allahım razı olsun olsun canım inşallah tüm isteyenlere verir rabbim...
amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
saol gülüm ben şaşkınım napcamı bilmiom şu an yumurta takibinden aşılamaya geçtim olmazsa yaza diom tüp bebek.malum okul var.bi de bulunduğum şehierde tüp bebek merkezi yok.takılıyom size.ön hazırlık
arkadaşlar
ben bugün doktora gittim.2.tüp bebek tedavim için.Dondurulmuş embriolarım var.2 tane 8 hücreli 1 tane 6 hücreli 1 tanede 3 kalite sanırım.
Bana adetimin 1.günü Estrofem verdiler.Kullanan varsa aranızda bilgi rica ediyorum.
1-4 gün 1 er tane 5-8 gün 2 şer tane 9-12 gün 3 er tane 13 günden sonra ise 4 er tane kullanılacakmış.
Böyle bir aşama yaşayan arkadaşlara soruyorum...sevgiler
arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum ben durumumdan haberdar etmek istiyorum sizi 1 haftadır yoktum topikte geçen perşembe yumurtalarım toplandı 27 tane yumurta toplandı 19 tanesi döllendi 19 tane yavrum var:dance:bu salı günü transferim olcak kaçtane koyacakları hakkında bilgi vermediler 25 yaşındayım sizce kaçtane koyarlar bana tahminen cevap yazarsanız sevinirim herkeze kucak dolusu sevgiler a.s.
yaaa aslında benim korkumda bu 3 tane koyarlar sonra 3 üde tutarsan naparım ben benim bünyem kaldırmaz 3 ü ben minyon tipli orta kiloda bir insanım vallaha bilmiyorum hayırlısı olsun :Saruboceq:
yaaa arkadaşlar bide bişe sormak istiyorum ben bu transfer işinden çok korkuyorum yumurta toplarken bayılttılar o yüzden bişe anlamadım bu işlemde bayıltmak yok diyolar bu işlem acılı bir işlemmi?ben istesem anastezi yaparmılar?normalde vajinal yoldan muhayenelerde bile kendimi kasıyorum bu işlemde napıcam lütven beni bilgilendirirmisiniz arkadaşlar
zaten öyle bişe olursa yani 3 üde tutsa birini sonlandırmak isteseler buna kesinlikle izin vermem kıyamam ben işte buyüzden en mantıklısı 2 tane koydurmak tabiki dediğin gibi arkadaşım emriyo kaliteside önemli bakalım ne kalitedeler yorumların için saol canım benim allah herkese hayırlı bebişler versin AMıııııNNNN
arkadaşlar
ben bugün doktora gittim.2.tüp bebek tedavim için.Dondurulmuş embriolarım var.2 tane 8 hücreli 1 tane 6 hücreli 1 tanede 3 kalite sanırım.
Bana adetimin 1.günü Estrofem verdiler.Kullanan varsa aranızda bilgi rica ediyorum.
1-4 gün 1 er tane 5-8 gün 2 şer tane 9-12 gün 3 er tane 13 günden sonra ise 4 er tane kullanılacakmış.
Böyle bir aşama yaşayan arkadaşlara soruyorum...sevgiler
yaaa aslında benim korkumda bu 3 tane koyarlar sonra 3 üde tutarsan naparım ben benim bünyem kaldırmaz 3 ü ben minyon tipli orta kiloda bir insanım vallaha bilmiyorum hayırlısı olsun :Saruboceq:
merhaba canım ahhhhhhhhhhhhhh keşke gerek kalmadan dolsa kucağın ne güzel olur du dimi.senin için diliyorum tüm kalbimle
merhaba çok saol yaaa. inşallah hepimiz için kabul olur dileklerin. allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ve kimseye özendirmesin... çok zor gerçekten benim çevremdeki bütün arkadaşlarım hamile sanki inadına yapılmış gibi. aslında alakası yok ama o psikoloji çok etkiliyor insanı. bende onlara bakıp acaba diyorum ben ne zaman görücem bu günleri. tabi herşeyin hayırlısı. dualar insanın kaderini değiştirirmiş bu yüzden bol bol dua edelim arkadaşlar. başkasına dua etmek daha hayırlı unutmayın. ben hepimize ediyorum...
merhaba çok saol yaaa. inşallah hepimiz için kabul olur dileklerin. allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ve kimseye özendirmesin... çok zor gerçekten benim çevremdeki bütün arkadaşlarım hamile sanki inadına yapılmış gibi. aslında alakası yok ama o psikoloji çok etkiliyor insanı. bende onlara bakıp acaba diyorum ben ne zaman görücem bu günleri. tabi herşeyin hayırlısı. dualar insanın kaderini değiştirirmiş bu yüzden bol bol dua edelim arkadaşlar. başkasına dua etmek daha hayırlı unutmayın. ben hepimize ediyorum...
allahım herşeyini gönlünce versin...umarım aşılama ile kavuşursun bebeğine...sevgiler
merhaba bi ani bir kararla tüp bebek yaptırmaya karar verdik dün gittik ancak bende iki kist çıktı doktorum bir ay ilaç tedavisinden sonra başlayabileceğimizi söyledi yani mayıs ayında başlıyoruz inşşşşş
canım benide listene ekle belki şans getirir eylülde başlıyacam kısmet olursa
ekleme yaptım ama ben bir kaç kez ekleme yapmak zorunda kaldım 2 gün bağlanamamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?