cnm üzülme evt güven önemli en önemliside pozitif olmak bu süreçte galiba. Bende bazen karamsarlığa kapılıyorum sonra kendimi sarsıp :bbo: kendine gel tek sen değilsin diye avutuyorum . Bir gün elbet bizde anne olucaz biz bunun için biraz daha fazla çabalıycaz o kadar a.s.
canım 3. mikroydu diyosun, yani 3 negatif sonuç sanırım, sonucun neden negatif olduğunu araştırdılarmı diye sormuştum.
yazmistim sana ama her negatif sonucta arastirma yapiyorlar degisik ilaclarla basladim bu sefer ama gene negatif
anladım canım. bildiğim kadarıyla üst üste negatif sonuç olunca genetik testler falan yapılıyo o yüzden sordum. sen umudunu kaybetme hayat sürprizlerle ve mucizelerle dolu.
bizlere düşen sabretmek, umutlu olmak ve dua etmek. birgün sende anne olucaksın ve bebeğini kucağına aldığında bunların hepsini unutucaksın..
hepsi yapildi genetik testler filan suan benim bildigim esimdeki sperm sorunu oda onlara gore iyi ama nebiliyim uff kafam allak bullak
günaydın kızlar benide dualarınızda listenizde unutmamıssınız teşekkür ederim
cemrek adım duygu
ilk denememiz olacak mayıs ayında başlıycaz inşallahh şimdilik merkez secmeye calısıyoruz
Cok teŞekkÜr ederİm nİloŞ
cok heyecanlıyım :)
bugun baslıyoruz hayırlısıyla
ilk randevu memoraille
haftaya alman hastanesiyle görüşücem
brüksel tüp bebek merkezini cok tavsiye eden oldu onunlada görüşücez
sen nerde yaptırıyosun istanbulda mısın
inşalllah yüzümüz güler artık inşallahh
sperm sayısı az eşimde toplamda 50 milyon civarlarında hareket iyi morfolojide iyi
bende hiç bi sorun yok rahim filmi dahil cekildim hersey normal
ama olmuyo bebiş 1,5sene oldu
sizde sorun ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?