2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

mayısta bende baslıyorum ilk denemeye bahar bize mutluluk getirir inşallahh

inşallah canım ya ben öyle heyecanlıyım ki ve öyle korkuyorum ki ben ilkinde ohss oldum ölüyodum nerdeyse şimdi tekrar olurmuyum diye çok endişeleyim ama olsun yinede anne olmak için denemek zorundayım Allah bu sefer baksın yüzümüze anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm

inşallahhhhhhh canımmmm benimmm!!!!dualarrrrınızı eksik etmeyinn:Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar bende akşam çatlatma ignesini yaptım yarın yumurtalarım toplanacak allahın izniyleeee 10 gibi hayırlısı bakalım sonuna geldim bende....allahım emeklerimizi boşa çıkarma...

Kızlar bende akşam çatlatma ignesini yaptım yarın yumurtalarım toplanacak allahın izniyleeee 10 gibi hayırlısı bakalım sonuna geldim bende....allahım emeklerimizi boşa çıkarma...

hadi bakalım adanalı son değil bu olay başlangıç 9 ay 10 günlük bir başlangıç ve tabiiii sonrasında gelecek olan melekler.amin canım Allahım yardımcın olsun bitanem

inşallahhhhhhh canımmmm benimmm!!!!dualarrrrınızı eksik etmeyinn:Saruboceq::Saruboceq:

aaaaaaaaaa tabiki şeker dualarım hepimize rabbim bu sefer hepimizi güldürecek canım sen hamiş listemizi geniş tut canım kimse negatife geçmesin lütfen allahımmmmm...
:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hadi bakalım adanalı son değil bu olay başlangıç 9 ay 10 günlük bir başlangıç ve tabiiii sonrasında gelecek olan melekler.amin canım Allahım yardımcın olsun bitanem

canım ya çok sagol inşallah o günleride görecez elbet inşallah sen tedaviye girmeden hamile kalırsın yaaaaaaaaaaaaaaaaa çok istiyorum inan bana sen bana çok farklı geliyorsun olacak seninde...biliyorum sen süper anne olacaksın hemdeeee...... hepimiz tüplerin annesi olacazzzzzzzzzzzz.:CüvCüv::ecrin_bebek:

ayyyyyyy ağzından bal damlıyor bitanem bugün çok mutluyum çünkü bugün okul tatil dinleniyorum bir de sizler harikasınız ohhhhhhhhhh ne güzel bir gün bu.tabiiii ki bizler iyi anne olucaz çok bekledik biz onları inatçı keçileri.yaşasın tüplerin anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool:

bende adanada inşallah cok cok cok güzel olur sonu
kızlar istanbuldamısınız tedavileri nerde oluyorsunuz

inşallah canım allahım tüm olmayanlara tüm isteyenlere nasip etsin...aminnnnnnnnnnnn
ben adanalıyım adanada yaptırıyom adana ankara tüp bebek merkezi doktorum ankaradan gelmiş ahmet zeki ışık hoca tanıyan varmı kızlar ankaradannnn.....

canım ben ankaralıyım ama tanımıyorum ama eminim senin doktorunsa iyidir:)))))

iyi canım ne güzel dinlen bakalım evet ya sitemiz ne güzel bugün herkes mutlu maşallah tabi daha mutlu olacaz güzel haberlerle inşallah..:CüvCüv:

canım ben ankaralıyım ama tanımıyorum ama eminim senin doktorunsa iyidir:)))))

aaaa evet sen ankaradasın benim dr dan ordan buraya gelmiş oranın mezunu orda dogma büyüme sen ankaralı doktorum ankaralı eşittir benim mutlulugum........allahım hep beraber arkadaşlarımla beni mutlu sona götürrrrr.....aminnnnnn...keçilerimiz gelecek....

bugün süpersin ya çok güldürdün beni yaaaaaaaaaa Allahtan seni güldürsün keçilerle süpersin arkadaşım.kaydirigubbakcemile3:1hug:

inşallah canım benimmmm:Saruboceq: en alttaki listeyi doldurmak istiyorummmmmm:CüvCüv::CüvCüv: sanada kolay elsin canım yumurta toplama işleminde inşallah göz açıp kapayana kadar geçerrrr güzelceeeeyerimseniben

merhaba arkadaşlar benimde kesin tüp bebek fakat ilk önce nisanda çikolata kistinden ameliyat olup olmayacağım belli olacak geçen sene ağustosta yaptırdım tekrarladı nasıl bir şey anlamadım.inş hepimiz için hayırlısı olsun

selam kızlar.bu sabah kontrolum vardı.yumurtalarım 14-17 mm arasında değişen 10 taneden fazla yumurtam oluşmuş.çarşamba tekrar kontrole gidecem ve cuma yumurtalarım toplanacak.ve ben nedense yumurta toplama olayından çok tırsıyorum.sonrasında hiç ağrı oluyormu acaba ? çünkü ben aşılama yaptırırken çok canım yandı ve bi daha aynı acıyı yaşamak istemiyorum.bana bilgi verirmisiniz ?

canım, ben cemal posacıya gidiyorum ama operasyonları smyrnada yapıyor. ordan kimseyi tanımıyorum yani.inşallah peşpeşe güzel haberleri alırız canım:Saruboceq:

inşallah canım ya sen 31martta artık bitti haber bekliyoruz bende 1nisanda inşallah allahın izniyle hayırlı haberler duyarız hepimiz bu bahar bize sevinç getirir inşallah

hoşgeldin aramıza meraklanma burda hep birlikte bütün sorunları aşıyoruz en azından kocaman manevi destek ve pozitif enerji alıyoruz birbirimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…