dikkat et. hepimiz sıfırdan başladık korkma.

almanla memorialle bide brüksel tüp bebek merkeziyle görüşücez
ayrıca bide prof önerdiler
bülent baysal
istanbul cerrahide yapıyormus işlemleri
cok soru sordum biliyorum
fiyatlar hakkında bilgin varmı

acıbadem hast cem demirel i de cok duydum,
amerikan da yaklaşık 3000-3500 dolar + ilaçlar , diğerlerini bilmiyorum. benim 5 yıllık jinekologum amerikandaydı baska bir yere bakmadim . bülent baysalı duydum ama . sen bence hepsini her bakımdan bir incele, acele etme. doktora güvenmek de çok önemli

1000 tl civari olmali sanirim ama ben sanssizliklar yasadim benim cok daha yuksekti , genel ortalamanin ustune ciktim biraz 2000 i kesin bulmustur..... o yuzden benim rakamimi bosver. normali 1000 ciavari diye biliyorum.

merhaba canım .merkez hakkında soru sormussun benım sana bır tavsıyem olacak.bende gıdıcegın mekezı dusunmustum once ama madem senınde esınde problem bızımde oyleydı ımsı dıye bır teknolojı var onu arastır cunku erkek problemınde bu cok onemlı bızde tesadufen duyduk bunu ve ımsı ıle yaptırdık allahıma cok sukur merkezdekı ılk denememızde tuttu .bunu soylemek ıstedım bızde bılmıyorduk.merkezın adını ıstersen verırım .

kızlar selam beklediğim haberi göremedim arkadaşımızdan hala haber yok sanırım dilerim allahtan sevinçten eş dost kutlamasından girmeye vakit bulamamıştır.

Günaydın canlar.Kizlar az sonra kan vermeye ve takibe gidecem.Kızlar bu gün yataktan kalktığım andan başım dönüyor.Yemek yemek istedim midem bulandı.Hatta eşim kendine smit almışdı kokusunu kaldıramadım.Kızlar acaba bu kullandığım ilaçlardan ve puregondan ola bilirmi siz böğle şeyler yaşadınızmı?

hemen ekliyorum canımyerimseniben kusura bakma herkesi aklımda tutatmadımfisfisfis

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı........... ............ BAŞLANGIÇ.............TEST

simalll................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.......20 Şubat...............31 Mart
ilkbahar_20........1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.................................. 31 Mart
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi.................21 Mart..................???

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
lansor17.................... ???
2009Papatya..............???
cemrek......................???

HAMıŞLERıMıZ

ozlenozlem
emsal 35
kinder
serenanes(1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Amerikan Hastanesi-Test 24 Mart)
yugu

Son düzenleme:

yerimsenibena.s.sağol canım benimyerimseniben zlmgncy için bende çok üzgünüm sanırım kötü haber inşallah hayırlısı olur:Saruboceq:

serenanes
sen istanbulda mısın
tedavini nerde oldun
o kadar bilgisiz vede tecrübesizki
ne yapıcagımızı bilemiyoruz hiç

canım benim öncelikle hoşgeldin sanırım daha öncede seni gördüm buralarda hç korkma ve şimdiden tedirginlik yaşama insan ilk başta kör gibi oluyor tabii ne yapacağını bilmeden bi sonraki adımı bilmeden yürümeye çalışıyor ama Allah hayırlısını vrecek hepimize. doktorun seni yönlendirir hiç merak etme doktoruna mutlaka güven yaptığı yapmadığı herşeyin bir nedeni olabilir. kafana takılan herşeyi doktoruna ve bizlere sor,herşey güzel olacakyerimseniben

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı........... ............ BAŞLANGIÇ.............TEST

simalll................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.......20 Şubat...............31 Mart......Cemal Posacı(Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
ilkbahar_20........1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.................................. 31 Mart
egede....................1.Tüp Bebek Tedavisi...................23 Şubat................1 Nisan.....Smyrna Tüp Bebek Merkezi
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi.................21 Mart..................???
HAZERAN..............1.Tüp Bebek Tedevisi..................24 Mart..................???.........Medicana International

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
lansor17.................... ???
2009Papatya..............???
cemrek......................???

HAMıŞLERıMıZ

ozlenozlem
emsal 35
kinder
serenanes(1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Amerikan Hastanesi-Test 24 Mart)
yugu

Son düzenleme:

canım benim inşallah 4 gün sonra bu listeye kendinide ekleyeceksin :)) yazdıklarının içinde en eski hamiş benim galiba :)) ben ocak ayında öğrendim teyzesi bebişim 4 aylık oldu Rabbim izin verirse büyüyor maşallaahhh. inşallah şu mübarek günde Rabbim dileyen isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın

simall cim benide eklermisin.,ilk tüp bebek denemem ve 24 Martda tedaviye başladım.Medicana International hastanesinde tedavi görüyorum.aslında hastane isimlerinide eklersen daha şık olur diye düşünüyorum.aynı hastanede tedavi görenler birbirlerinide görmüş olurlar.paylaşım alanları genişler.Ne dersin ?

aminnnn canım benimmmm inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq: ozlenozlem senden sonra mı? ayy maşallah canım yaaa 4 aylık haaa:ecrin_bebek: ayy canım yaaa yakında tekme atmaya başlar ne tatlı:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…