arkadaşlar kusura bakmayım giremedim moralim çok bozuk bunalıma girdim negatif sonuç aldım hepinizin desteğine ihtiyacım var üzüntümü sizinle omuzluyacam inşallah dün benim hayatımın en kötü günüydü nasıl anlatsam bilemiyorum eşimle birlikte yıkıldık belirtilere takılmayın lütfen ,beni hep belirtiler umutlandırmıştı ama sonuçla alakası olmadı ruh halimi anlatamam hepinize destekleriniz için teşekkür ederim iyiki varsınız.
smallcigim benim 3.mikro enjeksiyon birde kisa protokol
kizlar beni transferden sonra hic yatirmadilar transferden önce sIkIsIk falanda degildim
kızlarrrrrr herkes lütfen listeye bakıp eksik olan bilgilerini bana bildirebilir mi :uhm:
bak nesrinin tutunmuş ama benim transferimden sonra 1 saat hiç kaldırmadılar tuvalet ihtiyacımı ise sürgü ile karşılamamı istediler yani tuvalete kalkmadım. Ayrıca 2 saat sonra taburcu edip eve gönderdiler. Öyle ki ben transferden sonra sedyeden hiç kalkmadım. Hemşirelerin yardımı ile sedyeden yatağa kayarak geçtim.
:smiley-cool:simall sen nasılsın?? nasıl gidiyor.. az kaldı test gününe değilmi...
heheheh:)canım gribim geçti, ben bomba gibiyimtabii bu iyi mi kötü mü bilmiyorumkafamçokkarıştı çünkü hiçbir belirti yok bendemirmirmirmir bugün 9.cu günüm ama çok az regl sancısı dışında bir belirtim yokfisfisfis inşallah hayırlısı olur canım:Saruboceq:
canım benide eklermisin listeye belki ugur getir birbirimize inşallah.. 2.ci denemem uzun protokol 7 martta başladım tedaviye salıya yumurtalarım toplanacak hafta sonuna dogruda transfer allahın izniyle inşallah herkesin son tedavisi olur allahım herkese yardım et lütfennnn...kimsenin kucagı boş kalmasınnnn...adana ankara tüp bebek merkezi...:ecrin_bebek::CüvCüv:
amann iyi iyi çok sevindim gribi atlattığına...belirtileri takma yaa... belirti olmuyor pozitif çıkıyor belirti oluyor negatif çıkıyor...onun için onu sıkıntı yapma hayırlısı olsun....benim doktorum regli olacakmış hissinin olmasına normal demişti... hatta kimisi hamileyken bile her ay regli sancısı gibi sancı çekiyormuş...benim komşum öyleymiş mesela...onun için belirti var yok sıkıntı yapma sakın....:1hug:
simalllcim benide listeye eklediğin için çok teşekkür ederim, Allah hepimizin yarımcısı olsun..:Saruboceq:
evet canım bunları hep duydum bende hatta benim doktorumda normal dedi regl ağrısı için belirtiler çok değişken oluyor bünyeye göre bakalım bekliyoruz çok kafama takmıyorum canım rahatım bugünlerde:) hayırlısı diyorum inşallah!3gün kaldı öğrenicez bakalımdelikafadulden
rica ederim canım benim ne demekyerimseniben inşallah uğur getirir sanaa.s.
arkadaşlar kusura bakmayım giremedim moralim çok bozuk bunalıma girdim negatif sonuç aldım hepinizin desteğine ihtiyacım var üzüntümü sizinle omuzluyacam inşallah dün benim hayatımın en kötü günüydü nasıl anlatsam bilemiyorum eşimle birlikte yıkıldık belirtilere takılmayın lütfen ,beni hep belirtiler umutlandırmıştı ama sonuçla alakası olmadı ruh halimi anlatamam hepinize destekleriniz için teşekkür ederim iyiki varsınız.
süprizzzzz iyi olmana sevindim :1hug:
inşallah canım. az önce listede gördüm senin testine de az kalmış inşallah hamilesindir canım :CüvCüv:
inşallahhhhhhhh canım benim:Saruboceq: çok sağola.s. inşallah tek tek en alt listeye geçicez hepberaber:lepi: bu arada sen 81 limisin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?