2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Rabbim inşallah en kısa sürede seninde kucağını doldurur canım. Senide buradan takip ediyorum. Mutlu haberlerini dört gözle bekliyorum

canlarım ksizinle birşey paylaşmak istiyorum transferden beri hep kafamda soru işareti
kaldı eşim azosperm var benim gittiğim hastane ondan hiçbir test istemedi sperm hareketlendici ilaç falan bunlar hiç olmadı bana 2 tane transfer edildi transfer günü sıkışık gidiliyo ama ben doktoru fazladan 20 dakika beklediğim için hastaları varmış muayene ettiği iyice sıkışık bir hale geldim yani o dereceki artık biran önce bitse şu transfer de tuvalete gideyim der oldu bacaklarım titredi transferde bana diyorki rahmin kasma o ben öyle bir durumdaydım ki onun nasıl transfer yaptığını nede ne hissettiğimi anlıyamadım şimdi çok düşünüyorum rahmimin kasılmasına neden oldu da ondanmı tutmadı 40 dakka sonrada eve geldik bu yeterlimi 2 saat olması gerekmiyormu ayrıca 15 dakka sonra tuvalet ihtiyacımı karşılattılar lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar merkez değiştirecem kafayı yiyecem yoksa tüm bunlarmı etken oldu bunaldım artık bu soru işaretlerinden

üzülme cnm. umutsuzluğa kapılma. hatırladığım kadarıyla tuvalet ihtiyacımı en az yarım saat sonra karşılamamı söylemişlerdi bana. Kafanda soru işaretleri kaldığına göre bencede merkezini değiştir çünkü bu meselede malesef güven çok önemli.

canım öncelikle bunları düşünerek işin içinden çıkamassın.ama sana yardımcı olacaksa bende o kadar sıkışıktımki ilk denememde ben transfer bittiği an gittim tuvalete hemde 3 kere ve sadece 15 dak yattım sonuç tuttu hemde üçüde ama bende şeker yükselmesi oldu ilaçlardan düşük yaptım 2 aylık gebeydim.2.denememde hastaneye geç kaldığım için sondayla doldurdular mesaneyi transfer bitincede boşalttılar hiç kalkmadım 1,5 saat boyunca ve transferden sonraki 12 gün boyunca sadece yattım hiç tutmadı yani anlayacağın biz ne yaparsak yapalım tutacağı varsa tutuyor yoksa tutmuyor.hatta ben 1. denememden bir hafta sonra uçağa bindim ve hergün okuluma gittim lütfen bunları düşünerek fazla yıpratma kendini.bak bana 3. denemeyi yapıcam herşeye rağmen yılmadan bıkmadan Allahım zamanını biliyor ne zaman geleceklerini meleklerin...

arkadaşlar listeye eklenmek için tedavi aşamasında olmak mı gerekli ben başlayacağım ayı tam bilmiyorum çünkü kürtaj olduğum için en aziki ay beklemem gerekiyor bir sorun olmazsa mayıs gibi düşünüyorum tedaviyi

bak nesrinin tutunmuş ama benim transferimden sonra 1 saat hiç kaldırmadılar tuvalet ihtiyacımı ise sürgü ile karşılamamı istediler yani tuvalete kalkmadım. Ayrıca 2 saat sonra taburcu edip eve gönderdiler. Öyle ki ben transferden sonra sedyeden hiç kalkmadım. Hemşirelerin yardımı ile sedyeden yatağa kayarak geçtim.

SİMALCİM beni de ekler misin listeye 3. deneme mayısta 1.ve 2.dondurulmuşlarla yapıldı.canım bu arada arkadaşlara katılıyorum bence sen hamiş listesine giriceksin:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

inşallah canım benim inşallah:Saruboceq: canım ne zaman ve hangi hastanede yapacağını ve normal tüp bebekmi mikroenjeksiyonmu söyler misin?:uhm:

inşallah canım benim inşallah:Saruboceq: canım ne zaman ve hangi hastanede yapacağını ve normal tüp bebekmi mikroenjeksiyonmu söyler misin?:uhm:

