senin birinden biri mutlaka tutacak canim icime oyle dogdu..yani mutlaka testin pozitif olacak senin..kime dediysem cikti...bakarsin ucude tutaryerimseniben
:)))) hic sanmam canim yaa ben cok istahliyim helede tatliya bayilirim...verdim verdim simdiden sonra zorrrrr....
ben 6 gün lucrin kullandım, sonra cetrotide a geçtik bugünde 4. ve son cetrotide ı yapıcam, akşamda ovitrelle...cumartesi sabahta toplama yapılacak. Allah hepimizin yardımcısı olsun, emeklerimizi boşa çıkarmasın.
arkadaşlar merhaba,benim malesef olmadı.biliyorsunuz sadece 1 yumurtam var demiştim ve malesef o 1 yumurta olgun çıkmadı ve işlem uygulanamadı.cuma günü yumurta toplamam vardı sabah ve akaşam arayıp haber verdiler yumurtanız olgun çıkmadı işlem uygulayamadık diye.olmadı malesef hayırlısı olsun her işte vardır bir hayır.bu 2. denememdi.birdaha denemeyi düşünmüyorum.zaten maddi açıdanda buna imkanımız yok.hayırlısı olsun.
arkadaşlar merhaba,benim malesef olmadı.biliyorsunuz sadece 1 yumurtam var demiştim ve malesef o 1 yumurta olgun çıkmadı ve işlem uygulanamadı.cuma günü yumurta toplamam vardı sabah ve akaşam arayıp haber verdiler yumurtanız olgun çıkmadı işlem uygulayamadık diye.olmadı malesef hayırlısı olsun her işte vardır bir hayır.bu 2. denememdi.birdaha denemeyi düşünmüyorum.zaten maddi açıdanda buna imkanımız yok.hayırlısı olsun.
canım merhaba nasılsın yumoşların toplandımı durumun nasıl?
ozaman azcık kendini tut canımm hem bu sıcaklarda ne tatlısı o öyleee bebişleri zorda bırak maaaa :mymeka::mymeka:
kızlar bende dun gece çatlatma iğnemi yaptırdım ama manyak hemşirenin eli okadar ağırmışki kalçamı morartı yaw yarında allahın izniyle yumoşlarım toplanacak umarın yeterince kaliteli olmuşlardırr allah hepimizin yardımcısı olsunn((
sağol canım iyiyim 7 tane yumoşum toplandı, 6 sı döllenmiş ve bölünmeye başlamış. yarın transferim olacak hayırlısıyla. Sen pregnly mi vuruldun canım. O çok yakıyo biliyorum. İnşallah bi sürü güzel yumurtan olmuştur canım. Allah yardımcın olsun.
hayırlısı olsun egecan. herşeyi oluruna bırak bi de. bu şekilde mucizelerine kavuşan çok insan var. allahım mutlaka bir gün bizim de yüzümüzü güldürecektir.
tuubay senin test gününe de az kaldı değil mi?benden 5 gün sonraydı sanırım.eminim çok saırsızsındır.ben 9.günde test yaptırdım.sonuç pozitif.Allah'ım sana da nasip etsin.
insallah canim hadi hayirlisi.....16 gun sonra falan burda hamisiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm diye bagiracaksin....:teytey:
sağol canım iyiyim 7 tane yumoşum toplandı, 6 sı döllenmiş ve bölünmeye başlamış. yarın transferim olacak hayırlısıyla. Sen pregnly mi vuruldun canım. O çok yakıyo biliyorum. İnşallah bi sürü güzel yumurtan olmuştur canım. Allah yardımcın olsun.
ayyy inşallah canımm yaa sen böle diyince beni birden heyecan bastı yawww:sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?