merhabalar benide listeye eklermisiniz? inşallah uğurlu gelir ve sırayla herkes anne olma hayaline kavuşur. bende ilk kez tüp bebek yaptırıcam ve haziran ayında gatada yapılacak benimkide. gerek kalmasa keşke
slm arkadaslar
merhabalar benide listeye eklermisiniz? inşallah uğurlu gelir ve sırayla herkes anne olma hayaline kavuşur. bende ilk kez tüp bebek yaptırıcam ve haziran ayında gatada yapılacak benimkide. gerek kalmasa keşke
hoşgeldin canım senide listeye ekledim inşalah uğurlu gelir peşpeşe sonuç alıcaz beraber halay çekeriz inşallah:Saruboceq:
hosbulduk canim! ins hayirli bi gelirde beraber burda elele halay cekeriz.hem senin istedigin halay olsun cifte tellimi, horonmu, artik ne istersen!!!kaydirigubbakcemile2:teytey:hihoyyyt
:teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey:
Hamiş Adaylari Listesi
İSİM .................................TEDAVİ........... ............. BAŞLANGIÇ.............TEST.....................HAS TANE
simalll................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.........20 Şubat..............31 Mart.......Cemal Posacı(Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
ilkbahar_20........3.Mikroenjeksiyon Kısa Protokol................................... 31 Mart
egede....................1.Tüp Bebek Tedavisi.....................23 Şubat..............1 Nisan.............Smyrna Tüp Bebek Merkezi
sukr28............................................ .................................................. ...1 Nisan
bende_adanada....2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. 7 Mart....................???.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981............1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol......16 Mart...................???................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi...................21 Mart..................???
HAZERAN..............1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???.....................Medi cana International
iklimyaa..................1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler
nesrinbar...................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz................1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
2009Papatya..............???
HAMİŞLERİMİZ
emsal35 - (Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - ( Test sonucunu 27 Şubatta aldı-Medicana Hastanesi)
kinder
yugu
serenanes(1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı taze hamişimiz:) - Amerikan Hastanesi)
arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum ben durumumdan haberdar etmek istiyorum sizi 1 haftadır yoktum topikte geçen perşembe yumurtalarım toplandı 27 tane yumurta toplandı 19 tanesi döllendi 19 tane yavrum var:dance:bu salı günü transferim olcak kaçtane koyacakları hakkında bilgi vermediler 25 yaşındayım sizce kaçtane koyarlar bana tahminen cevap yazarsanız sevinirim herkeze kucak dolusu sevgiler a.s.
hayırlısı olsun arkadaşım.maksimum 3 tane koyuyorlar artık eskiden 4 tane idi
arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum ben durumumdan haberdar etmek istiyorum sizi 1 haftadır yoktum topikte geçen perşembe yumurtalarım toplandı 27 tane yumurta toplandı 19 tanesi döllendi 19 tane yavrum var:dance:bu salı günü transferim olcak kaçtane koyacakları hakkında bilgi vermediler 25 yaşındayım sizce kaçtane koyarlar bana tahminen cevap yazarsanız sevinirim herkeze kucak dolusu sevgiler a.s.
yaaa aslında benim korkumda bu 3 tane koyarlar sonra 3 üde tutarsan naparım ben benim bünyem kaldırmaz 3 ü ben minyon tipli orta kiloda bir insanım vallaha bilmiyorum hayırlısı olsun :Saruboceq:
yaaa arkadaşlar bide bişe sormak istiyorum ben bu transfer işinden çok korkuyorum yumurta toplarken bayılttılar o yüzden bişe anlamadım bu işlemde bayıltmak yok diyolar bu işlem acılı bir işlemmi?ben istesem anastezi yaparmılar?normalde vajinal yoldan muhayenelerde bile kendimi kasıyorum bu işlemde napıcam lütven beni bilgilendirirmisiniz arkadaşlar
1 tanesini sonlandırmak zorunda kalıyorlar diğer bebeişlerinin gelişimini riske atmamak için ama bunu şimdi düşünme bence doktorunla beraber karar verirsiniz.
maaşallah maşallah canım hayırlısı olur inşallah büuük ihtimalle 3 tane transfer edilir diğerleri dondurulur eğer siz isterseniz umarım tutunurlar sana hem de üçüde:)))
yaaa arkadaşlar bide bişe sormak istiyorum ben bu transfer işinden çok korkuyorum yumurta toplarken bayılttılar o yüzden bişe anlamadım bu işlemde bayıltmak yok diyolar bu işlem acılı bir işlemmi?ben istesem anastezi yaparmılar?normalde vajinal yoldan muhayenelerde bile kendimi kasıyorum bu işlemde napıcam lütven beni bilgilendirirmisiniz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?