2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

merhaba canım bak sonun başlangıcına yaklaşmışsın.kesinlikle haklısın pozitif olalım güzel haberler alalım birlikte.Allah gönlüne göre versin bu sefer olsun bizde burdan halay çekeriz senin için

sağol cnm ya inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız sen ne durumdasın geçmişi okuyamadım da beklemede misin yoksa transferin olmadı mı daha ..

merhaba canımmm!!!hayırlısı olsun canım benimmm!bu arada fotodaki kedoş senin mi?aynından bendede var:):sm_cool: canımm yaaaa.s.Şeniz

canım ya biliyorum ama tırstım işte halbuki daha öncede oldu ama unutmuşum ne oldugunu birde ohss nedir açılımını yapabilirmisinnn....

canım yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu yumurta toplama işleminden sonra ödem topluyor vücudun.ohss nin dereceleri var.ben 3. derecde yaşadım böbrek akciğer ve kalp fonksiyonlarım yavaşladı yaklaşık 18 kilo kadar su topladım ama benim ki en kötüsüydü.çok zorunlu kalınırsa su çekiliyor ben üç defa çektirdim.ama kötü bir operasyon çünkü karın zarını deliyorlar ayyyyyyyyyyyyyy kötü oldum şimdi o günler aklıma geldi.13 gün hastanede kaldım.umarım burdaki hiç kimse yaşamaz bunu 100 de 3 gibi bir olma olasılığı var.ben büyük ihtimalle yine olucam bile bile lades dicem ama ne yapayım başka yolu yok yumurta büyütmenin.ahhhhhhhhh bu ilaçlar ahhhhhhhhhh

TEŞEKKÜR EDERİM SENDE HOŞGELDİN ARAMIZA İNŞALLAH BURDAKİ HERKES HAYIRLI HABERLE DÖNECEKK.:CüvCüv::ecrin_bebek:
VE EN GÜZEL TÜP ANNELERİ OLACAZZZ...İNŞALLAH

merhaba canımmm!!!hayırlısı olsun canım benimmm!bu arada fotodaki kedoş senin mi?aynından bendede var:):sm_cool: canımm yaaaa.s.Şeniz

canım ya bir şey sorucam gebelikte kedi zararlı değil mi tv de hep tüylerinin zarar verdiği söyleniyor.bende çok niyetlendim düşük yaşayınca ama herkes zarar verebileceğini söyledi aydınlatsana beni

sağol cnm hayır benim değil arkadaşımın kedisiydi fakat 3,5-4 yaşında kaybettik kendisini ( bu arada sen yarın sonuç mu alacaksın ?

ahhhh canımmmm ben 1.derecede oldum ama yinede öldüm ağrıdansenağlama seni düşünemiyorummm yaaasenağlama yine olacam felan deme lütfen belkide olmazzz olmayacak de lütfen, inşallah bu sefer sorunsuz olacak canım yaa:Saruboceq:

ah canım allahım bida o günleri yaşatmasın sana kimseyede yaşatmasınn inşallah....:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

TEŞEKKÜR EDERİM SENDE HOŞGELDİN ARAMIZA İNŞALLAH BURDAKİ HERKES HAYIRLI HABERLE DÖNECEKK.:CüvCüv::ecrin_bebek:
VE EN GÜZEL TÜP ANNELERİ OLACAZZZ...İNŞALLAH

hoşbulduk cnm..evt eğer kafamızı rahatlatabilir ve hep olumlu düşünebilirsek eminim hepimiz güzel haberler alacağız..senin transfer oldu mu ?

sağol cnm ya inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız sen ne durumdasın geçmişi okuyamadım da beklemede misin yoksa transferin olmadı mı daha ..

canım 3. için mayısı bekliyoruz bu arada transferden korkma yumurta toplamadan daha kolay acı yok tek sorun tuvalete gitme ihtiyacın olacak :)))))

sağol cnm hayır benim değil arkadaşımın kedisiydi fakat 3,5-4 yaşında kaybettik kendisini ( bu arada sen yarın sonuç mu alacaksın ?

evetttttttttttttttttttttttttttttdelikafadulden çok heycanlıyım!!1:) zaman geçmiyorrrrr:1no2: dua ettt lütfen:Saruboceq: bu arada net olarak kaçıncı denemen nerde yaptıracan ne zaman sonuç lacaksın yazda senide listeye ekliyelim canıma.s.

yaa inşallah simalim öyle korkuyorum ama yinede cesur kadınım deniyorum o yüzden 3. yü vazgeçmek yok korkmak yok keçileri almak için ne gerekiyorsa yapıcaz

canım 3. için mayısı bekliyoruz bu arada transferden korkma yumurta toplamadan daha kolay acı yok tek sorun tuvalete gitme ihtiyacın olacak :)))))

hadi bakalım hayırlsı cnm..ya benim 3 aşılama ve 1 mikrom oldu zaten daha önce..transferlerimin çoğu acılı olduğu için stres oluyorum ne bileyim..bu sefer o sakinleştirici iğneden transfer öncesi de istemeyi düşünüyorum ama su içmem gerekeceği için sorun olur mu bilmiyorum..onu doktorla konuşacağım..

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı........... ............. BAŞLANGIÇ.............TEST.....................HAS TANE

simalll................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.........20 Şubat..............31 Mart.......Cemal Posacı(Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
ilkbahar_20........3.Mikroenjeksiyon Kısa Protokol................................... 31 Mart
egede....................1.Tüp Bebek Tedavisi.....................23 Şubat..............1 Nisan.............Smyrna Tüp Bebek Merkezi
sukr28............................................ .................................................. ...1 Nisan
bende_adanada....2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. 7 Mart....................???.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981............1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol......16 Mart...................???................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi...................21 Mart..................???
HAZERAN..............1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???.....................Medi cana International
iklimyaa..................1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
elsinore..............2.Mikroenjeksiyon Tedavisi................24 Mart...................???...................Kadıköy / Acıbadem

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

2009Papatya..............2.Tüp Bebek denemesine 2 Nisanda başlıyacak - ıstanbul Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz/Lemi ıbrahimoğlu
hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar...................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz................1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
zlmgncy..................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı

HAMıŞLERıMıZ

emsal35 - (Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - ( Test sonucunu 27 Şubatta aldı-Medicana Hastanesi)
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu
serenanes(1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı taze hamişimiz:) - Amerikan Hastanesi)

Son düzenleme:
yaa inşallah simalim öyle korkuyorum ama yinede cesur kadınım deniyorum o yüzden 3. yü vazgeçmek yok korkmak yok keçileri almak için ne gerekiyorsa yapıcaz

canımcım ne korkusu korku falan yok yola devam keçilerimizi alacaz inşallah ve en güzel tüp annesi olacaz.....yaşasın tüplerin anneleri.....:CüvCüv::ecrin_bebek:

bende varııım beni de listeye alın umarım uğurlu gelir bu liste..benim bu 2.mikro denemem başlangıç 24 mart kadıköy / Acıbadem ( cumartesi toplanacak büyük ihtimalle )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…