2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

olur tabii ikimizinkini yazdım bile ekleyelim canım benim hastaneyide kızlarrrr hastanenizi söyleyinnn!!!

benide ekle simaill canım 1.tüp bebek tedavisi test 1nisan hadi hayırlısı inşallah 23 şubatta başladım tedaviye smyrna tüp bebek merkezinde tedavi oldum eklemeyi unutma

Son düzenleme:
aminnnn canım benimmmm inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq: ozlenozlem senden sonra mı? ayy maşallah canım yaaa 4 aylık haaa:ecrin_bebek: ayy canım yaaa yakında tekme atmaya başlar ne tatlı:CüvCüv:

inşallahh. canım benim transferim aralık ayında yapıldı 5 ocakta sonuç aldım Allah ıma şükür. özlem benden baya sonra. sagol canımm arkadaşım hafif hafif oynadıgını hissediyorum :)) Rabbim inşallah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin

arkadaşlar kusura bakmayım giremedim moralim çok bozuk bunalıma girdim negatif sonuç aldım hepinizin desteğine ihtiyacım var üzüntümü sizinle omuzluyacam inşallah dün benim hayatımın en kötü günüydü nasıl anlatsam bilemiyorum eşimle birlikte yıkıldık belirtilere takılmayın lütfen ,beni hep belirtiler umutlandırmıştı ama sonuçla alakası olmadı ruh halimi anlatamam hepinize destekleriniz için teşekkür ederim iyiki varsınız.

canım ne olur üzme kendini yaa..allah bi şekilde hepimizi sınavdan geçiriyor.Sana ne kadar üzme kendini desekde biliyorum ki hiçbir faydası olmayacak.Bende aşılama sonucumda negatif olduğunda inan dünyam başıma yıkılmıştı ve hep kendime neden ben diye sorguladım.Özellikle eşim ve çevremdekiler hep teselli etmeye çalıştılar ama şu gerçek ki ancak sen kendi kendini teselli edebilirsin.Bugün yarın ağla üzül hatta bağıra bağıra ağla ama sonra tekrar ayağa kalk.Ben burda ki tüm arkadaşlarımızı kendimde dahil olmak üzere birer savaşçı olarak görüyorum.Yılmayacaz asla yılmayacaz.Belki bu savaşta elimiz kolumuz bacağımız yüreğimiz duygularımız hislerimiz zarar görecek ama tekrar ayağa kalkıp savaşmaya devam edecez.Çünkü bu zaferi kazanmanın başka yolu yok.Çevrendeki herkese olup bitenlere kulak kapatıp inandığın yolda yürümeye devam edeceksin.Ne olur üzme kendini arkadaşım...Sen yılmadığın sürece bunun sonucunda galip olacak sensin.Hepimiz seni çok seviyoruz canım ve yalnız değilsin...

canım benim seni çok ii anlıyorum aynı şeyleri bende 20 gün evvel yaşadım biliyosun bide bende 12.gün testi pozitif 14.günden sonra değerlerim düşmeye başlamıştı önce sevindim 4 gün sonra yıkıldım sana şimdi ne kadar üzme kendinide desem elinde değil üzülmemek.ama ya olsaydı da 3 ay sonra böyle üzücü şeyler yaşasaydık ben hep böyle düşündüm benim için heralde o zaman hayat çok zor olurdu ne yapalım allah sevdiği kullarına herşeyi daha zor veririmiş bizler böyle didine didine elde etmek zorunda kalıyoruz herşeyin hayırlısı arkadaşım ne olur kendini fazla üzme

canım yalnız değilsin seninle aynı şeyleri yaşayan bir sürü insan var.Allah bi şekilde sabrını veriyo.ben de aynı şeyleri bir çok defa yaşadım. herşey bitti diyosun yıkılıyosun ama sonra vazgeçmiyosun geçemiyosun buda annelik içgüdüsü bence

kızlr bu arada mikroenjeksiyonmu normal tüp bebek mi belirtirseniz sevinirimfisfisfis
canim benimkisi mikro enjeksiyon

allah cok sabir versin canim,bu günler gecer gider,zaman herseyin ilacidir,bir bakmissin hamilesin ve sabirla bekle bu hepimiz icin gecerli canim.....rabbimin ol dedigi bir gün elbetde vardir bize o günü mutlaka verecektir biz yeterki isyan etmeden dua edelim

caaaaanıııımmmmmmmmmm :çok üzgünüm:
beraber çıktık bu yola sayılır , siteye ilk girdiğimde konuştuğum kişi sendin ... hayırlısı olsun ama yılmak yok, seni bırakır mıyız , yaşadığın kırgınlık, üzüntü , sıkıntıyı paylaşacağız , pes etmek yok . inan içimizde senin için dua umut ve sevgi, var ...sakın kendini bırakma, beraber aşacağız bu dikenli çitleri. zafer sonunda senin ve kocanın olacak . allah yardımcın olsun,

haaa şimdi gene diycen ki sana gerek yok direkt hamiş yazdım ama bence hastaneler de önemli insanlara bir fikir verebilir.

ya arkadasım diğer tarafada yazdım bende kabızlık problemı var 2gündür önerecegınız şeyler var mı çocuk düşmesıne neden olabılır deniyo benım değerlerle düşme olur mu allah korusun tuvalete gitmek istemıyom

kiwi ye , ayrıca üstüne su iç ben kabız oldum sabahları kayısı ve su içmiştim akşamları da yatarken kiwi yiyordum ertesi sabaha direkt WC. değerlerinle ilgili bir şey söylemem yanlış olabilir bilmiyorum çünkü. ama kiwi yi şiddetle tavsiye ederim.

tesekkür edrım canım sağol aynını yapacagım birde bugün canım acayıp çağla istedı ve bunun için eşim işte oldugundan kalkıp ömarkete gittim daha erken değilmi aşermem

bence psikolojik, doktorum 7. haftadan evvel pek rastlanmaz diyodu. ama bünye bu tabii belli olmaz herkesinki.

canım çok üzüldüm Allah yardımcın oluyor.inan bana geçicek zor olucak çok gece ağlayarak uyanacaksın belki bir dönem küsüceksin ama geçicek inan bana.çünkü insan anlıyor ki hayat bizi beklemiyor mecburen hayata yetişmek ve meleklerimizi almak için tekrar tekrar yola çıkmalıyız.bıkmadan usanmadan yılmadan...istediğin kadar ağla üzül ama bilki tekrar yola çıkmak için güç toplamak zorundasın.ben sana bu konuda inanıyorum ve çok zor olduğunu biliyorum burdaki herkes biliyor.eşine ve sana sabır diliyorum...lütfen hayata umutlarına ve meleklerine kavuşacağın günün zamanda yaşayacağın mutluluğe sıkı sıkı tutun...

SİMALCİM beni de ekler misin listeye 3. deneme mayısta 1.ve 2.dondurulmuşlarla yapıldı.canım bu arada arkadaşlara katılıyorum bence sen hamiş listesine giriceksin:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

canım hoşgeldin oh oh ne güzel bir sürü olduk.yardım edebileceğimiz ne varsa burdayız Allah kucağını meleklerle doldurmayı nasip etsinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…