serenanes
sen istanbulda mısın
tedavini nerde oldun
o kadar bilgisiz vede tecrübesizki
ne yapıcagımızı bilemiyoruz hiç
arkadaşım allah yardım edecek bize, sen şimdiden hiç korkmaaa, stres yaparsan başarını da etkileyebilirsin. üzme kendini sakın daha hiç bişi yok ortada. tutacak tutacak allah yardım edecek bana diye ilerleyeceksin. yoksa umudumuz olmadan neye şansımız var ki ??? tutmazsa da biraz dinlenirsin sonra pes etmek yok.
kızlar kusura bakmayın cevap yazamadım hepınıze cok tesekkur edıyorum .tebrık etmıssınınız hepınız sagolun.allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah.hepınızın burdan haberını alacagız ınsallah.sımall benı hamıs lıstesıne yazmamıssın askolsun saka saka
kızlar güüüünaaayydııınnn,
Simall senle gurur duyuyorum bak herkesi nasıl toparladın listede :)))
Tedaviye başlayacak veya yeni başlamış olan arkadaşlar hepinize bol şans, allah güç ve sabır versin, bu son tedaviniz olur inşalaahhh !!
Zlmgncy den ses yok cidden üzgünüm , sanırım pozitif bir haber yok :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
serenanes
sen istanbulda mısın
tedavini nerde oldun
o kadar bilgisiz vede tecrübesizki
ne yapıcagımızı bilemiyoruz hiç
Hamiş Adaylari Listesi
İSİM .................................TEDAVİ........... ............ BAŞLANGIÇ.............TEST
simalll................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.......20 Şubat...............31 Mart
ilkbahar_20....................................... .................................................. 31 Mart
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi.................21 Mart..................???
Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
lansor17.................... ???
2009Papatya..............???
cemrek......................???
HAMİŞLERİMİZ
ozlenozlem
emsal 35
kinder
serenanes
yugu
canım benim inşallah 4 gün sonra bu listeye kendinide ekleyeceksin :)) yazdıklarının içinde en eski hamiş benim galiba :)) ben ocak ayında öğrendim teyzesi bebişim 4 aylık oldu Rabbim izin verirse büyüyor maşallaahhh. inşallah şu mübarek günde Rabbim dileyen isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?