2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım hiç korkma anestezi veriyorlar istersen mışıl mışıl uyuyorsun bide uyanıcan bir sürü yumurtan dışarda.sonrasında azıcık bir karın ağrısı küçücük ama.fakat ohss gibi bir yan etkisi var ilaçların eğer tehlike altında değilsen bu iş tamamdır.hem cuma mübarek gün dua et bizlerde ederiz çabucak geçer arkadaşım

inşallah canım ya sen 31martta artık bitti haber bekliyoruz bende 1nisanda inşallah allahın izniyle hayırlı haberler duyarız hepimiz bu bahar bize sevinç getirir inşallah

simalllllllllll ve egedeeeeeeeee peş peşe iki gün zıplatın bizi havalara lütfen tutsun melekler lütfennnnnnnnnnnnn teyzeleri öpsün onlarıkaydirigubbakcemile3

yok bugün gitmem kızlar, biliyosunuz ben azimle doktorun sürelerine uyuyorum :)))
perş gidicem , zira doktor 6. haftanın içine girmiş olarak gel keseler gayet nettir , daha doğru yorumlama yaparız demişti. perş günü 5+2 olucam inşallah o yüzden bekleyeceğim. ne sabırlıyım di mi sırnaşık şey

hazeren korkma canım bişi hissetmiyosun :) uykudasın zira işlem sırasında.
egede ve simall ile başlayan hafta süüüper haberlerle devam etsin inşallah !!!
haa bu arada şu lafı çok sevdim " tüplerin anneleri"
süüpperrrrmiş :))))

valla sabrına hayran kaldım güzel anne ben ölücem meraktan 9 aylık olduğun zamanlarıda ve yeğnimizin resimlerini görmeyi nasip etsin Yaradan kaydirigubbakcemile5

amin arkadaşım, birlikte sevince dönüşen umutlarımızı kutlamayı da nasip etsin allah.
yugu da bugün kontrole gidip keselerini görecek, allah gönlüne göre vermiştir inşallah ...

sağol canım umarım bişey hissetmem ve herşey yolunda gider :)

inşallah herkesden hayırlı haberleri alırız.bende tuttum valla tüplerin annelerini.bu isimle iyi film çekilir valla :):):)

heyyyyyyyyy!!!!!!!!!! ne yapıcazzz böyle yaaaa!!!!!!! bugün zaman geçmiyor mu?????????kaydirigubbakcemile2

korkma canım zaten anesteziyle olacak bişey duymayacaksın,çıkınca az bir karın ağrısı oluyor o kadar bazılarındada hiç olmuyor. dedikleri gibi ohss tehliken yoksa sorun yok canımyerimseniben

ben şimdi birazdan çıkıyorum, elimde kalan ilaçları yollayacağım arkadaşlar var , yurtiçi kargoya gitmem lazım. 14.30 da yugunun kontrolü var herhalde 15.30- 16.00 gibi gelir haberi
hadi görüşürüzzzz

heyyyyyyyyy!!!!!!!!!! ne yapıcazzz böyle yaaaa!!!!!!! bugün zaman geçmiyor mu?????????kaydirigubbakcemile2

az kaldı be arkadaşım zaman senin lehine sabırla bekle daha yükseğe sıçra diye tabii bizde zıplıcaz havaya ayyyyyyyyyyyyyy çok heyecanlıyım sanki kendi sonucumu bekliyorum ben yarın evde olmucam alamıcam verdiğin güzel haberi akşama kadar ama inan bana bütün kalbim seninle olacak dualerım seninle güzel anne adayı

hahaaaaa, geçmez tabee ben son gün ölüp ölüp dirilmiştim, ikiz istiyorum ya boşverdim allahım bi tane olsun benim olsun diye sayıklıyodum a.s

hehee benim içinde hiççç farketmez canım benimmmm, sağlıklı olsunda önemli olan o:Saruboceq: ama son gün geçmiyor Allah'ın izniyle yarın saat:8.30 ta laboratuvardayımkaydirigubbakcemile3hihoyyyt

ayyyyy canım benimmmm yaaaa inşallahhhhhh bütün sayfalarrrr halay dolu olurrrr:dance::teytey: gelipte baktığındamirmirmirmir canımmmm çok sağollll dualar ve güzel dilekler için:1hug:a.s.

Yaaaa kızlar bende korkmaya başladım yumurta toplatmadan haaaa saatlerim yaklaşdı diye herhalde içimi korku aldııııı.......TIRSIYOM ŞıMDıDEN

Son düzenleme:
Yaaaa kızlar bende korkmaya başladım yumurta toplatmadan haaaa saatlerim yaklaşdı diye herhalde içimi korku aldııııı.......

oyyyyyyyyyyy yapma böyle korkma canım benim inan bana anestezi alıcan.benim 54 yumurtam vardı 32 tane aldılar ben bile acı çekmedim bide üstüne ohss oldum bak onda çok acı çektim işte ölüyodum nerdeyse ama bak dimdik ayaktayız sakın korkma sadece dua et bizim senin için ettiğimiz gibi

herkese merhaba arkadaşlar..tedavileriniz hayırlı olsun..benim de cumartesi yumurtalarım toplanacak büyük ihtimalle..benim bu 2.denemem..en az 15 tane toplarız dediler..bakalım bu sefer olacak diye düşünüyorum..biliyorum ki olumlu düşünmek çok önemli..kötüğ bişey aklıma bile gelmiyor..hayırlısı ne ise o olsun..umarım hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız burada..

canım ya biliyorum ama tırstım işte halbuki daha öncede oldu ama unutmuşum ne oldugunu birde ohss nedir açılımını yapabilirmisinnn....

merhaba canım bak sonun başlangıcına yaklaşmışsın.kesinlikle haklısın pozitif olalım güzel haberler alalım birlikte.Allah gönlüne göre versin bu sefer olsun bizde burdan halay çekeriz senin için

Yaaaa kızlar bende korkmaya başladım yumurta toplatmadan haaaa saatlerim yaklaşdı diye herhalde içimi korku aldııııı.......TIRSIYOM ŞİMDİDEN

ben toplamadan değil de transferden çok korkuyorum nedense çok stres oluyorum..toplamada benim narkoz korkum olduğu için lokal yaptırmıştım..bir de sakinleştirici iğne verdiler zaten hiçbir şey anlamadım..yani bayılmak istemeyenlere lokali tavsiye ederim arkadaşlar..sonrasında ise boşluklarımda gaz sancısına benzer bikaç gün süren ağrılarım olmuştu..ama ondan sonra problem olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…