slm canim. benim ilk oldugu icin uzun. benimki bayagi surdu tam 2 yildir bu gunu bekliyoruz. o doktordan o hastaneye. yani anlayacagin cok stresli son 2 yil gecti benim icin. onun icin ins carsama guzel haberi alir bu kabus biter.:Saruboceq:
birinci denememiz mikroenjeksiyon uzun protokol, 16 martta Lucrinle başladım, bugün de puregon a başladım, 1 nisanda kontrole gidicem canım..
seninde hayırlı olsun tedavin inş. başarılı geçer bebeğini kucağına alırsın arkadaşım
Çarşamba büyük gün desene arkadaşım Farklılıklar var mı cnm bişey hissediyomusun?
plum12 sende mi tedavidesin canım, durum nedir?
aslında canım ben beklemedeyim ilk bebeğim mikroydu eşimde varikosel sorunu vardı. bebeğimi 8 haftalıkken aldılar. 3 hafta olmuştur.Şimdi ikinci denememin zamanını doldurmaya çalışıyorum. Sanırım haziranda tekrar deniycem. şimdiden çok sıkıldım.Bir an evvel hz gelsede...
ben 3 aşılamadan ilk tüp bebek kasımda yani beklemedeyim benim sorunum pko 5 yıllık evliyim
üzüldüm canım benim zor bi durum Allah aynı acıyı bi daha yaşatmasın, inşallah ikinci denemende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. bu varikosel baş belası yaa benim eşimde de vardı ameliyat oldu..
hayat sürprizlerle dolu,kasıma kadar bebişin kendiliğinden gelir inşallah canım:Saruboceq:
inş. cnm. Benim eşimde ameliyat olucak ama biz önce microyla bebek olsun ondan sonra ameliyatı düşündük. Ameliyattan sonra en az 6 aylık bi dönem geçmesi gerekiyor demişlerdi. Vakit kaybetmek istemedik bu arada. Şu an gündemimizde ameliyat var ama.
inşalah canım olur 5.5 senelik hasret biter
:CüvCüv:
benim eşim 6 ay önce ameliyat oldu sayı ve harekette problem vardı. ameliyattan sonra sayı arttı ama ileri hızlı hareket yine %0 çıktı. 1 yılda anca düzeliyo ama düzelmeyebilir dedi doktor. bizde zaman kaybetmek istemedik mikroenjeksiyona geçtik. sonuçlar kişiden kişiye değişiyo canım varikosel ameliyatından sonra doğal yolla hamile kalan çok kişi var inşallah sizinki öyle olur.
inşalah cnm. Umarım öyle olur hepimizin. biz de yedi yıllık evliyiz. Bunun 3 senesi çoçuk için uğraşıyoruz. Daha fazla beklemeyiz inş.
inşallah canım benim, biz 2 buçuk yıllık evliyiz yaklaşık 1 yıldır uğraşıyoruz ama bana uzun yıllar gibi geliyor. ben çok umutsuzdum eşimden gizli sürekli ağlıyodum. aileden bi tek annem bildiği için kimseyelede paylaşamıyorum ama iyi ki bu site varmış diyorum, kendime geldim artık umutluyum, bende anne olucam Allahın izniyle. burda herkesin sorunu aynı birbirimize destek olup, umut veriyoruz. hiç olumsuz düşünme canım bebeğine kavuşucaksın
evet buyuk gun olacak. zaten ilk gunden beri hep belim cok agriyordu halada agriyor ama bu son gunlerde karnimda agrilar var ve bide gøguslerim cok siskin ve agriyorlar. :bbo:
evet suan tedavideyim. carsamba gunu kan tahlilimi yapmaya gidecem. lutfen benim icin dua edin. cooook ihtiyacim var.
hoşgeldin , tedavin su gibi akıp geçer de sıkıntıların sona ere inşallah.
31 martta Simall in test sonucu var,
1 nisan da Sukr28 test sonucu var.
hadi bakalım haftaya neşeyle başlarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?