2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlarrr ben geldim sengözlerimebaksanab yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tedaviniz hayırlı olsun...yumurta toplatacak arkadaşlar sizde hiç sıkıntı yapmayın göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş bitmiş oluyor..transferde çok kolay hiç bişey hissetmiyorsunuz bile..... Allah hakkımızda hayırlısını versin...
simallciğim nasılsın nasıl gidiyor bekleyiş..heyecan doruktamı kaydirigubbakcemile3 inşallah yarın halay çekeceğiz burada.....ama ben evde olmayacağım kontrolüm var yarın artık akşam geldiğimde bakarım o güzellllll haberlerine...o yüzden halaya biraz geç katılcam halay başı sen sonuda ben olurum kaydirigubbakcemile3

halay başı---->simal :teytey:.................................:teytey: halay sonu<------ sdsmt
:roflol:

yaa inşallah simalim öyle korkuyorum ama yinede cesur kadınım deniyorum o yüzden 3. yü vazgeçmek yok korkmak yok keçileri almak için ne gerekiyorsa yapıcaz

Allah korusun canım yaaaa. inşallah olmaz.olumlu düşünelim olumlu olsun:Saruboceq: sen aynı merkeze mi gidiyosun belki ilaç dozlarını biraz daha iyi ayarlayabilirlerse bu sefer sorun olmaz:Saruboceq:aynennnn ööleeee keçileriiii alıcazzzzzzz:lepi: lülülülülülü

naber arkadaşım nasıl gidiyor hazırlıklar yaaaaaaa bende yokum yarın bende sonradan katılcam halaya beni de alın ama unutmayın

canım 10 u geçti çok şükür ama kesin sonuç toplanınca belli olacakkk...

evt benimde geçmiş sanırım doktor en az 15 tane toplarız dedi..geçen sefer de 15 civarı toplarız demişti 17 tane topladı..bakalım önemli olan sayısı değil kalitesi her zaman..bunun için de sabah akşam bal+çörek otu+tarçın karışımından yiyiyorum valla..bakalım sonuç ne olacak?

Kızlar selam daha yeni geldim şirkete dün seçimlerde çalıştım öldüm yorgunluktan.eee ne var yok 2 gündür giremedim.

simall ne durumdasın heyecan doruktadır şimdi yarın inşallah burda bayram yapıcaz.

canım doktorda aynını söyledi gerekirse hastaneye yatırırım dedi tedavi boyunca risk çok büyük çünkü.canım kedilerle ilgili bir şey sordum görmedin galiba.ben de kedi alıcaktım ama herkes tüylerinin zararlı olacağını söyledi gebelikte beni bilgilendirsene

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı........... ............. BAŞLANGIÇ.............TEST.....................H AS TANE

simalll................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.........20 Şubat..............31 Mart.......Cemal Posacı(Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
ilkbahar_20........3.Mikroenjeksiyon Kısa Protokol................................... 31 Mart
egede....................1.Tüp Bebek Tedavisi.....................23 Şubat..............1 Nisan.............Smyrna Tüp Bebek Merkezi
sukr28............................................ .................................................. ...1 Nisan
bende_adanada....2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. 7 Mart....................???.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981............1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol......16 Mart...................???................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
papatyam82........1.Tüp Bebek Tedavisi Kısa Protokol...17 Mart...................???.................Konya
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi...................21 Mart..................???
HAZERAN..............1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???.....................Medi cana International
iklimyaa..................1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
elsinore..............2.Mikroenjeksiyon Tedavisi................24 Mart...................???...................Kadık öy / Acıbadem

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

2009Papatya..............2.Tüp Bebek denemesine 2 Nisanda başlıyacak - ıstanbul Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz/Lemi ıbrahimoğlu
hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar...................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz................1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
zlmgncy..................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı

HAMıŞLERıMıZ

emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı taze hamişimiz:) - Amerikan Hastanesi

Son düzenleme:

selam canım simall için mendilleri açtık hepimiz beklemedeyiz sen nasılsın

cnm gebe kalınca evde hayvan varsa toksoplazma testi yapıyorlar alerjin var mı diye..bence alma eğer alerjin çıkarsa bu sefer geri vermek zorunda kalırsınız..

