2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

sen kolay mı sandın güzel anne adayı negatif sonuç alıp tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak meraklanma canım.Allah bilir neyin hayırlı olduğuna ama sen yinede için rahat olacaksa 2 tane koydur ama inan bana 2. deneme daha zordursenağlama

haklısın canım yaaa bilgin için çok saol inan beni çok rahatlattın inşallah güzel geçer transferim allah hepimize hayırlı bebişler versin inş:Saruboceq:

Simallciğim kısa bir ekleme yaptım:)

Canım ekleme yaptım bugün doktora gittim dndurulmuş embriolarım 5 tane 2 si 8 hücreli 1 kalite 1 si 6 hücreli 2 kalite 1 si söylemedi ama sanırım 3 kalite
Bana dua edin kızlar hamişler hepiniz bu sefer tutsun diye..sevgiler

ekleme yaptım ama ben bir kaç kez ekleme yapmak zorunda kaldım 2 gün bağlanamamıştım

Canım lütfen üzülme şuan seni en iyi anlıyan benim sanırım bende 3 martta negatif sonuç aldım.inan hayatın sonu değil...bende toparlandım eşimde toparlandı inan şöyle düşün..belki hayırlı olmiyacaktı belki sağlık problemi olabilirdi yada gebelikte sorun yaşıyabilirdin en hayırlısı bu olması gerekmiş ve inan en hayırlısı bu olmuş..Lütfeb üzülme yüce rabbim hepimize bebek verecek onu öpüp koklayabileceğiz ve çok ağladığında kaçacak delik aricaz..)::):):hadi canım moral moral depola lütfen bedenini boşa strese sokma..bak bende toparlandım bugün 2.denemem içinde doktora gittim yine bir umut ile hayırlısınla 2 nisanda başlicaz dondurulmuşlarla..hadi güzelim sil göz yaşlarını ellerini aç yüce rabbime ve hayırlısını iste oldu mu??
sevgiler...

çok haklısın canım ama nasıl bir boşluğa düşüyorsa insan hep kötü düşünüyo bende 3 senedir bebek istiyordum belki çok isteyincede olmuyo ben bu sonucu aldım yıkıldım ,hep stres yaptım tuttumu tumadımı diye hep düşündüm sen lütfen yapma relaks olmaya çalış bende ikinci tedaviye eylülde başlamayı düşünüyorum çünkü eşime tese yapılmıştı oda dondurulmuşlarda yok diye ikinci tese için 6 ay geçmesi gerekiyormuş oda ayrıyeten üzdü çok zaman var hastaneden mi kaynaklandı acaba niye dondurulmadı hastanemi değiştirmek istiyorum ...canım senin tedavinde hayırlı olsun Allah bu defa yüzünü güldürsün dua edeceğim senin içinde

ekleme

Son düzenleme:
kızlar bugün yumurta kontrolüm vardı yine 18 17,5 17 16,5 16 diye gidiyor maşallah.. göbek ignelerimde sona erdi bugün kurtuldum yarın gece çatlatma ignemi yapacam yine göbekten tabii allah izin verirse salı günü sabah yumurtalarım toplanacak rahim kalınlıgı ise 15,5 olmuş bugün onada maşallah diyorum sanıyorum cumarteside transferim olacak hayırlısıyla.........
diger mesajıma cevap veren amin diyen arkadaşlara çok teşekkürler allah hepimizin yardımcısı olsun.....
inşallah hepimiz hamile kalacazzzz allahın izniyle ümidimizi yitirmeyelim lütfennnn dua edelim vakitleri gelmiş olsun kızlarrrrrrrrr...:ecrin_bebek::CüvCüv: lütfennn bitsin artık son tedavimiz olsun....inşallahhhhhhhhhhhhhh

Bende 8 yıllık evliyim ve tam 7 yıldır sayısız doktor ve hastane gezdim istanbulda.Her kafadan ayrı şey çıktı ve deney gibi o hormn senin bu hormon benim diye.Her seferinde negatif sonuçlarla hem manevi hem madi yıkıldık.Ve bu yıkılmalardan bir türlü tüp bebek denemesine yaklaşamadım.B
Birde ben oak ayında her iki tüpümü laperoskopi ile bağladık , nedeni ise tüp içerisinde sıvı birikmesi ve tüp bebekte engel olur diye.
Yani güzelim diyeceğim benim tüp bebek tedavisi dışında başka şansım yok normal yolla hiç şansım yok onunca benim yıkımım korktuğumdan geldi.
Bu sefer kendimce silkelendim ve bu olayın üstüne gideceğim hayırlısınla
Herkese dualarım ve herkesleren dua alarak el birliği ile başaracağız....
sevgiler...

amin inşallah bebeğine kavuşursun

dualarım sizinle

Kayan iyi akşamlar...sende durumlar nedir?
Senide listeye alalım

saol gülüm ben şaşkınım napcamı bilmiom şu an yumurta takibinden aşılamaya geçtim olmazsa yaza diom tüp bebek.malum okul var.bi de bulunduğum şehierde tüp bebek merkezi yok.takılıyom size.ön hazırlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…