2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

senin birinden biri mutlaka tutacak canim icime oyle dogdu..yani mutlaka testin pozitif olacak senin..kime dediysem cikti...bakarsin ucude tutaryerimseniben

canım benim agzından bal akıyor inşallah dediğin gibi olur buradaki tüm bebiş isteyenlere allah en kısa zamanda hayırlısını verir tüm dualar bunun için zaten....

arkadaşlar merhaba,benim malesef olmadı.biliyorsunuz sadece 1 yumurtam var demiştim ve malesef o 1 yumurta olgun çıkmadı ve işlem uygulanamadı.cuma günü yumurta toplamam vardı sabah ve akaşam arayıp haber verdiler yumurtanız olgun çıkmadı işlem uygulayamadık diye.olmadı malesef hayırlısı olsun her işte vardır bir hayır.bu 2. denememdi.birdaha denemeyi düşünmüyorum.zaten maddi açıdanda buna imkanımız yok.hayırlısı olsun.

canım merhaba nasılsın yumoşların toplandımı durumun nasıl?

senin adına inan çok uzuldumm ama allah buyuk bir kapıyı kapatır diğerini açar umutlarını sakın kaybetme ve gelecekteki bebişlerinin peşini bırakma yola devam et tatlımm sonu mutlaka mutlulukla bitecektir...bu yolda sana allahtan sabır diyorum...:teselli::teselli:

hayırlısı olsun egecan. herşeyi oluruna bırak bi de. bu şekilde mucizelerine kavuşan çok insan var. allahım mutlaka bir gün bizim de yüzümüzü güldürecektir.

kızlar bende dun gece çatlatma iğnemi yaptırdım ama manyak hemşirenin eli okadar ağırmışki kalçamı morartı yaw yarında allahın izniyle yumoşlarım toplanacak umarın yeterince kaliteli olmuşlardırr allah hepimizin yardımcısı olsunn ((

canım merhaba nasılsın yumoşların toplandımı durumun nasıl?

sağol canım iyiyim 7 tane yumoşum toplandı, 6 sı döllenmiş ve bölünmeye başlamış. yarın transferim olacak hayırlısıyla. Sen pregnly mi vuruldun canım. O çok yakıyo biliyorum. İnşallah bi sürü güzel yumurtan olmuştur canım. Allah yardımcın olsun.

Canım moralini bozma ve inancını yitirme, neler duyuyoruz, hiç olmaz denenlerin kaç kez tüp bebek yapıp olmayanların çocukları oluyor. Bizim müdürün bi akrabasının yıllarca çocuğu olmamış. Ve bi akrabaları sırf bunlara vermek için bebek yapmış çocuk 5-6 yaşındayken bunların kendiliğinden çocukları olmuş. Tam 13 yıl sonra... Allah istedikten sonra herşey olur. Sen kalbini hiç bozma canım.

ozaman azcık kendini tut canımm hem bu sıcaklarda ne tatlısı o öyleee bebişleri zorda bırak maaaa :mymeka::mymeka:

yok canim bu sicaklarda yiyemiyorum zaten ama kisin offfff...geciyorum televizyonun karsisina gecen sene bir tepsi baklavayi ben bitirmistim....yani sen dusun....kafamçokkarıştı

canim cok uzuldum inan ...ama umudunu yitirme belkide Allah kendiliginden olmasini saglayacak...ve olmassa insallah birdaha denersiniz canim 1 veya 2 sene sonra olur ama yinede sonunda olacak sakin hersey bitti diye dusunme...:teselli:

insallah canim hadi hayirlisi.....16 gun sonra falan burda hamisiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm diye bagiracaksin....:teytey:

ayyy neguzel insallah tutar bebisin...beni simdiden heyecan basti sizin yerinize....iwy7 cim seni cok sakin gordum

hayırlısı olsun egecan. herşeyi oluruna bırak bi de. bu şekilde mucizelerine kavuşan çok insan var. allahım mutlaka bir gün bizim de yüzümüzü güldürecektir.

tuubay senin test gününe de az kaldı değil mi?benden 5 gün sonraydı sanırım.eminim çok saırsızsındır.ben 9.günde test yaptırdım.sonuç pozitif.Allah'ım sana da nasip etsin.

kizlar diyelimki yumurtalar toplandi ve dollenmeye birakildi...ama dollenmedi...(hani bazen yumurtanin zar yapisi kalin oldugunda sperm giremiyorya) o zaman 2. tupumu yapiyorlar turkiyede yoksa dirak 2. sini mikromu yapiyorlar????

aminn canımm inşallah..evet bende pregnly yaptırdımm ve hala kalçamda acısı duruyoo senağlama dunde son cetrotide iğnemi yapınca bacağımı morarttım süzgeç gibi oldukk yaa iğne yemektenn :)) demekki senle aramızda 3 gun fark olacak inş once sen hamişim diye bağırırsınn arkandandaa ben ve sonra tedaviye devam eden tum arkadaşlar bu ay bol bol hamişşş haberi alalımm allah kimsenin kucagını boş bırakmasın dualarını geri çevirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…