yaa inşallah simalim öyle korkuyorum ama yinede cesur kadınım deniyorum o yüzden 3. yü vazgeçmek yok korkmak yok keçileri almak için ne gerekiyorsa yapıcaz
aa hadi bakalım sona gelmişsin sen..rahat geçer umarım..herşeyin hayırlısı..kaç yumurtan oluşmuş belli mi?
hadi bakalım hayırlsı cnm..ya benim 3 aşılama ve 1 mikrom oldu zaten daha önce..transferlerimin çoğu acılı olduğu için stres oluyorum ne bileyim..bu sefer o sakinleştirici iğneden transfer öncesi de istemeyi düşünüyorum ama su içmem gerekeceği için sorun olur mu bilmiyorum..onu doktorla konuşacağım..[/QUO
canım ya inşallah bu sefer sorunsuz olucak bak gör nesrin dedi dicen sen meleğini kucağına alacağın anı düşün masada çok işe yarıyor şiddetle tavsiye edilir işe yarıyor benim acı eşiğim çok düşük ona rağmen ben hiç hissetmedim.tek speklumu yerleştirdiği an birazcık acıdı
evt o an güzel şeyler düşünmeye karar verdim bende doğru söylüyorsun..
kızlarrr ben geldim sengözlerimebaksanab yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tedaviniz hayırlı olsun...yumurta toplatacak arkadaşlar sizde hiç sıkıntı yapmayın göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş bitmiş oluyor..transferde çok kolay hiç bişey hissetmiyorsunuz bile..... Allah hakkımızda hayırlısını versin...
simallciğim nasılsın nasıl gidiyor bekleyiş..heyecan doruktamı kaydirigubbakcemile3 inşallah yarın halay çekeceğiz burada.....ama ben evde olmayacağım kontrolüm var yarın artık akşam geldiğimde bakarım o güzellllll haberlerine...o yüzden halaya biraz geç katılcam halay başı sen sonuda ben olurum kaydirigubbakcemile3
halay başı---->simal :teytey:.................................:teytey: halay sonu<------ sdsmt
:roflol:
canım 10 u geçti çok şükür ama kesin sonuç toplanınca belli olacakkk...
Allah korusun canım yaaaa. inşallah olmaz.olumlu düşünelim olumlu olsun:Saruboceq: sen aynı merkeze mi gidiyosun belki ilaç dozlarını biraz daha iyi ayarlayabilirlerse bu sefer sorun olmaz:Saruboceq:aynennnn ööleeee keçileriiii alıcazzzzzzz:lepi: lülülülülülü
Kızlar selam daha yeni geldim şirkete dün seçimlerde çalıştım öldüm yorgunluktan.eee ne var yok 2 gündür giremedim.
simall ne durumdasın heyecan doruktadır şimdi yarın inşallah burda bayram yapıcaz.
canım doktorda aynını söyledi gerekirse hastaneye yatırırım dedi tedavi boyunca risk çok büyük çünkü.canım kedilerle ilgili bir şey sordum görmedin galiba.ben de kedi alıcaktım ama herkes tüylerinin zararlı olacağını söyledi gebelikte beni bilgilendirsene
naber arkadaşım nasıl gidiyor hazırlıklar yaaaaaaa bende yokum yarın bende sonradan katılcam halaya beni de alın ama unutmayın
Hamiş Adaylari Listesi
İSİM .................................TEDAVİ........... ............. BAŞLANGIÇ.............TEST.....................H AS TANE
simalll................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.........20 Şubat..............31 Mart.......Cemal Posacı(Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
ilkbahar_20........3.Mikroenjeksiyon Kısa Protokol................................... 31 Mart
egede....................1.Tüp Bebek Tedavisi.....................23 Şubat..............1 Nisan.............Smyrna Tüp Bebek Merkezi
sukr28............................................ .................................................. ...1 Nisan
bende_adanada....2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. 7 Mart....................???.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981............1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol......16 Mart...................???................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi...................21 Mart..................???
HAZERAN..............1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???.....................Medi cana International
iklimyaa..................1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
elsinore..............2.Mikroenjeksiyon Tedavisi................24 Mart...................???...................Kadık öy / Acıbadem
Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler
2009Papatya..............2.Tüp Bebek denemesine 2 Nisanda başlıyacak - İstanbul Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz/Lemi İbrahimoğlu
hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar...................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz................1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
zlmgncy..................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
HAMİŞLERİMİZ
emsal35 - (Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - ( Test sonucunu 27 Şubatta aldı-Medicana Hastanesi)
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu
serenanes(1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı taze hamişimiz:) - Amerikan Hastanesi)
cnm gebe kalınca evde hayvan varsa toksoplazma testi yapıyorlar alerjin var mı diye..bence alma eğer alerjin çıkarsa bu sefer geri vermek zorunda kalırsınız..
haklısın ya geri vermek zor olur galiba ne yapalım bizde altın topları beklemeye devam ederizkaydirigubbakcemile5
aaa tabi canım ne demek seni unuturmuyuz hiç anlaşıldı biz halayın sonlarına kalcaz seninle kaydirigubbakcemile3 nasıl gitsin canım iğneler muayneler kan vermeler uğraşıyorz işte a.s cuma günüde kontrolum vardı diğerlerine göre bi kaçtane büyümemiş yumurta varmış.aslında doz düşürmeyi düşünüyormuş ama durum böyle olunca 150cc ye devam ettim yarın ne olacak bakalım.daha belli değil yumurtaların ne zaman toplanacağı... senin nasıl gidiyor
kızlarrr ben geldim sengözlerimebaksanab yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz tedaviniz hayırlı olsun...yumurta toplatacak arkadaşlar sizde hiç sıkıntı yapmayın göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş bitmiş oluyor..transferde çok kolay hiç bişey hissetmiyorsunuz bile..... Allah hakkımızda hayırlısını versin...
simallciğim nasılsın nasıl gidiyor bekleyiş..heyecan doruktamı kaydirigubbakcemile3 inşallah yarın halay çekeceğiz burada.....ama ben evde olmayacağım kontrolüm var yarın artık akşam geldiğimde bakarım o güzellllll haberlerine...o yüzden halaya biraz geç katılcam halay başı sen sonuda ben olurum kaydirigubbakcemile3
halay başı---->simal :teytey:.................................:teytey: halay sonu<------ sdsmt
:roflol:
naber arkadaşım nasıl gidiyor hazırlıklar yaaaaaaa bende yokum yarın bende sonradan katılcam halaya beni de alın ama unutmayın
Kızlar selam daha yeni geldim şirkete dün seçimlerde çalıştım öldüm yorgunluktan.eee ne var yok 2 gündür giremedim.
simall ne durumdasın heyecan doruktadır şimdi yarın inşallah burda bayram yapıcaz.
canım doktorda aynını söyledi gerekirse hastaneye yatırırım dedi tedavi boyunca risk çok büyük çünkü.canım kedilerle ilgili bir şey sordum görmedin galiba.ben de kedi alıcaktım ama herkes tüylerinin zararlı olacağını söyledi gebelikte beni bilgilendirsene
canlarım benim şimdi çıkmam gerekiyor sonra görüşürüz tekrar ama ne güzel herkeste burdaydı benneyaptımki neyse kendinize iyi bakın simallll özellikle sen öyle zıpzıp hophop olma otur oturduğun yerdeklava: yorma bebişleri kaydirigubbakcemile3
:a015::a015: :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?