2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

merhabalar benide listeye eklermisiniz? inşallah uğurlu gelir ve sırayla herkes anne olma hayaline kavuşur. bende ilk kez tüp bebek yaptırıcam ve haziran ayında gatada yapılacak benimkide. gerek kalmasa keşke

merhabalar benide listeye eklermisiniz? inşallah uğurlu gelir ve sırayla herkes anne olma hayaline kavuşur. bende ilk kez tüp bebek yaptırıcam ve haziran ayında gatada yapılacak benimkide. gerek kalmasa keşke

ekledim canımyerimseniben inşallah uğurlu gelira.s.

merhaba canım ahhhhhhhhhhhhhh keşke gerek kalmadan dolsa kucağın ne güzel olur du dimi.senin için diliyorum tüm kalbimle

ya kızlar bişey soracagım değerlerı yüksek olan ve güzel giden birinin bebişleri iyi tutunmuş mu demektır yanı ben suan hamıleyım fakat daha dokrora gitmedım hergece basım ve dişim ağrıyodu fakat şükür 1 kaç gecedır rahat uyuorum ama içim rahat değil bu seferde neden dişim basım ağrımıyo diye afedersınız ama aranıyorum galıba

hoşgeldin canım senide listeye ekledim inşalah uğurlu gelir peşpeşe sonuç alıcaz beraber halay çekeriz inşallah:Saruboceq:

hosbulduk canim! ins hayirli bi gelirde beraber burda elele halay cekeriz.hem senin istedigin halay olsun cifte tellimi, horonmu, artik ne istersen!!!kaydirigubbakcemile2:teytey:hihoyyyt

hosbulduk canim! ins hayirli bi gelirde beraber burda elele halay cekeriz.hem senin istedigin halay olsun cifte tellimi, horonmu, artik ne istersen!!!kaydirigubbakcemile2:teytey:hihoyyyt

:teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey:

arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum ben durumumdan haberdar etmek istiyorum sizi 1 haftadır yoktum topikte geçen perşembe yumurtalarım toplandı 27 tane yumurta toplandı 19 tanesi döllendi 19 tane yavrum var:dance:bu salı günü transferim olcak kaçtane koyacakları hakkında bilgi vermediler 25 yaşındayım sizce kaçtane koyarlar bana tahminen cevap yazarsanız sevinirim herkeze kucak dolusu sevgiler a.s.

simall cim ellerine yüerğine sağlık hepimizi listeye toparlamaya başladın valla :1hug:

hayırlısı olsun arkadaşım.maksimum 3 tane koyuyorlar artık eskiden 4 tane idi

hayırlısı olsun arkadaşım.maksimum 3 tane koyuyorlar artık eskiden 4 tane idi

yaaa aslında benim korkumda bu 3 tane koyarlar sonra 3 üde tutarsan naparım ben benim bünyem kaldırmaz 3 ü ben minyon tipli orta kiloda bir insanım vallaha bilmiyorum hayırlısı olsun :Saruboceq:

merhaba cnm hayırlısı olsun arkadaşım çok iyi rakam. Benim 1. denememi yaptırdığım hastanede embriyoların 1. kalitedeyse vede yaşın gençse 2 tane koyduklarını söylemişlerdi. Ama sen genede 3 de ısrar et bence. Garanti olsun.

yaaa arkadaşlar bide bişe sormak istiyorum ben bu transfer işinden çok korkuyorum yumurta toplarken bayılttılar o yüzden bişe anlamadım bu işlemde bayıltmak yok diyolar bu işlem acılı bir işlemmi?ben istesem anastezi yaparmılar?normalde vajinal yoldan muhayenelerde bile kendimi kasıyorum bu işlemde napıcam lütven beni bilgilendirirmisiniz arkadaşlar

yaaa aslında benim korkumda bu 3 tane koyarlar sonra 3 üde tutarsan naparım ben benim bünyem kaldırmaz 3 ü ben minyon tipli orta kiloda bir insanım vallaha bilmiyorum hayırlısı olsun :Saruboceq:

1 tanesini sonlandırmak zorunda kalıyorlar diğer bebeişlerinin gelişimini riske atmamak için ama bunu şimdi düşünme bence doktorunla beraber karar verirsiniz.

Hayır cnm hiç korkma yumurta toplama işlemi gibi değil transfer 5 dakikalık bişey hiç bişey anlamazsın.Bende çok şaşırmıştım. bumu yani şimdi demiştim.

maaşallah maşallah canım hayırlısı olur inşallah büuük ihtimalle 3 tane transfer edilir diğerleri dondurulur eğer siz isterseniz umarım tutunurlar sana hem de üçüde:)))

1 tanesini sonlandırmak zorunda kalıyorlar diğer bebeişlerinin gelişimini riske atmamak için ama bunu şimdi düşünme bence doktorunla beraber karar verirsiniz.

zaten öyle bişe olursa yani 3 üde tutsa birini sonlandırmak isteseler buna kesinlikle izin vermem kıyamam ben işte buyüzden en mantıklısı 2 tane koydurmak tabiki dediğin gibi arkadaşım emriyo kaliteside önemli bakalım ne kalitedeler yorumların için saol canım benim allah herkese hayırlı bebişler versin AMİİİİİNNNN

maaşallah maşallah canım hayırlısı olur inşallah büuük ihtimalle 3 tane transfer edilir diğerleri dondurulur eğer siz isterseniz umarım tutunurlar sana hem de üçüde:)))

yaa ondan korkuyorum benim bünyem taşıyamaz herhalde 3 taneyi napıcam
bak takıldı kafama şimdi yok yok ben en iyisi 2 yane koydurayım eyer bu denemede olmazsa 2 ci denemede dondurulmuşlardan 3 tane koydururum nasıl fikirdelikafadulden

canım korkma ya arkadaşları dediği gibi 5dak.sürer acıda hissetmiyosun zaten.anesteziye gerek yok tatlım içini rahat tut sen bayılana kadar biter zaten.kendini kasma yeter çünkü rahim içine bakıcaklar zaten doktorun kastığını anlar ve seni rahatlatır.canım üçüde sağlıklı olursa sorun olmaz ama gelişimlerinde sorun olursa sorunlu olan bebeği alırlar.bak bunları düşünerek kendini yıpratma lütfen bize güven yaşadık bunları ve korkma sen meleklerine odaklan onları kucağına alacağın anları düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…