mayısta bende baslıyorum ilk denemeye bahar bize mutluluk getirir inşallahh
KIZLAR GÖZÜNÜZAYDIN GÜNLERİNİZ BİTTİ HADİ İNŞALLAH BAHARLA BİRLİKLE MUTLULUK GETİRİN BİZLERE EMEKLERİNİZ BOŞA GİTMEZ İNŞALLAH HEPİNİZ HAMİLESİNİZDİR ALLAHIN İZNİYLEEEEEEEEEEE.:ecrin_bebek::CüvCüv: HEPİNİZE BOL ŞANSSSSSSS...ALLAHIM DUALARI KABUL ET LÜTFENNNN..
Kızlar bende akşam çatlatma ignesini yaptım yarın yumurtalarım toplanacak allahın izniyleeee 10 gibi hayırlısı bakalım sonuna geldim bende....allahım emeklerimizi boşa çıkarma...
inşallahhhhhhh canımmmm benimmm!!!!dualarrrrınızı eksik etmeyinn:Saruboceq::Saruboceq:
hadi bakalım adanalı son değil bu olay başlangıç 9 ay 10 günlük bir başlangıç ve tabiiii sonrasında gelecek olan melekler.amin canım Allahım yardımcın olsun bitanem
canım ya çok sagol inşallah o günleride görecez elbet inşallah sen tedaviye girmeden hamile kalırsın yaaaaaaaaaaaaaaaaa çok istiyorum inan bana sen bana çok farklı geliyorsun olacak seninde...biliyorum sen süper anne olacaksın hemdeeee...... hepimiz tüplerin annesi olacazzzzzzzzzzzz.:CüvCüv::ecrin_bebek:
bende adanada inşallah cok cok cok güzel olur sonu
kızlar istanbuldamısınız tedavileri nerde oluyorsunuz
bende adanada inşallah cok cok cok güzel olur sonu
kızlar istanbuldamısınız tedavileri nerde oluyorsunuz
inşallah canım allahım tüm olmayanlara tüm isteyenlere nasip etsin...aminnnnnnnnnnnn
ben adanalıyım adanada yaptırıyom adana ankara tüp bebek merkezi doktorum ankaradan gelmiş ahmet zeki ışık hoca tanıyan varmı kızlar ankaradannnn.....
ayyyyyyy ağzından bal damlıyor bitanem bugün çok mutluyum çünkü bugün okul tatil dinleniyorum bir de sizler harikasınız ohhhhhhhhhh ne güzel bir gün bu.tabiiii ki bizler iyi anne olucaz çok bekledik biz onları inatçı keçileri.yaşasın tüplerin anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool:
canım ben ankaralıyım ama tanımıyorum ama eminim senin doktorunsa iyidir:)))))
aaaa evet sen ankaradasın benim dr dan ordan buraya gelmiş oranın mezunu orda dogma büyüme sen ankaralı doktorum ankaralı eşittir benim mutlulugum........allahım hep beraber arkadaşlarımla beni mutlu sona götürrrrr.....aminnnnnn...keçilerimiz gelecek....
aaaaaaaaaa tabiki şeker dualarım hepimize rabbim bu sefer hepimizi güldürecek canım sen hamiş listemizi geniş tut canım kimse negatife geçmesin lütfen allahımmmmm...
:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bugün süpersin ya çok güldürdün beni yaaaaaaaaaa Allahtan seni güldürsün keçilerle süpersin arkadaşım.kaydirigubbakcemile3:1hug:
canım, ben cemal posacıya gidiyorum ama operasyonları smyrnada yapıyor. ordan kimseyi tanımıyorum yani.inşallah peşpeşe güzel haberleri alırız canım:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar benimde kesin tüp bebek fakat ilk önce nisanda çikolata kistinden ameliyat olup olmayacağım belli olacak geçen sene ağustosta yaptırdım tekrarladı nasıl bir şey anlamadım.inş hepimiz için hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?