2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

insallah canim insallah tek dilegim butun isteyenlerin cocuk sahibi olmalari hersey icin birazdaha fazla cabalamak cok fazla cok yoruldum

canım 3. mikroydu diyosun, yani 3 negatif sonuç sanırım, sonucun neden negatif olduğunu araştırdılarmı diye sormuştum.

yazmistim sana ama her negatif sonucta arastirma yapiyorlar degisik ilaclarla basladim bu sefer ama gene negatif

anladım canım. bildiğim kadarıyla üst üste negatif sonuç olunca genetik testler falan yapılıyo o yüzden sordum. sen umudunu kaybetme hayat sürprizlerle ve mucizelerle dolu.
bizlere düşen sabretmek, umutlu olmak ve dua etmek. birgün sende anne olucaksın ve bebeğini kucağına aldığında bunların hepsini unutucaksın..

hepsi yapildi genetik testler filan suan benim bildigim esimdeki sperm sorunu oda onlara gore iyi ama nebiliyim uff kafam allak bullak

sabir tasi olduk be arkadasim artik allaha bin sukur genede zamani vakti gelmemis demekki diyorum ve kendimi avutuyorum yapicak bisey yok

hepsi yapildi genetik testler filan suan benim bildigim esimdeki sperm sorunu oda onlara gore iyi ama nebiliyim uff kafam allak bullak

cnm eşinin sorunu da doktorlara göre yeterliymiş demekki ciddi bir probleminiz yok sevinmen lazım aslında insanlar nelerle uğraşmak zorunda kalıyolar transfer aşamasına gelene kadar biliyosun. kalbini serin tut negatif düşünmemeye çalış. olumlu düşün ki olumlu olsun dimi arkadaşım

günaydın kızlar benide dualarınızda listenizde unutmamıssınız teşekkür ederim
cemrek adım duygu
ilk denememiz olacak mayıs ayında başlıycaz inşallahh şimdilik merkez secmeye calısıyoruz

günaydın kızlar benide dualarınızda listenizde unutmamıssınız teşekkür ederim
cemrek adım duygu
ilk denememiz olacak mayıs ayında başlıycaz inşallahh şimdilik merkez secmeye calısıyoruz

günaydın canım..
hayırlısı olsun ilk denemende bebişini kucaklarısın inaşallah :Saruboceq:

bugun baslıyoruz hayırlısıyla
ilk randevu memoraille
haftaya alman hastanesiyle görüşücem
brüksel tüp bebek merkezini cok tavsiye eden oldu onunlada görüşücez

sen nerde yaptırıyosun istanbulda mısın

evet canım istanbuldayım ferti-jin tüp bebek merkezinde yaptırıyoruz.
çok memnunum şimdilik bi sorun yok.

sperm sayısı az eşimde toplamda 50 milyon civarlarında hareket iyi morfolojide iyi
bende hiç bi sorun yok rahim filmi dahil cekildim hersey normal
ama olmuyo bebiş 1,5sene oldu
sizde sorun ne

arkadaslar olur olur umudunuzun yıtırmeyın sakın ben de 8aydır korunmuyodum 3yıl bitiyo 4e giriyoz inşallah çocuk olmadı esımde sperm sayı azlığı vardı 1milyon civarı morfolojı bozuktu ileri hızlı hareket kötüydü kan değerlerı yüksekti ama şükür rabbıme ilk denemede oldu hamdolsun

penses gözünaydın canım darısı bize inşallaahh
bazen cok umutlu bazen cok umutsuz bi haldeyim
ama sonun baslangıcı bu
umutların en son noktası

sperm sayısı az eşimde toplamda 50 milyon civarlarında hareket iyi morfolojide iyi
bende hiç bi sorun yok rahim filmi dahil cekildim hersey normal
ama olmuyo bebiş 1,5sene oldu
sizde sorun ne

canım biz 2 buçuk yıllık evliyiz.
ilk yıl korunduk sonra 1 yıla yakın denedik olmadı.
ikimizde doktora gittik bende sorun yok çok şükür ama eşime varikosel teşhisi kondu.
6 ay önce ameliyat oldu, sayı ve hareket problemimiz var.

erkek problemlerinde daha kolay dedi dr lar
inşallah öyledir
bide benim eşim cok gergin sorun onda oldugu için
böyle oluncada yol almak zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…