2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

slm canim. benim ilk oldugu icin uzun. benimki bayagi surdu tam 2 yildir bu gunu bekliyoruz. o doktordan o hastaneye. yani anlayacagin cok stresli son 2 yil gecti benim icin. onun icin ins carsama guzel haberi alir bu kabus biter.:Saruboceq:

Çarşamba büyük gün desene arkadaşım Farklılıklar var mı cnm bişey hissediyomusun?

plum12 sende mi tedavidesin canım, durum nedir?

aslında canım ben beklemedeyim ilk bebeğim mikroydu eşimde varikosel sorunu vardı. bebeğimi 8 haftalıkken aldılar. 3 hafta olmuştur.Şimdi ikinci denememin zamanını doldurmaya çalışıyorum. Sanırım haziranda tekrar deniycem. şimdiden çok sıkıldım.Bir an evvel hz gelsede...

üzüldüm canım benim zor bi durum Allah aynı acıyı bi daha yaşatmasın, inşallah ikinci denemende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. bu varikosel baş belası yaa benim eşimde de vardı ameliyat oldu..

inş. cnm. Benim eşimde ameliyat olucak ama biz önce microyla bebek olsun ondan sonra ameliyatı düşündük. Ameliyattan sonra en az 6 aylık bi dönem geçmesi gerekiyor demişlerdi. Vakit kaybetmek istemedik bu arada. Şu an gündemimizde ameliyat var ama.

benim eşim 6 ay önce ameliyat oldu sayı ve harekette problem vardı. ameliyattan sonra sayı arttı ama ileri hızlı hareket yine %0 çıktı. 1 yılda anca düzeliyo ama düzelmeyebilir dedi doktor. bizde zaman kaybetmek istemedik mikroenjeksiyona geçtik. sonuçlar kişiden kişiye değişiyo canım varikosel ameliyatından sonra doğal yolla hamile kalan çok kişi var inşallah sizinki öyle olur.

inşalah cnm. Umarım öyle olur hepimizin. biz de yedi yıllık evliyiz. Bunun 3 senesi çoçuk için uğraşıyoruz. Daha fazla beklemeyiz inş.

inşalah cnm. Umarım öyle olur hepimizin. biz de yedi yıllık evliyiz. Bunun 3 senesi çoçuk için uğraşıyoruz. Daha fazla beklemeyiz inş.

inşallah canım benim, biz 2 buçuk yıllık evliyiz yaklaşık 1 yıldır uğraşıyoruz ama bana uzun yıllar gibi geliyor. ben çok umutsuzdum eşimden gizli sürekli ağlıyodum. aileden bi tek annem bildiği için kimseyelede paylaşamıyorum ama iyi ki bu site varmış diyorum, kendime geldim artık umutluyum, bende anne olucam Allahın izniyle. burda herkesin sorunu aynı birbirimize destek olup, umut veriyoruz. hiç olumsuz düşünme canım bebeğine kavuşucaksın

öyle arkadaşım bende iyi ki bu site varmış diyorum. Bizde öyle aileden başka kimseyle paylaşmıyoruz bu durumu. Eşimde bende çok üzülüyoruz hatta eşim benden de çok. Bazen omuzlarıma çok ağır gelmediğini söylersem yalan olur. Bize düşen güçlü olmak pozitif olmak. Umudumuzu kaybetmediğimiz zaman başarılı olacağımıza inanıyorum. Allah büyük.

evet buyuk gun olacak. zaten ilk gunden beri hep belim cok agriyordu halada agriyor ama bu son gunlerde karnimda agrilar var ve bide gøguslerim cok siskin ve agriyorlar. :bbo:

hoşgeldin , tedavin su gibi akıp geçer de sıkıntıların sona ere inşallah.
31 martta Simall in test sonucu var,
1 nisan da Sukr28 test sonucu var.
hadi bakalım haftaya neşeyle başlarız inşallah

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı........... ............. BAŞLANGIÇ.............TEST.....................HAS TANE

simalll................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.........20 Şubat..............31 Mart.......Cemal Posacı(Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
ilkbahar_20........3.Mikroenjeksiyon Kısa Protokol................................... 31 Mart
egede....................1.Tüp Bebek Tedavisi.....................23 Şubat..............1 Nisan.............Smyrna Tüp Bebek Merkezi
sukr28............................................ .................................................. ...1 Nisan
bende_adanada....2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. 7 Mart....................???.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981............1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol......16 Mart...................???................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi...................21 Mart..................???
HAZERAN..............1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???.....................Medi cana International
iklimyaa..................1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

nesrinbar...................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz................1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı

2009Papatya..............???

HAMıŞLERıMıZ

emsal35 - (Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - ( Test sonucunu 27 Şubatta aldı-Medicana Hastanesi)
kinder
yugu
serenanes(1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı taze hamişimiz:) - Amerikan Hastanesi)

Son düzenleme:
hoşgeldin , tedavin su gibi akıp geçer de sıkıntıların sona ere inşallah.
31 martta Simall in test sonucu var,
1 nisan da Sukr28 test sonucu var.
hadi bakalım haftaya neşeyle başlarız inşallah

inşallahh canım benim:Saruboceq: yanlız bende hala belirti felan yokkafamçokkarıştı hafif bi regl sancısı ve bazaen aniden kasığa giren bi sancı dışında:uhm: bugün ilk defa dışarı çıktım ohh beaa ne güzelmiş gezmekkaydirigubbakcemile3 moralim iyi Allah'a şükür hatta bomba gibi hissediyorum içimden sürekli şarkı söylemek geliyor bağıra çağırahihoyyyt sırnaşık şey sıyırmıyorumdur inşallahdelikafaduldenlülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…