2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı........... ............. BAŞLANGIÇ.............TEST.....................HAS TANE

simalll................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.........20 Şubat..............31 Mart.......Cemal Posacı(Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
ilkbahar_20........3.Mikroenjeksiyon Kısa Protokol................................... 31 Mart
egede....................1.Tüp Bebek Tedavisi.....................23 Şubat..............1 Nisan.............Smyrna Tüp Bebek Merkezi
sukr28............................................ .................................................. ...1 Nisan
bende_adanada....2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. 7 Mart....................???.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981............1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol......16 Mart...................???................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi...................21 Mart..................???
HAZERAN..............1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???.....................Medi cana International
iklimyaa..................1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

2009Papatya..............2.Tüp Bebek denemesine 2 Nisanda başlıyacak - ıstanbul Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz/Lemi ıbrahimoğlu
hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar...................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz................1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
zlmgncy..................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı

HAMıŞLERıMıZ

emsal35 - (Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - ( Test sonucunu 27 Şubatta aldı-Medicana Hastanesi)
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu
serenanes(1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı taze hamişimiz:) - Amerikan Hastanesi)

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3simalllllcim bugün seni düşündüm çok az kaldı bence halay çekmeye:)))):teytey::dance::teytey:inan bana heyecanına ortağım ve dua ediyorum arkadaşımkaydirigubbakcemile3

heheh:)))canım benimmm:1hug: çok sağol canım benim bundan hiç şüphem yokyerimsenibenbir serananescim bir sdsmtcim birde sen :))) ayy canlarım yaaaaa!!!valla bütün gün gezdim canım bugün:) daha yeni bilgisayar başına geldim merakta ettim sizi dedim kızlar merak etmiştir bişeymi oldu diye haber veriyim dedim:) cicim bir gün kaldı sayılır:) heycannnn dorukkkkkkkkkkkk!!!!!!!!! hadi bakalım inşalllah hayırlısıylaaa:Saruboceq:

sengözlerimebaksanab gez bakalım gez sonra görürüm seni ben ayy bebişlerim yorulmasın diye yatar yatar durursun kaydirigubbakcemile3 şaka şaka iyi olmana sevindim canım..test günün salı değilmi??? ayyy hadi inşallahhh şöyle ikizlere yakışır bir değer çıkar. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:sonrada keseleri görürsün...ikizleri kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:

aramıza hoşgeldin....

gunaydın arkadaslar.bugun ultrasona gıdıcem cok heyecanlı ve gergınım .ınsallah bır aksılık yoktur. ne olur dua edın.14.30 da merkezde olucam. zaman gecmıyorrrrrrrrrrr.

simallcim test sonucumu 9 martta aldım ilk micro denemem hastanem anadolu sağlık merkezi sağol birtanem benide unutmamışsın....bu arada testinede 1 gün kalmış güzel haberlerini alacağız bak gör....

Mrb arkadaslar bugun 14. lucrinimi bugun oldum ama hala regl olmadım ne yapamam lazım arkadaslar bu sekılde gecıken varmı

Mrb arkadaslar bugun 14. lucrinimi bugun oldum ama hala regl olmadım ne yapamam lazım arkadaslar bu sekılde gecıken varmı

ben lucrini 14+24 gün daha vurdum zira adet gecikmesi yaşadım.
14+14 de doktor adet söktürücü ilaç verdi, 1 hafta kullandım , bıraktıktan sonra 3 gün sonra adet gördüm. merak etme lucrin zaten adet gecikmesi yapıyor bürçok bünyede, doktoruna haber ver ama telaşlanacak birşey yok. kendiliğinden adet görmesen ilaçla söktürüyolar.

hehehe:)))canım benimmmmm inşallahhhhhh:Saruboceq: bu gün son gün valla geçmez dedimdi ama geçti inşallah neticede güzel olur:Saruboceq::Saruboceq:

simoşşşşşşşş
yarın büyük gün :))))

yaaaaa evettttttt cicikommmmmdelikafadulden yanlız sana ne diycem yaa şimdi veterinerden geldim benim cici kedoşum rahatsızdı biraz veterineri dediki rahimi iltihaplanmış almamız gerek yumurtalıklarıda rahmide ilaçla geçmez dedi daha hiç bebişleri olmamıştı yaptıracaktık ama kısmet olmadı yaa(((( çok üzüldüm yaaasenağlama

simallcim test sonucumu 9 martta aldım ilk micro denemem hastanem anadolu sağlık merkezi sağol birtanem benide unutmamışsın....bu arada testinede 1 gün kalmış güzel haberlerini alacağız bak gör....

yaaaa seni unuturmuyum ben hiçççççyerimsenibena.s.

hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun kucağın dolar bir an önce inşalllah

vah vahhh yavrum kıyamammm senağlama
ama yaptıracak birşey yok, senin bebişlerin için de onun içinde belki en iyisi bu , hem ömrü uzuyor doğurmamış kedinin biliyorsun arkadaşım (((
benim kedimi de doğurtacaktım sonra vazgectim simoss, ya benim gibi bakan birilerine veremezsem yavruları, ya heba olurlarsa diye düşündüm, şimdi de bu tüp bebk işi girince hiç yaptıramam bu ara dedim , sanırım bebiş olursa da yaptırmam kısırlaştırırım, ona iyi bakmak lazınm ben de bu ara ona bakacak durumda degilim açıkçası. üzülme , senle upppuuuzunnn yıllar yaşar , böyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…