2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama
canım benim çok üzüldüm.... ağlama üzülme demeyeceğim çünkü insan ağlıyorda üzülüyorda.....o anı çok iyi biliyorum.bir çoğumuz yaşadı.çok iyi anlıyorum seni ama zamanı değilmiş demekki,hayırlısı değilmiş, ama umudumuzu yitirmek yok.... olacak zamanı gelince olacak... yıkılmayacağız,yılmayacağız....bizler güçlü olmak zorundayız...gelecek bebişlerimiz için....Çok üzgünüm çoook .....................senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

smallcigim benim 3.mikro enjeksiyon birde kisa protokol
kizlar beni transferden sonra hic yatirmadilar transferden önce sIkIsIk falanda degildim

:smiley-cool:simall sen nasılsın?? nasıl gidiyor.. az kaldı test gününe değilmi...

Son düzenleme:
smallcigim benim 3.mikro enjeksiyon birde kisa protokol
kizlar beni transferden sonra hic yatirmadilar transferden önce sIkIsIk falanda degildim

canım zaten kendini iyi hissediyorsan hemen kaldırıyorlar ama transfer için sıkışık olman lazım rahim içine mesane baskı yapsın ve rahat görünsün diye biliyorum

benimki de ayneeennn tamı tamına böyle oldu. ben 1 saat yattım sadece.

canım benim sen bugünleri atlatacak ve bir gün bebişini koklaya koklaya kucağına alacaksın, demek sadece o güzel haber bu ay gelmeyecekmiş. senin sağlığın , düşüncelerin, dayanma güücün herşey den daha önemli. sen dayandıkça bebşin de sana gelip tutunacak bir gün. ne zaman istersen ne zaman ihtiyac duyarsan haber ver. biz burdayız. zaten nereye gidecek halimiz var ki bu ara :bbo:

:smiley-cool:simall sen nasılsın?? nasıl gidiyor.. az kaldı test gününe değilmi...

heheheh:)canım gribim geçti, ben bomba gibiyim tabii bu iyi mi kötü mü bilmiyorumkafamçokkarıştı çünkü hiçbir belirti yok bendemirmirmirmir bugün 9.cu günüm ama çok az regl sancısı dışında bir belirtim yokfisfisfis inşallah hayırlısı olur canım:Saruboceq:

canım benide eklermisin listeye belki ugur getir birbirimize inşallah.. 2.ci denemem uzun protokol 7 martta başladım tedaviye salıya yumurtalarım toplanacak hafta sonuna dogruda transfer allahın izniyle inşallah herkesin son tedavisi olur allahım herkese yardım et lütfennnn...kimsenin kucagı boş kalmasınnnn...adana ankara tüp bebek merkezi...:ecrin_bebek::CüvCüv:

amann iyi iyi çok sevindim gribi atlattığına...belirtileri takma yaa... belirti olmuyor pozitif çıkıyor belirti oluyor negatif çıkıyor...onun için onu sıkıntı yapma hayırlısı olsun....benim doktorum regli olacakmış hissinin olmasına normal demişti... hatta kimisi hamileyken bile her ay regli sancısı gibi sancı çekiyormuş...benim komşum öyleymiş mesela...onun için belirti var yok sıkıntı yapma sakın....:1hug:

amin canım inşallah!!:Saruboceq: seninde bişey kalmamışyerimseniben yüzmüş kuyruğuna gelmişsin inşallah hayırlısı olur canım benimmm:Saruboceq:

evet canım bunları hep duydum bende hatta benim doktorumda normal dedi regl ağrısı için belirtiler çok değişken oluyor bünyeye göre bakalım bekliyoruz çok kafama takmıyorum canım rahatım bugünlerde:) hayırlısı diyorum inşallah!3gün kaldı öğrenicez bakalımdelikafadulden

simalllcim benide listeye eklediğin için çok teşekkür ederim, Allah hepimizin yarımcısı olsun..:Saruboceq:

canım 2. denemem dondurulmuşlarla inşallah haziranda zeynep kamil hastanesinde olacak.başka eksik bilgim kalmadı herhalde a.s.

süprizzzzz iyi olmana sevindim :1hug:

canım yaaaaaaaaaaa çok büyük geçmiş olsun allahım senin yanında yar ve yardımcın olsun zor bir durum benimde başımdan geçti zorda olsa atlatıyoruzz bir şekilde
canım atlatmak zorundayız malesef rabbim bizleri imtihan ediyor sabır sabırrrrrrrrrrrrrr.
inşallah tedavisiz hamile kalırsın aminnn
allahım bu yoldaki herkese nasip etsin...:CüvCüv::CüvCüv:
:lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…