2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

arkadaşlar
ben bugün doktora gittim.2.tüp bebek tedavim için.Dondurulmuş embriolarım var.2 tane 8 hücreli 1 tane 6 hücreli 1 tanede 3 kalite sanırım.
Bana adetimin 1.günü Estrofem verdiler.Kullanan varsa aranızda bilgi rica ediyorum.
1-4 gün 1 er tane 5-8 gün 2 şer tane 9-12 gün 3 er tane 13 günden sonra ise 4 er tane kullanılacakmış.
Böyle bir aşama yaşayan arkadaşlara soruyorum...sevgiler

allahım herşeyini gönlünce versin...umarım aşılama ile kavuşursun bebeğine...sevgiler

canım benim bu konuda bilgim yok üzgünüm allahım kimseye aratmasın kimseyide evlatsız bırakmasın allahım yardımcımız olsun..bizlerde bulacaz inşallahhhhh...günün birinde hasretimiz bitecek inanıyorummmmm rabbime verecek elbetttt....

canım yumurtan sayın çok iyi ama kaliteside önemli....maksimum 3 tane koyuluyor.birazda kalitesine bağlı duruma göre 2 tanede konulabilir.

yaaa aslında benim korkumda bu 3 tane koyarlar sonra 3 üde tutarsan naparım ben benim bünyem kaldırmaz 3 ü ben minyon tipli orta kiloda bir insanım vallaha bilmiyorum hayırlısı olsun :Saruboceq:

canım herşeyde vardır bir hayır.3 tane koyulur ama bakarsın 2 si tutar.öyle bir durumda var.ama benim fikrimi sorarsan 3 koydur.

muaynelerde bende kasıyorum kendimi birazda acıyacak korkusu oluyor ister istemez.ama inan bu transfer işi muayneden daha basit diyebilirim.hiç bişey hiç bir acı hissetmiyıorsun zaten.onun dışında o an öyle bir heyecan oluyorki içinde.tarifi yok.bir nevi bebişlerine kavuşuyorsun gibi bişey...heyecanlanıyorsun...ama inan hiçbişey hissetmiyorsun.korkmana hiç gerek yok.

amiiinnnnn :Saruboceq: hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım.kafana fazla takma.zaten doktorun yumurta durumuna göre açıklama yapar sana. sende ona göre kararını verirsin.
a.s.

Son düzenleme:
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım ben martın başında bu ilacı aynen dedigin gibi kulllandım , 12 martta transferim yapıldı , şu an hamileyim rabbim sonuna kadar müsaade ederse

bu ilac son gününde sana 3 gün crinone jel vajinal yoldan kullanman için verebilirler, rhim iç duvarı kalınlaşsın diye , sonra da trasnfer yapacaklar, gayet ağrısız sızısız, bir şey hissetmediğin bir işlem. korkma yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin, hayırlı olsun şimdiden.

yaaa aslında benim korkumda bu 3 tane koyarlar sonra 3 üde tutarsan naparım ben benim bünyem kaldırmaz 3 ü ben minyon tipli orta kiloda bir insanım vallaha bilmiyorum hayırlısı olsun :Saruboceq:

tatlım bence senin yaşın çok genç 2 adet koysunlar, her 2 si de tutabilir diye düşünüyorum. eğer ki 3 tane koyduklarında 1 ini veremem diyosan, hem minyonum hem 3 adeti nasıl taşırım diye de düşünüyosan sonradan duygusal travma yaşar mıyım diye iyice düşün... en doğrusunu sen ve doktorun bilirsiniz elbette ama 30 yaş altındakilere istanbuldaki pek çok merkez 3 adeti koymayı pek tercih etmiyor diye biliyorum. yolun açık olsun, allah gönlüne göre versin ne diyelim.

merhaba bi ani bir kararla tüp bebek yaptırmaya karar verdik dün gittik ancak bende iki kist çıktı doktorum bir ay ilaç tedavisinden sonra başlayabileceğimizi söyledi yani mayıs ayında başlıyoruz inşşşşş

merhaba canım ahhhhhhhhhhhhhh keşke gerek kalmadan dolsa kucağın ne güzel olur du dimi.senin için diliyorum tüm kalbimle

merhaba çok saol yaaa. inşallah hepimiz için kabul olur dileklerin. allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ve kimseye özendirmesin... çok zor gerçekten benim çevremdeki bütün arkadaşlarım hamile sanki inadına yapılmış gibi. aslında alakası yok ama o psikoloji çok etkiliyor insanı. bende onlara bakıp acaba diyorum ben ne zaman görücem bu günleri. tabi herşeyin hayırlısı. dualar insanın kaderini değiştirirmiş bu yüzden bol bol dua edelim arkadaşlar. başkasına dua etmek daha hayırlı unutmayın. ben hepimize ediyorum...

simge cim şöyle dfüşün, bana llah en hayırlısını en sağlıklısını bana ait zamanda vericek, başkalarına verdiğinden çok daha güzelini verecek :))) inşallah biran evvel kavuşursun bebişlerine .

canım rahat ol bizler iyi anneler olucaz Rabbimde bence bunu biliyor ve doğru zamanı bekliyor buna inanalım ve melekleri kucağımıza alacağımız günün hayaliyle yaşıyoruz hayallerin gerçek olması dileğiyle sevgiler

canım aramıza hoşgeldin öncelikle ve hayırlı olur inşallah tadavin meraklanma canım kistler geçer hemen ilaç tedavisiyle mayıs bizim ayımız olsun bende mayısta 3. denemeyi yapıcam inşallah dolar kucağımıza.s.

kaydirigubbakcemile3simalllllcim bugün seni düşündüm çok az kaldı bence halay çekmeye:)))):teytey::dance::teytey:inan bana heyecanına ortağım ve dua ediyorum arkadaşımkaydirigubbakcemile3

canım benide listene ekle belki şans getirir eylülde başlıyacam kısmet olursa

canım nasılsın toparladın mı birazcık daha iyi misin arkadaşım.eylüle kadar bekleme kararın neden sağlık açısından mı maddi açıdan mı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…