2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

aminnnn canım benimmmm inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq: ozlenozlem senden sonra mı? ayy maşallah canım yaaa 4 aylık haaa:ecrin_bebek: ayy canım yaaa yakında tekme atmaya başlar ne tatlı:CüvCüv:
Canım ben 27 şubatta öğrendim

serenanes nasılsın canım artık bebiş istiyorum yazmak yerine bebişimi bekliyorum yazsana çok tatlı olur:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

serananes sendeki bantlar için bugün doktoruma danışacaktım ama unuttum p.tesi tekrar kontrolum var o zaman kesin soracam.

hazeran yanlız şunu da soyleyeyim bantlar bana biraz sorun çıkardı, ikide bir çamaşırın geliyo yada oturup kalkmaktan kenarları açılıyor, ben bu bantlarla uğraşmaktan sıkıldım , onların açılıp açılmadığını takip etmek istemiyorum dedim de doktorum hapa döndü. yaniş bu kutu elimde kaldı ama sağlık olsun. eğer sana doktor hap versiyonunu verirse bence onu tercih et. yok illa bant derse ben yollarım sana.

tamam canım.zaten doktor verirse alırım.yoksa dediğin gibiyse pek mantıklı değil :)

serenanes nasılsın canım artık bebiş istiyorum yazmak yerine bebişimi bekliyorum yazsana çok tatlı olur:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

aceleci bacı olmayayım diye ööle bişi yapmadım canım, hayırlısı ile bir keseleri görelim ,
adeti belli olsun, haa bir de kalp atışı sonra buluruz el birliği ile bişi

Hazeran ilk denememde hamişim. Tuğbaa Aysun hanımın hastası o da ilk denemesinde hamiş kaldı. Bu arada bizim doktorlar bant vermiyorlar vaginal jel kullandırıyorlar canım. Bilgin olsun istedim.
ınşallah sende güzel haberler alırsın canım. Bize şanslı geldiler umarım senin içinde şanslı olurlar tatlım

ayy süper yaaa sakın bu siteden ayrılmayın tamam mı :):) içim kıpır kıpır oluyor sizleri duydukça.

tatlım vajinal gel crinone - progesteron hormonu
bant ise Estraderm , muadili hap olanın adi Estrafem - bu ise östrojen hormonu
ikisi farklı ilaçlar . ama her 2 sini de alması lazım diye biliyorum ben.
en dogrusunu doktor bilir bence de banti tercih etmeyecektir. benimki benim biraz mizmiz bi tip oldugumu bilir bana kolaylik olsun diye verdi adamcagiz ama ben kafaya takacak bisi buldum gene :bbo:

canım valla sende doktor gibi olmuşun :):) ben hala kullandığım ilaçların haplarını unutuyorum.süpersin valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…