naber arkadaşım nasıl gidiyor hazırlıklar yaaaaaaa bende yokum yarın bende sonradan katılcam halaya beni de alın ama unutmayın

aaa tabi canım ne demek seni unuturmuyuz hiç anlaşıldı biz halayın sonlarına kalcaz seninle kaydirigubbakcemile3 nasıl gitsin canım iğneler muayneler kan vermeler uğraşıyorz işte a.s cuma günüde kontrolum vardı diğerlerine göre bi kaçtane büyümemiş yumurta varmış.aslında doz düşürmeyi düşünüyormuş ama durum böyle olunca 150cc ye devam ettim yarın ne olacak bakalım.daha belli değil yumurtaların ne zaman toplanacağı... senin nasıl gidiyor

teşekkürler umarım uğurlu gelir hepimize..

cnm gebe kalınca evde hayvan varsa toksoplazma testi yapıyorlar alerjin var mı diye..bence alma eğer alerjin çıkarsa bu sefer geri vermek zorunda kalırsınız..

haklısın ya geri vermek zor olur galiba ne yapalım bizde altın topları beklemeye devam ederizkaydirigubbakcemile5

canlarım benim şimdi çıkmam gerekiyor sonra görüşürüz tekrar ama ne güzel herkeste burdaydı benneyaptımki neyse kendinize iyi bakın simallll özellikle sen öyle zıpzıp hophop olma otur oturduğun yerde klava: yorma bebişleri kaydirigubbakcemile3
:a015::a015: :a015:

ban bekliyorum mayısı kendimi hazırlıyorum kilo vermeye çalışıyorum aslında anne olmak için ben çoktan başladım hazırlıklara tek keçinin bana gelmesi kaldı:)))))yakındır toplama işlemi sayısı değilde umarım kalitesi iyidir yumurtaların prenses ve prensler kaliteli olucaklar.

ayyyyyyyyy kızlarrr yetişemiyommmm hızınızaa yaa:)ohh iyi iyi şenlikli bugün burasıhihoyyyt

inşallahhhhhhhh canım benimmmmmmm heheheh:teytey::dance:a.s.

evet sende artık halay sonundan rica eder eklenirsin kuyruğa inşallahhhh:):teytey:

yaaaaa olmazmıı canım benimmm!!!zaman geçmiyorrrrrdelikafadulden

kısaca anlatayım canım benim; veterinerimden ve doktorumdan aldığım ve internetten araştırdığım bilgilerle; kediden insana geçebilecek ve risk oluşturacak hastalık toksoplasmadır ve gebelikte düşüğe yol açar. ancak bir kedinin toksoplasma kapabilmesi için dışkısında bu virüsü barındıran bir dışkıyla temas etmesi yada fare gibi kemirgen bir hayvan yemesi yada çiğ et yemesi gerekir. ve bööle bir durumda bu virüsü kendini yaladığı için tüylerine bulaştırır ve tüyleri yutarsan sende kaparsın çünkü ağız yolu ile alman gerekiyor. ancak temiz aşıları tam bir kedinin tüylerinin bizim kendi saç kılımızdan bir farkı yokmuş ve yutarsak bile dışkıyla atıyormuşuz.normal saç gibi yani.ancak evde yaşayan sokağa çıkmayan kuru mama yiyen aşıları tam olan bir kedide bu risk yok denecek kadar az. bebişim bizimle 2 senedir yaşıyor çocuğumuz gibi tüylerinide traşlattık ve dediğim gibi bütün önlemleride aldık bi sorun yok yani canım. ama almadıysan şu aşamada alma derim yinede a.s çünkü bebiş veya bebişler olursa zor olabilir ama benim kızım o artık ayrılamayızkaydirigubbakcemile5 onun sevgiside çok ayrı, canım yaaa ilk bebişim benimsositososito

simalcim benide eklermısın 1 tup bebek tedavımız 17 martta basladık konya kısa protokol

:1closedeyes:senağlamasenağlama:1shok:benneyaptımkiyasakkelimeşutarafagittitamammmm cicimmm:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…