arkadaslar olur olur umudunuzun yıtırmeyın sakın ben de 8aydır korunmuyodum 3yıl bitiyo 4e giriyoz inşallah çocuk olmadı esımde sperm sayı azlığı vardı 1milyon civarı morfolojı bozuktu ileri hızlı hareket kötüydü kan değerlerı yüksekti ama şükür rabbıme ilk denemede oldu hamdolsun
erkek problemlerinde daha kolay dedi dr lar
inşallah öyledir
bide benim eşim cok gergin sorun onda oldugu için
böyle oluncada yol almak zor oluyo
simalcim inşallah bu listedeki herkes başda sonuç bekleyenler tedavidekiler ve tedavi olacaklar hepberaber bu listeyi hamileler olarak dolduracaz allahın izniye herkesin yüzü güler umarım ondan sonrada dogum çizelgemizi yaparsın nasip olursa inşallah bizlerde o güzel annelik duygularını yaşar ve babalık duygularını yaşatırız eşlerimize hepimiz hakediyoruz..........AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi: ZAFERLER HEPİMİZİN OLSUN.
SİMAL, İKKBAHAR20, EGEDE, BENDEADANADA, NİLOS1981,SDSMT, HAZERAN, İKLİMYAA, NESRİNBAR, EZİNE77, BİV, LANSOR17, PLUM12, TERENOVA, 2009PAPATYA, CEMREK.... Allahım burdakilere tüm isteyenlere tüm olmayanlara versin...Kimsenin karnı kucagı boş kalmasınnnn...
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
simalcim inşallah bu listedeki herkes başda sonuç bekleyenler tedavidekiler ve tedavi olacaklar hepberaber bu listeyi hamileler olarak dolduracaz allahın izniye herkesin yüzü güler umarım ondan sonrada dogum çizelgemizi yaparsın nasip olursa inşallah bizlerde o güzel annelik duygularını yaşar ve babalık duygularını yaşatırız eşlerimize hepimiz hakediyoruz..........AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi: ZAFERLER HEPİMİZİN OLSUN.
SİMAL, İKKBAHAR20, EGEDE, BENDEADANADA, NİLOS1981,SDSMT, HAZERAN, İKLİMYAA, NESRİNBAR, EZİNE77, BİV, LANSOR17, PLUM12, TERENOVA, 2009PAPATYA, CEMREK.... Allahım burdakilere tüm isteyenlere tüm olmayanlara versin...Kimsenin karnı kucagı boş kalmasınnnn...
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
slm herkese
slm canim ilk slm senden aldim. plum12
evet suan tedavideyim. carsamba gunu kan tahlilimi yapmaya gidecem. lutfen benim icin dua edin. cooook ihtiyacim var.
evet suan tedavideyim. carsamba gunu kan tahlilimi yapmaya gidecem. lutfen benim icin dua edin. cooook ihtiyacim var.
merhaba canım
kısa protokolmü uzunmu canım:uhm:
sen hangi aşamadasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?