selam kızlar.bu sabah kontrolum vardı.yumurtalarım 14-17 mm arasında değişen 10 taneden fazla yumurtam oluşmuş.çarşamba tekrar kontrole gidecem ve cuma yumurtalarım toplanacak.ve ben nedense yumurta toplama olayından çok tırsıyorum.sonrasında hiç ağrı oluyormu acaba ? çünkü ben aşılama yaptırırken çok canım yandı ve bi daha aynı acıyı yaşamak istemiyorum.bana bilgi verirmisiniz ?
inşallah canım ya sen 31martta artık bitti haber bekliyoruz bende 1nisanda inşallah allahın izniyle hayırlı haberler duyarız hepimiz bu bahar bize sevinç getirir inşallah
yok bugün gitmem kızlar, biliyosunuz ben azimle doktorun sürelerine uyuyorum :)))
perş gidicem , zira doktor 6. haftanın içine girmiş olarak gel keseler gayet nettir , daha doğru yorumlama yaparız demişti. perş günü 5+2 olucam inşallah o yüzden bekleyeceğim. ne sabırlıyım di mi sırnaşık şey
canım hiç korkma anestezi veriyorlar istersen mışıl mışıl uyuyorsun bide uyanıcan bir sürü yumurtan dışarda.sonrasında azıcık bir karın ağrısı küçücük ama.fakat ohss gibi bir yan etkisi var ilaçların eğer tehlike altında değilsen bu iş tamamdır.hem cuma mübarek gün dua et bizlerde ederiz çabucak geçer arkadaşım
hazeren korkma canım bişi hissetmiyosun :) uykudasın zira işlem sırasında.
egede ve simall ile başlayan hafta süüüper haberlerle devam etsin inşallah !!!
haa bu arada şu lafı çok sevdim " tüplerin anneleri"
süüpperrrrmiş :))))
selam kızlar.bu sabah kontrolum vardı.yumurtalarım 14-17 mm arasında değişen 10 taneden fazla yumurtam oluşmuş.çarşamba tekrar kontrole gidecem ve cuma yumurtalarım toplanacak.ve ben nedense yumurta toplama olayından çok tırsıyorum.sonrasında hiç ağrı oluyormu acaba ? çünkü ben aşılama yaptırırken çok canım yandı ve bi daha aynı acıyı yaşamak istemiyorum.bana bilgi verirmisiniz ?
heyyyyyyyyy!!!!!!!!!! ne yapıcazzz böyle yaaaa!!!!!!! bugün zaman geçmiyor mu?????????kaydirigubbakcemile2
heyyyyyyyyy!!!!!!!!!! ne yapıcazzz böyle yaaaa!!!!!!! bugün zaman geçmiyor mu?????????kaydirigubbakcemile2
hahaaaaa, geçmez tabee ben son gün ölüp ölüp dirilmiştim, ikiz istiyorum ya boşverdim allahım bi tane olsun benim olsun diye sayıklıyodum a.s
az kaldı be arkadaşım zaman senin lehine sabırla bekle daha yükseğe sıçra diye tabii bizde zıplıcaz havaya ayyyyyyyyyyyyyy çok heyecanlıyım sanki kendi sonucumu bekliyorum ben yarın evde olmucam alamıcam verdiğin güzel haberi akşama kadar ama inan bana bütün kalbim seninle olacak dualerım seninle güzel anne adayı
Yaaaa kızlar bende korkmaya başladım yumurta toplatmadan haaaa saatlerim yaklaşdı diye herhalde içimi korku aldııııı.......
oyyyyyyyyyyy yapma böyle korkma canım benim inan bana anestezi alıcan.benim 54 yumurtam vardı 32 tane aldılar ben bile acı çekmedim bide üstüne ohss oldum bak onda çok acı çektim işte ölüyodum nerdeyse ama bak dimdik ayaktayız sakın korkma sadece dua et bizim senin için ettiğimiz gibi
herkese merhaba arkadaşlar..tedavileriniz hayırlı olsun..benim de cumartesi yumurtalarım toplanacak büyük ihtimalle..benim bu 2.denemem..en az 15 tane toplarız dediler..bakalım bu sefer olacak diye düşünüyorum..biliyorum ki olumlu düşünmek çok önemli..kötüğ bişey aklıma bile gelmiyor..hayırlısı ne ise o olsun..umarım hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız burada..
Yaaaa kızlar bende korkmaya başladım yumurta toplatmadan haaaa saatlerim yaklaşdı diye herhalde içimi korku aldııııı.......TIRSIYOM ŞİMDİDEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?