hamiş adaylari listesi
isim .................................tedavi........... ............. başlangıç.............test.....................has tane
simalll................1.mikroenjeksiyon uzun protokol.........20 şubat..............31 mart.......cemal posacı(smyrna tüp bebek merkezi)
ilkbahar_20........3.mikroenjeksiyon kısa protokol................................... 31 mart
egede....................1.tüp bebek tedavisi.....................23 şubat..............1 nisan.............smyrna tüp bebek merkezi
sukr28............................................ .................................................. ...1 nisan
bende_adanada....2.tüp bebek uzun protokol............. 7 mart....................???.................adana ankara tüp bebek merkezi
nilos1981............1. Mikroenjeksiyon uzun protokol......16 mart...................???................. Ferti-jin tüp bebek merkezi
sdsmt.....................2. Tüp bebek tedavisi...................21 mart..................???
Hazeran..............1.tüp bebek tedavisi....................24 mart..................???.....................medi cana ınternational
iklimyaa..................1.tüp bebek tedavisi....................24 mart..................???....................umut tüp bebek merkezi
tedaviye başlayacaklar ve önceden deneyenler
2009papatya..............2.tüp bebek denemesine 2 nisanda başlıyacak - istanbul cerrahi hastanesi sami cengiz/lemi ibrahimoğlu
hüzün78.....................2.tüp bebek denemesine 29 nisanda başlıyacak - adana başkent hastanesi
nesrinbar...................3.mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 mayısta başlıyacak-hacettepe ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek......................1. Tüp bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - zeynep kamil hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz................1.tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - gata
zlmgncy..................... 2.tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
hamişlerimiz
emsal35 - (test sonucunu ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - ( test sonucunu 27 şubatta aldı-medicana hastanesi)
kinder - 1.mikroenjeksiyon denemesi - test sonucunu 9 martta aldı - anadolu sağlık merkezi
yugu
serenanes(1.mikroenjeksiyon denemesi-test sonucunu 24 martta aldı taze hamişimiz:) - amerikan hastanesi)
vah vahhh yavrum kıyamammm senağlama
ama yaptıracak birşey yok, senin bebişlerin için de onun içinde belki en iyisi bu , hem ömrü uzuyor doğurmamış kedinin biliyorsun arkadaşım(((
benim kedimi de doğurtacaktım sonra vazgectim simoss, ya benim gibi bakan birilerine veremezsem yavruları, ya heba olurlarsa diye düşündüm, şimdi de bu tüp bebk işi girince hiç yaptıramam bu ara dedim , sanırım bebiş olursa da yaptırmam kısırlaştırırım, ona iyi bakmak lazınm ben de bu ara ona bakacak durumda degilim açıkçası. üzülme , senle upppuuuzunnn yıllar yaşar , böyle düşün
yaw sımosss bravo valla, nassı da tamamladın bır cırpıda onca ınsanı !!!
smialll sendemi smyrna dasın canım ya ben funda hanımın hastasıyım iyi haberlerini duyarız inşallah
gunaydın arkadaslar.bugun ultrasona gıdıcem cok heyecanlı ve gergınım .ınsallah bır aksılık yoktur. ne olur dua edın.14.30 da merkezde olucam. zaman gecmıyorrrrrrrrrrr.
valla bende bulanti mulanti yoki, dün kocam dalga geçti yumurtaları halletmişsindir sen bu hareketle, kalmamışytır içerde diye.( biraz kzııyo da bana halbuki anormal bir hareket ettiğim falan yok ) bu hafta PErş keseleri görmeye gidicez. anyayı konyayı görücez rabbimin izniyle.. ben dün gece seçim sonuçlarını biraz fazla heyecanla seyrettim kocam yarın gidelim doktora bunlar düşmeden yaaa dedi. :)))
nesrinbar hamile misin
Nesrİnbar hamİle mİsİn
inşallah hamiledir allahım nesinbarında yüzünü güldürsün bizlerinde hepberaber.......aminnnnnnnnnnnn
valla bende bulanti mulanti yoki, dün kocam dalga geçti yumurtaları halletmişsindir sen bu hareketle, kalmamışytır içerde diye.( biraz kzııyo da bana halbuki anormal bir hareket ettiğim falan yok ) bu hafta PErş keseleri görmeye gidicez. anyayı konyayı görücez rabbimin izniyle.. ben dün gece seçim sonuçlarını biraz fazla heyecanla seyrettim kocam yarın gidelim doktora bunlar düşmeden yaaa dedi. :)))
haydi kzılar yarından itibaren bi sevinç dalgası bekliyoruz !!!! hepinize bol şansa, allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?