Hayır cnm hiç korkma yumurta toplama işlemi gibi değil transfer 5 dakikalık bişey hiç bişey anlamazsın.Bende çok şaşırmıştım. bumu yani şimdi demiştim.
yaa ondan korkuyorum benim bünyem taşıyamaz herhalde 3 taneyi napıcam
bak takıldı kafama şimdi yok yok ben en iyisi 2 yane koydurayım eyer bu denemede olmazsa 2 ci denemede dondurulmuşlardan 3 tane koydururum nasıl fikirdelikafadulden
canım korkma ya arkadaşları dediği gibi 5dak.sürer acıda hissetmiyosun zaten.anesteziye gerek yok tatlım içini rahat tut sen bayılana kadar biter zaten.kendini kasma yeter çünkü rahim içine bakıcaklar zaten doktorun kastığını anlar ve seni rahatlatır.canım üçüde sağlıklı olursa sorun olmaz ama gelişimlerinde sorun olursa sorunlu olan bebeği alırlar.bak bunları düşünerek kendini yıpratma lütfen bize güven yaşadık bunları ve korkma sen meleklerine odaklan onları kucağına alacağın anları düşün
valla bu gundede beni guldurdunya allah dualarini kabul etsin canim.naniknanik
Hamiş Adaylari Listesi
İSİM .................................TEDAVİ....................... BAŞLANGIÇ.............TEST
simalll................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.......20 Şubat...............31 Mart
ilkbahar_20....................................... ..................................................31 Mart
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi.................21 Mart..................???
Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler
2009Papatya......1.Tüp Bebek................ 03.03.09 sonuç: negatif
HAMİŞLERİMİZ
ozlenozlem
emsal 35
kinder
serenanes
Hamiş Adaylari Listesi
İSİM .................................TEDAVİ........... ............ BAŞLANGIÇ.............TEST
simalll................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.......20 Şubat...............31 Mart
ilkbahar_20....................................... .................................................. 31 Mart
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi.................21 Mart..................???
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
lansor17.................... ???
2009Papatya..............2.Tüp bebek Nisan 2 de başlıyacak
HAMİŞLERİMİZ
ozlenozlem
emsal 35
kinder
serenanes
yugu
Hamiş Adaylari Listesi
İSİM .................................TEDAVİ........... ............ BAŞLANGIÇ.............TEST
ilkbahar_20........1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.................................. 31 Mart
lansor17.................... ???
2009Papatya..............2.Tüp Bebek 2 nisanda İstanbul Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz/Lemi İbrahimoğlu
cemrek......................???
HAMİŞLERİMİZ
ozlenozlem
emsal 35
kinder
serenanes(1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Amerikan Hastanesi-Test 24 Mart)
yugu
arkadaşlar kusura bakmayım giremedim moralim çok bozuk bunalıma girdim negatif sonuç aldım hepinizin desteğine ihtiyacım var üzüntümü sizinle omuzluyacam inşallah dün benim hayatımın en kötü günüydü nasıl anlatsam bilemiyorum eşimle birlikte yıkıldık belirtilere takılmayın lütfen ,beni hep belirtiler umutlandırmıştı ama sonuçla alakası olmadı ruh halimi anlatamam hepinize destekleriniz için teşekkür ederim iyiki varsınız.
Hamiş Adaylari Listesi
ıSıM .................................TEDAVı........... ............. BAŞLANGIÇ.............TEST.....................HASTANE
simalll................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.........20 Şubat..............31 Mart.......Cemal Posacı(Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
ilkbahar_20........3.Mikroenjeksiyon Kısa Protokol................................... 31 Mart
egede....................1.Tüp Bebek Tedavisi.....................23 Şubat..............1 Nisan.............Smyrna Tüp Bebek Merkezi
bende_adanada....2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. 7 Mart....................???.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981............1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol......16 Mart...................???................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi...................21 Mart..................???
HAZERAN..............1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???.....................Medicana International
iklimyaa..................1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
nesrinbar...................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
zlmgncy.....................2.Tüp Bebek denemesi Eylül de Hastane doktor kim?
2009Papatya..............2.Tüp Bebek denemesi 2 Nisanda ıstanbul Cerrahi Hastanesi Lemi ıbrahimoğlu/Sami Cengiz
cemrek......................???
HAMıŞLERıMıZ
emsal35 - (Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - ( Test sonucunu 27 Şubatta aldı-Medicana Hastanesi)
kinder
yugu
serenanes(1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı taze hamişimiz:) - Amerikan Hastanesi)
çok haklısın canım ama nasıl bir boşluğa düşüyorsa insan hep kötü düşünüyo bende 3 senedir bebek istiyordum belki çok isteyincede olmuyo ben bu sonucu aldım yıkıldım ,hep stres yaptım tuttumu tumadımı diye hep düşündüm sen lütfen yapma relaks olmaya çalış bende ikinci tedaviye eylülde başlamayı düşünüyorum çünkü eşime tese yapılmıştı oda dondurulmuşlarda yok diye ikinci tese için 6 ay geçmesi gerekiyormuş oda ayrıyeten üzdü çok zaman var hastaneden mi kaynaklandı acaba niye dondurulmadı hastanemi değiştirmek istiyorum ...canım senin tedavinde hayırlı olsun Allah bu defa yüzünü güldürsün dua edeceğim senin içinde
kızlar bugün yumurta kontrolüm vardı yine 18 17,5 17 16,5 16 diye gidiyor maşallah.. göbek ignelerimde sona erdi bugün kurtuldum yarın gece çatlatma ignemi yapacam yine göbekten tabii allah izin verirse salı günü sabah yumurtalarım toplanacak rahim kalınlıgı ise 15,5 olmuş bugün onada maşallah diyorum sanıyorum cumarteside transferim olacak hayırlısıyla.........
diger mesajıma cevap veren amin diyen arkadaşlara çok teşekkürler allah hepimizin yardımcısı olsun.....
inşallah hepimiz hamile kalacazzzz allahın izniyle ümidimizi yitirmeyelim lütfennnn dua edelim vakitleri gelmiş olsun kızlarrrrrrrrr...:ecrin_bebek::CüvCüv: lütfennn bitsin artık son tedavimiz olsun....inşallahhhhhhhhhhhhhh
Bende 8 yıllık evliyim ve tam 7 yıldır sayısız doktor ve hastane gezdim istanbulda.Her kafadan ayrı şey çıktı ve deney gibi o hormn senin bu hormon benim diye.Her seferinde negatif sonuçlarla hem manevi hem madi yıkıldık.Ve bu yıkılmalardan bir türlü tüp bebek denemesine yaklaşamadım.B
Birde ben oak ayında her iki tüpümü laperoskopi ile bağladık , nedeni ise tüp içerisinde sıvı birikmesi ve tüp bebekte engel olur diye.
Yani güzelim diyeceğim benim tüp bebek tedavisi dışında başka şansım yok normal yolla hiç şansım yok onunca benim yıkımım korktuğumdan geldi.
Bu sefer kendimce silkelendim ve bu olayın üstüne gideceğim hayırlısınla
Herkese dualarım ve herkesleren dua alarak el birliği ile başaracağız....
sevgiler...
ekleme
dualarım sizinle
Kayan iyi akşamlar...sende durumlar nedir?
Senide listeye alalım
amin inşallah bebeğine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?