2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

yaw sımosss bravo valla, nassı da tamamladın bır cırpıda onca ınsanı !!!

smialll sendemi smyrna dasın canım ya ben funda hanımın hastasıyım iyi haberlerini duyarız inşallah

inşallahhhhh ömrü uzar bebişimin, dediklerinin hepsi benim içinde geçerli işte,zaten kısırlaştıracaktım ama bi kere bebişi olsun istemiştim canım yaa ama dediğin gibi birde onları verme derdi var onları ayırmakta zor olacaktı zaten dediğin gibi benim bebiş işi olursa bende baya bi süre yaptıramazdım inşallah en hayırlısı olmuştur yavrumun ömrüne eklenir inşallah:Saruboceq: bu arada sen nasılsın cicim yaa?? başlamadımı bulantılar felanyerimseniben

smialll sendemi smyrna dasın canım ya ben funda hanımın hastasıyım iyi haberlerini duyarız inşallah

canım, ben cemal posacıya gidiyorum ama operasyonları smyrnada yapıyor. ordan kimseyi tanımıyorum yani.inşallah peşpeşe güzel haberleri alırız canım:Saruboceq:

valla bende bulanti mulanti yoki, dün kocam dalga geçti yumurtaları halletmişsindir sen bu hareketle, kalmamışytır içerde diye.( biraz kzııyo da bana halbuki anormal bir hareket ettiğim falan yok ) bu hafta PErş keseleri görmeye gidicez. anyayı konyayı görücez rabbimin izniyle.. ben dün gece seçim sonuçlarını biraz fazla heyecanla seyrettim kocam yarın gidelim doktora bunlar düşmeden yaaa dedi. :)))

haydi kzılar yarından itibaren bi sevinç dalgası bekliyoruz !!!! hepinize bol şansa, allah yardımcınız olsun.

gunaydın arkadaslar.bugun ultrasona gıdıcem cok heyecanlı ve gergınım .ınsallah bır aksılık yoktur. ne olur dua edın.14.30 da merkezde olucam. zaman gecmıyorrrrrrrrrrr.

hadi bakalım hayırlısı olsun dualar senimle bugün.kaydirigubbakcemile3

KIZLAR GÖZÜNÜZAYDIN GÜNLERıNıZ BıTTı HADı ıNŞALLAH BAHARLA BıRLıKLE MUTLULUK GETıRıN BıZLERE EMEKLERıNıZ BOŞA GıTMEZ ıNŞALLAH HEPıNıZ HAMıLESıNıZDıR ALLAHIN ıZNıYLEEEEEEEEEEE.:ecrin_bebek::CüvCüv: HEPıNıZE BOL ŞANSSSSSSS...ALLAHIM DUALARI KABUL ET LÜTFENNNN..

ahhhhhhhhh canım benim pıt pıt atıcak o küçücük kalbi acaba kaç tane melek var içerde çok merak ediyorum bugün gidicen mi gerçektenkaydirigubbakcemile3

inşallah hamiledir allahım nesinbarında yüzünü güldürsün bizlerinde hepberaber.......aminnnnnnnnnnnn

ah keşke ama nerde gülücek yüzlerimizi benim inancım bu sefer çok büyük anne olucam diye Allahım hepimize kısmet eder inşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh

ahhhh canımm yaaa yerimseniben aaaa otur oturduğun yerde kıpır kıpır kıpırdama ama, ağır ol artık bakalımnaniknanik haaişşssinnn sennnn:CüvCüv: diyenede baklülülülülülü ama dikkat et şaka maka cicimyerimseniben

ayyy perşembe haaa az kaldı o zaman ne tatlı yaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…