merhaba canım bak sonun başlangıcına yaklaşmışsın.kesinlikle haklısın pozitif olalım güzel haberler alalım birlikte.Allah gönlüne göre versin bu sefer olsun bizde burdan halay çekeriz senin için
herkese merhaba arkadaşlar..tedavileriniz hayırlı olsun..benim de cumartesi yumurtalarım toplanacak büyük ihtimalle..benim bu 2.denemem..en az 15 tane toplarız dediler..bakalım bu sefer olacak diye düşünüyorum..biliyorum ki olumlu düşünmek çok önemli..kötüğ bişey aklıma bile gelmiyor..hayırlısı ne ise o olsun..umarım hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız burada..
canım ya biliyorum ama tırstım işte halbuki daha öncede oldu ama unutmuşum ne oldugunu birde ohss nedir açılımını yapabilirmisinnn....
ben toplamadan değil de transferden çok korkuyorum nedense çok stres oluyorum..toplamada benim narkoz korkum olduğu için lokal yaptırmıştım..bir de sakinleştirici iğne verdiler zaten hiçbir şey anlamadım..yani bayılmak istemeyenlere lokali tavsiye ederim arkadaşlar..sonrasında ise boşluklarımda gaz sancısına benzer bikaç gün süren ağrılarım olmuştu..ama ondan sonra problem olmadı..
merhaba canımmm!!!hayırlısı olsun canım benimmm!bu arada fotodaki kedoş senin mi?aynından bendede var:):sm_cool: canımm yaaaa.s.Şeniz
merhaba canımmm!!!hayırlısı olsun canım benimmm!bu arada fotodaki kedoş senin mi?aynından bendede var:):sm_cool: canımm yaaaa.s.Şeniz
canım yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu yumurta toplama işleminden sonra ödem topluyor vücudun.ohss nin dereceleri var.ben 3. derecde yaşadım böbrek akciğer ve kalp fonksiyonlarım yavaşladı yaklaşık 18 kilo kadar su topladım ama benim ki en kötüsüydü.çok zorunlu kalınırsa su çekiliyor ben üç defa çektirdim.ama kötü bir operasyon çünkü karın zarını deliyorlar ayyyyyyyyyyyyyy kötü oldum şimdi o günler aklıma geldi.13 gün hastanede kaldım.umarım burdaki hiç kimse yaşamaz bunu 100 de 3 gibi bir olma olasılığı var.ben büyük ihtimalle yine olucam bile bile lades dicem ama ne yapayım başka yolu yok yumurta büyütmenin.ahhhhhhhhh bu ilaçlar ahhhhhhhhhh
canım yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu yumurta toplama işleminden sonra ödem topluyor vücudun.ohss nin dereceleri var.ben 3. derecde yaşadım böbrek akciğer ve kalp fonksiyonlarım yavaşladı yaklaşık 18 kilo kadar su topladım ama benim ki en kötüsüydü.çok zorunlu kalınırsa su çekiliyor ben üç defa çektirdim.ama kötü bir operasyon çünkü karın zarını deliyorlar ayyyyyyyyyyyyyy kötü oldum şimdi o günler aklıma geldi.13 gün hastanede kaldım.umarım burdaki hiç kimse yaşamaz bunu 100 de 3 gibi bir olma olasılığı var.ben büyük ihtimalle yine olucam bile bile lades dicem ama ne yapayım başka yolu yok yumurta büyütmenin.ahhhhhhhhh bu ilaçlar ahhhhhhhhhh
TEŞEKKÜR EDERİM SENDE HOŞGELDİN ARAMIZA İNŞALLAH BURDAKİ HERKES HAYIRLI HABERLE DÖNECEKK.:CüvCüv::ecrin_bebek:
VE EN GÜZEL TÜP ANNELERİ OLACAZZZ...İNŞALLAH
sağol cnm ya inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız sen ne durumdasın geçmişi okuyamadım da beklemede misin yoksa transferin olmadı mı daha ..
sağol cnm hayır benim değil arkadaşımın kedisiydi fakat 3,5-4 yaşında kaybettik kendisini( bu arada sen yarın sonuç mu alacaksın ?
ahhhh canımmmm ben 1.derecede oldum ama yinede öldüm ağrıdansenağlama seni düşünemiyorummm yaaasenağlama yine olacam felan deme lütfen belkide olmazzz olmayacak de lütfen, inşallah bu sefer sorunsuz olacak canım yaa:Saruboceq:
hoşbulduk cnm..evt eğer kafamızı rahatlatabilir ve hep olumlu düşünebilirsek eminim hepimiz güzel haberler alacağız..senin transfer oldu mu ?
canım 3. için mayısı bekliyoruz bu arada transferden korkma yumurta toplamadan daha kolay acı yok tek sorun tuvalete gitme ihtiyacın olacak :)))))
inşallah hep beraber yok canım yarın yumurtalarım toplanacakkk....hayırlısıyla..
yaa inşallah simalim öyle korkuyorum ama yinede cesur kadınım deniyorum o yüzden 3. yü vazgeçmek yok korkmak yok keçileri almak için ne gerekiyorsa yapıcaz
hadi bakalım hayırlsı cnm..ya benim 3 aşılama ve 1 mikrom oldu zaten daha önce..transferlerimin çoğu acılı olduğu için stres oluyorum ne bileyim..bu sefer o sakinleştirici iğneden transfer öncesi de istemeyi düşünüyorum ama su içmem gerekeceği için sorun olur mu bilmiyorum..onu doktorla konuşacağım..[/QUO
canım ya inşallah bu sefer sorunsuz olucak bak gör nesrin dedi dicen sen meleğini kucağına alacağın anı düşün masada çok işe yarıyor şiddetle tavsiye edilir işe yarıyor benim acı eşiğim çok düşük ona rağmen ben hiç hissetmedim.tek speklumu yerleştirdiği an birazcık acıdı
Hamiş Adaylari Listesi
İSİM .................................TEDAVİ........... ............. BAŞLANGIÇ.............TEST.....................HAS TANE
simalll................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.........20 Şubat..............31 Mart.......Cemal Posacı(Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
ilkbahar_20........3.Mikroenjeksiyon Kısa Protokol................................... 31 Mart
egede....................1.Tüp Bebek Tedavisi.....................23 Şubat..............1 Nisan.............Smyrna Tüp Bebek Merkezi
sukr28............................................ .................................................. ...1 Nisan
bende_adanada....2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. 7 Mart....................???.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981............1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol......16 Mart...................???................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi...................21 Mart..................???
HAZERAN..............1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???.....................Medi cana International
iklimyaa..................1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler
2009Papatya..............2.Tüp Bebek denemesine 2 Nisanda başlıyacak - İstanbul Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz/Lemi İbrahimoğlu
hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar...................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz................1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
zlmgncy..................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
HAMİŞLERİMİZ
emsal35 - (Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - ( Test sonucunu 27 Şubatta aldı-Medicana Hastanesi)
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu
serenanes(1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı taze hamişimiz:) - Amerikan Hastanesi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?