canım 18 mayısta uzun protokol için ilaçlara başlıcam ankara hacettepe has.yaptırıcam ve mikroenjeksiyon yapılacak.iyi dileklerin içinde teşekkür ederim arkadaşım inşallah dualar kabul olur hepimiz içinkaydirigubbakcemile3

canımmmm benimmmm seni dün çok bekledim hergeçen saat umutsuzluğa kapılsamda umudumu yitirmemeye kutlama yapıyordur diye kendimi avutmaya çalıştım. dün gece 12 ye kadar bekledim ve bu sabahta öyle. inanki çok dua ettim çok ama çok üzüldüm üzülmedim diyemem sana da üzülme diyemem bu çok saçma ve anlamsız olur. ağlaaaa bencee ağlayabildiğin kadarsenağlamasenağlama bu süreci yaşayacaksın Allah'ım herşeyin en hayırlısını bilir ve öyle verir. yinede şükretmemiz gerek çok daha kötü durumda olan insanlar var beterin beteri var, umutsuz insanlar var. Herşeyin sabrını verir Allah!ama zaman lazım, burda hep beraber bunları yaşıyıp atlatıcaz.ama umudumuzu hiçbir zaman kaybetmyicez canım, neden ve nasıl olmadığını lütfen şimdi düşünme senin bi hatan yok Rabbim böyle uygun görmüş o yüzden olmadı.toparlanıcaksın canım benimmm ama acele etme bu dönemide yaşaman gerek içinde biriktirmemen gerek. ne zaman istersen burdayız. beraber ağlarız şimdiki gibisenağlamasenağlama

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı........... ............. BAŞLANGIÇ.............TEST.....................HASTANE

simalll................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.........20 Şubat..............31 Mart.......Cemal Posacı(Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
ilkbahar_20........3.Mikroenjeksiyon Kısa Protokol................................... 31 Mart
egede....................1.Tüp Bebek Tedavisi.....................23 Şubat..............1 Nisan.............Smyrna Tüp Bebek Merkezi
bende_adanada....2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. 7 Mart....................???.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981............1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol......16 Mart...................???................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi...................21 Mart..................???
HAZERAN..............1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???.....................Medicana International
iklimyaa..................1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

nesrinbar...................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak

2009Papatya..............???
cemrek......................???

HAMıŞLERıMıZ

emsal35 - (Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - ( Test sonucunu 27 Şubatta aldı-Medicana Hastanesi)
kinder
yugu
serenanes(1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı taze hamişimiz:) - Amerikan Hastanesi)

Son düzenleme:
sağolun canlarım iyiki varsınız sizin sayenizde daha kolay atlacam bu kötü günleri dua ediyorum Allah kafamdan silmeme yardımcı olsun bunalıma girdim çünkü hepinizi çok seviyorum hepinize teşekür ederim

sağolun canlarım iyiki varsınız sizin sayenizde daha kolay atlacam bu kötü günleri dua ediyorum Allah kafamdan silmeme yardımcı olsun bunalıma girdim çünkü hepinizi çok seviyorum hepinize teşekür ederim

bizde seni çok ama çok seviyoruz canım benim:1hug:a.s. sen çok değerlisin senin sağlığında öyle canım arkadaşım:1hug::teselli:a.s. hiçbişey sağlığından daha değerli değil :1hug:

sabır bitanem ilacın sadece sabır ve zaman.hem gör bak meleğini kucağına aldığında bu yaşadığın her üzüntüye her gözyaşına deyecek ben bu sayede dayanıyorum işe yarıyor tavsiye olunurkaydirigubbakcemile3

canım sen biran önce toparlan iyileş ki bebişin için tekrar ve hatta dahada güçlü bir şekilde vücudunu hazırla... Demekki yeteri kadar güçlü hissetmemiş ama bu defa rabbim seninde önce karnını sonrada kucağını dolduracak inşallah :1hug:a.s.

merakla bekliyoduk sonucunu üzüldüm.allah herşeyin hayırlısını versin ikinci denemende ikiz olur inşallahda şimdi üzüldün ozaman sevincin ikiye katlanır.hepimiz büyük bir sınavdan geçiyoz allah hayırlısıyla başarmamızı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…