2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol
helin hivda
esingul
gamze-su
egecan_________________mikroenjeksiyon uzun protokol_____27 haziran baslangic
asli
alaren
yesbu
ayseakgul
kaderli
yesbu
civciv1981
karamelli neskafe__________tup bebek__________________temmuz ayinda baslangic
mislina___________________tup bebek__________________16 haziran baslangic
gulen____________________mikroenjeksiyon uzun pro.______agustos baslangic
btrklc____________________tup bebk uzun protokol________temmuz ayi sonu
a.acele___________________tup bebek__________________temmuz baslangic
butterfly's'_________________tup bebek uzun protokol_______22 haziran baslangic
civciv1981_________________tup bebek___________________temmuz ayi basinda
karmakarisik_______________tup bebek __________________26 haziran transfer
peteknur__________________tup bebek___________________temmuz baslangic
fato83____________________tup bebek __________________temmuz baslangic
ilayda45__________________asilama____________________11 temmuz sonuc
hituci____________________tup bebek uzun pro.__________13 temmuz baslangic
sueda22_________________tup bebek___________________7 temmuz baslangic
moonlight________________tup bebek___________________11 temmuz sonuc
peteknur_________________tup bebek uzun protokol_______ 8 temmuz baslangic
galetea79________________tup bebek___________________24 temmuz sonuc

aktuel__________hamis:teytey:
adayadayi_________hamis:teytey:
narin cadi_________hamis:teytey:
bugdayzeynep_____hamis
cigtanesi_________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....

yaz hamisleri cogaliyoooooooorrrrrrrrr:teytey::teytey::hooray:

benimde lokal olacak canım ama ne bilimm bi tedirginliktir gidiyorr anlamadım yani

ahhh canim seni cok iyi anliyorum ben daha baslamadigim halde yakinda baslayacagim icin onun korkusu beni simdiden sardi valla....gergin olursan agri cekersin bencede rahat olmaya calis...ne kadar rahat olabilirsen o kadar iyi olur senin icin..zor ama dene canim...a.s..

saol canımm benimm darısı inşş en kısa zamanda sana olurr ...inş en yakın zamanda müjdeyi veririzz :lepi::lepi:

senin birinden biri mutlaka tutacak canim icime oyle dogdu..yani mutlaka testin pozitif olacak senin..kime dediysem cikti...bakarsin ucude tutaryerimseniben

elimden geleni yapacagım canım moral verdiğin içinde çok sağol tatlımmŞenizŞeniz

amin canim insallah yaaa...dayanamiyorum artik....senağlama

canımsınn yaa keşke buraya gelebilme imkanın olsa ..benim bile dr kaç gundur izinde ama beni başka dr a yonlendirdi ve surekli irtibat halindeyizz en azından burda okadar beklemeni gerektirecek bir durum olmuyor sadece dr izinleri yüzündenn (

evet canim haklisin...cunku orda cok fazla bu isi yapan birim var burda ise benim bulundugum bolgede sadece o hastanede yapiyorlar cok buyuk bir hastane...iyi de bir hastane ama iste bu aksilik canimi cok SIKTI....neyse hayirlisi ne zamansa o zaman olsun....

öyle tabi canımm geç olsunda güç olmasın herşeyde bir hayır vardır bu şekilde düşün belkide böylesi daha hayırlı olacaktır senin içina.s.a.s.

öyle tabi canımm geç olsunda güç olmasın herşeyde bir hayır vardır bu şekilde düşün belkide böylesi daha hayırlı olacaktır senin içina.s.a.s.

zaten kendimi avutmak icin boyle dusunuyorum hep..:çok üzgünüm:boyle dusunmesem aglamak istiyorum aklima geldikce....

zaten kendimi avutmak icin boyle dusunuyorum hep..:çok üzgünüm:boyle dusunmesem aglamak istiyorum aklima geldikce....

yapma bee gülümmm ağlamaklada elimize hiç bişey geçmiyorkii sadece kendimizi yıpratıyoruzz.. otur ağla şimdii akşama kadar hatta günlerce ne değişecek elimize ne geçecekki
belkide bazenn ALLAH SABRIMIZI DENİYORRsenağlamasenağlama

oyle tabi canim ama insan aglayinca rahatliyor bazen...eskisi kadar takmiyorum ama bazen hamile birini gorunce yada yeni dogmus bir bebek....canimin acidigini hissediyorum....:çok üzgünüm:

senağlama
oyle tabi canim ama insan aglayinca rahatliyor bazen...eskisi kadar takmiyorum ama bazen hamile birini gorunce yada yeni dogmus bir bebek....canimin acidigini hissediyorum....:çok üzgünüm:

AYNI ŞEYLERİ BİR ÇOK ZAMAN BENDE YAŞIYORUM CANIM İNŞ ALLAH BİZİM MURADIMIZI GÖZÜMÜZDE BIRAKMAZZ senağlamasenağlama

benim 1.60 canim ama dr um kilom hakkinda birşey solemedi yani almam gerekiyor falan diye ...peki senin var mi kilo problemin

yok aslinda boyum 1.70 kilom 58 civarinda ama ben 54 falan olmak istiyorum cunku eminimki hamile kalirsam cok kilo alicam....a.s

yok be tatlim gayet normalsin takinti yapma kendinee hem hamile kalinca kilo alsan bile doğum sonra bebişle ilgilenmekten pek kendine zaman ayiramadiğin için mecburen verirsin aldğin kilolarii

:)))) hic sanmam canim yaa ben cok istahliyim helede tatliya bayilirim...verdim verdim simdiden sonra zorrrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…