simooooşşşuummmm , bugün kaçıncı günün bakayım kaydirigubbakcemile2
2 gün sonra test zamanı !!!!
kaydirigubbakcemile3simalllllcim bugün seni düşündüm çok az kaldı bence halay çekmeye:)))):teytey::dance::teytey:inan bana heyecanına ortağım ve dua ediyorum arkadaşımkaydirigubbakcemile3
heheh:)))canım benimmm:1hug: çok sağol canım benim bundan hiç şüphem yokyerimsenibenbir serananescim bir sdsmtcim birde sen :))) ayy canlarım yaaaaa!!!valla bütün gün gezdim canım bugün:) daha yeni bilgisayar başına geldim merakta ettim sizi dedim kızlar merak etmiştir bişeymi oldu diye haber veriyim dedim:) cicim bir gün kaldı sayılır:) heycannnn dorukkkkkkkkkkkk!!!!!!!!! hadi bakalım inşalllah hayırlısıylaaa:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar bende 2.tüpbebeğimi adana başkent'te yaptırmaya karar verdim. 29 nisanda seminere katılmam gerekiyormuş. önce Rabbimin yardımına sonrada sizin desteğinize ihtiyacım var. lütfen desteğinizi eksik etmeyin.
Mrb arkadaslar bugun 14. lucrinimi bugun oldum ama hala regl olmadım ne yapamam lazım arkadaslar bu sekılde gecıken varmı
sengözlerimebaksanab gez bakalım gez sonra görürüm seni ben ayy bebişlerim yorulmasın diye yatar yatar durursun kaydirigubbakcemile3 şaka şaka iyi olmana sevindim canım..test günün salı değilmi??? ayyy hadi inşallahhh şöyle ikizlere yakışır bir değer çıkar. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:sonrada keseleri görürsün...ikizleri kaydirigubbakcemile
simoşşşşşşşş
yarın büyük gün :))))
simallcim test sonucumu 9 martta aldım ilk micro denemem hastanem anadolu sağlık merkezi sağol birtanem benide unutmamışsın....bu arada testinede 1 gün kalmış güzel haberlerini alacağız bak gör....
merhaba arkadaşlar bende 2.tüpbebeğimi adana başkent'te yaptırmaya karar verdim. 29 nisanda seminere katılmam gerekiyormuş. önce Rabbimin yardımına sonrada sizin desteğinize ihtiyacım var. lütfen desteğinizi eksik etmeyin.
yaaaaa evettttttt cicikommmmmdelikafadulden yanlız sana ne diycem yaa şimdi veterinerden geldim benim cici kedoşum rahatsızdı birazveterineri dediki rahimi iltihaplanmış almamız gerek yumurtalıklarıda rahmide ilaçla geçmez dedi daha hiç bebişleri olmamıştı yaptıracaktık ama kısmet olmadı yaa (((( çok üzüldüm yaaasenağlama
kızlar memorialle görüştüm cok sevdim
bi yerle daha görüşücem yinede
mayıstada baslıyoruz hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?