a.s.a.s.a.s.:1hug: evet canım Allah'a şükür iyiyim!hihoyyyt sen nasılsın? rapor ne oldu canım senin?
canım benimki ilaç alabilme raporuydu 2 yorucu günün sonunda hallettim.fakat eczanede şok oldum delikafadulden ilaçların % desi dışında birde katılım payımı ne yani fark çıktı. 1000 ytl lik ilaca 500 ytl ödüyorum. hani rapor çıkaralım %20 sini öderiz dedik ama öyle olmadı %50 sini ödedik :bbo: :uhm:
simalcim inşallah bu listedeki herkes başda sonuç bekleyenler tedavidekiler ve tedavi olacaklar hepberaber bu listeyi hamileler olarak dolduracaz allahın izniye herkesin yüzü güler umarım ondan sonrada dogum çizelgemizi yaparsın nasip olursa inşallah bizlerde o güzel annelik duygularını yaşar ve babalık duygularını yaşatırız eşlerimize hepimiz hakediyoruz..........AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi: ZAFERLER HEPİMİZİN OLSUN.
SİMAL, İKKBAHAR20, EGEDE, BENDEADANADA, NİLOS1981,SDSMT, HAZERAN, İKLİMYAA, NESRİNBAR, EZİNE77, BİVİ, LANSOR17, PLUM12, TERENOVA, 2009PAPATYA, CEMREK.... Allahım burdakilere tüm isteyenlere tüm olmayanlara versin...Kimsenin karnı kucagı boş kalmasınnnn...
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
simalcim inşallah bu listedeki herkes başda sonuç bekleyenler tedavidekiler ve tedavi olacaklar hepberaber bu listeyi hamileler olarak dolduracaz allahın izniye herkesin yüzü güler umarım ondan sonrada dogum çizelgemizi yaparsın nasip olursa inşallah bizlerde o güzel annelik duygularını yaşar ve babalık duygularını yaşatırız eşlerimize hepimiz hakediyoruz..........AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
SİMAL, İKKBAHAR20, EGEDE, BENDEADANADA, NİLOS1981,SDSMT, HAZERAN, İKLİMYAA, NESRİNBAR, EZİNE77, BİV, LANSOR17, PLUM12, TERENOVA, 2009PAPATYA, CEMREK.... Allahım burdakilere tüm isteyenlere tüm olmayanlara versin...Kimsenin karnı kucagı boş kalmasınnnn...
SİMAL, İKKBAHAR20, EGEDE, BENDEADANADA, NİLOS1981,SDSMT, HAZERAN, İKLİMYAA, NESRİNBAR, EZİNE77, BİV, LANSOR17, PLUM12, TERENOVA, 2009PAPATYA, CEMREK.... Allahım burdakilere tüm isteyenlere tüm olmayanlara versin...Kimsenin karnı kucagı boş kalmasınnnn...
kızlar ben 16 martta Lucrin kullanmaya başladım, bugün adetimin 3. günüydü doktora gittim puregon verdi göbekten yapıcam, Lucrine de devam dedi. 1 nisanda tekrar çağırdı. sizce nezaman yumoşlar toplanır..
canım belli olmuyor ama adetin 17.ci yada 19.cu günü gibi yumurtalar 16 ve 20 ölçüler arasında toplanıyorrrr benim bildigim bu inşallah yardımım olur..
benim bugünki kontrol sonucu yumurtalar 17 16,5 16 gibiydi sabah tekrar gidecem son kontrolum olacak doktorum salı günü toplarız dedi yani 17.ci günüm olacak yarın belli olunca tekrar yazarımmmm...Rabbim kolaylık versin hepimize.....
canım belli olmuyor ama adetin 17.ci yada 19.cu günü gibi yumurtalar 16 ve 20 ölçüler arasında toplanıyorrrr benim bildigim bu inşallah yardımım olur..
benim bugünki kontrol sonucu yumurtalar 17 16,5 16 gibiydi sabah tekrar gidecem son kontrolum olacak doktorum salı günü toplarız dedi yani 17.ci günüm olacak yarın belli olunca tekrar yazarımmmm...Rabbim kolaylık versin hepimize.....
ben transferden sedyeye aldılar yatağıma yardım ettiler hiç kalkmadım 2 saat yatırdılar sürgü verdiler hatta ben psikolojik yapamadığım için kendini zorlama gerekirse sonda takarız dediler. yani kalkmamam için dikkat ettiler. bildiğim kadarıyla en az 1 saat kesinlikle kaldırmıyorlar
Hamiş Adaylari Listesi
İSİM .................................TEDAVİ........... ............. BAŞLANGIÇ.............TEST.....................HAS TANE
simalll................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.........20 Şubat..............31 Mart.......Cemal Posacı(Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
ilkbahar_20........3.Mikroenjeksiyon Kısa Protokol................................... 31 Mart
egede....................1.Tüp Bebek Tedavisi.....................23 Şubat..............1 Nisan.............Smyrna Tüp Bebek Merkezi
bende_adanada....2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. 7 Mart....................???.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981............1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol......16 Mart...................???................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi...................21 Mart..................???
HAZERAN..............1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???.....................Medi cana International
iklimyaa..................1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler
nesrinbar...................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
2009Papatya..............???
cemrek......................???
HAMİŞLERİMİZ
emsal35 - (Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - ( Test sonucunu 27 Şubatta aldı-Medicana Hastanesi)
kinder
yugu
serenanes(1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı taze hamişimiz:) - Amerikan Hastanesi)
benim 3 uncu mikroydu ama malesef olmadi hersey guzel guzel ama sonuc negatif guvenmedigim icinmi olmuyor acaba bilmiyorum
evet öyle oluyor bende ilaçlar için rapor almıştım %50sini ödemiştim canımyerimseniben olsun o da bişeydirsüprizzzzz
benim 3 uncu mikroydu ama malesef olmadi hersey guzel guzel ama sonuc negatif guvenmedigim icinmi olmuyor acaba bilmiyorum
canım benim demekki zamanı gelmemiş herşeyin hayırlısı tabiki ama bu süreçte moral çok önemli, olumlu düşünelim ki olumlu sonuçlar alalım. umudunu kaybetme. neden olmadığını araştırdılarmı.[/QUproblem esim bende bi sorun yok diyorlar ama bilmiyorum ne dogru ne yanlis cozemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?