2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar sizinle paylaşmak istedim.bizler çok zorlu yollardan geçerek şu an bulunduğumuz yerlere geldik.benim hep savunduğum bir düşüncem vardır.bizler iyi ebebiyinler olucaz çünkü meleklerimizi çok bekledik çok emek verdik onların uğruna gözyaşı döktük belki sevdiklerimizin kalbini kırdık ben maalesef yaptım bunu tabii nazımın geçtiği insanlara çok geceler uyumadık...düşünmemkten ne olacak diye yada çok günler uyuduk unutmak için yaşananları ama gördümkü hepsi geçiyor insan hayata bir şekilde yeniden bağlanıyor hayat biraz nankör sen onu bırakırsan o seni beklemiyor o yüzden ben her zaman herşeye rağmen hayatı bir kenarından tutmaktan yanayım.Allahım belki bizlere çocuk vermicek ama bizlere bir can vermiş ben meleklerin uğruna canımı kaybediyordum o yüzden biz çok önemliyiz biz yoksak melekler de yok.sizleri tanımak benim için büyük bir onur biliyorum ki benimle aynı yolda yürüyen bir sürü arkadaşım var iyiki varsınız...bizler çocuklarımızı iyi insanlar olarak yetiştirelim hem bir eğitimci hemde bir anne adayı olarak bunu diliyorum.bu dünyadaki kötülüklere inat iyi ve sevgi dolu çocuklara sahip olmanızı diliyorum tüm kalbimle

canımmm benimmmm yaaa:1hug: çok haklısına.s

canım yaaa çok haklısın ne güzel ifade ettin hepimizin adına hep duygular aynı dertler sıkıntılar dilekler hep aynı yaaa ben diyorum anne olacaz güzel allahım izin verecek nasip edecek hepimize mutlaka kızlar hemde süper anne tüp anne olacaz ümidimizi yitirmeyelim.... :CüvCüv::ecrin_bebek:

merhaba sdsmt .biliyorsun tedavi tarihlerimiz çok yakın ve bende cuma günü kontrole gittim.aynı şekilde benimde büyümeyen bikaç tane yumurtam vardı ve doktorum 75 cc doz artışı yaptı.Bugünkü kontrolumde de herhangibir sorun olmazsa cuma günü yumurtalar toplanacakmış.Senin ne zaman toplanıyor yumurtaların ?

arkadaşım sana katılıyorum hepimiz senin yazdıklarını yaşadık. ama olsun bunların hepsi bir süreç kolay şeyler yaşamıyoruzki. önemli olan hayata tutunabilmek allahımıza şükürler olsun ben kendi adıma söyleyebilirim ben pkolu olduğum için diyorum evde niçin çocuğumuz yok diye baskı görmüyoruz.ben eşimden sonsuz manevi destek görüyorum.kızlar benim transferim yapılırken diğer hasta adıyamandan gelmişti en son ziynet eşyalarımı sattım aynı binada 5 tane eltisiyle oturuyormuş hepsi haber bekliyoır bende demişti üzerindeki baskıyı düşünebiliyormusunuz ne kadar zor ne yapalım olursa çok mutlu olucaz ama olmazsada ben zaten mutluyum .canımız sağolsun

kesinlikle haklısın canım benim eşimde inanılmaz destek çocuğumuz olmassa bu evliliğe nasıl iki kişi başladık Allah hayırlı ömür verirse iki kişi bitiririz diyor.elimizden geleni yapıcaz gerisi Allaha kalmış o bilir doğru olanı

sen hazırsan eğer zamanıda geldiyse keçilerinde gelicek sana :içelim: hep böyle pozitif ol...mayısa ne kaldıki şunun şurasında....2aylık bir bekleme süreci....zaten bu zamana kadarda hep beklemeyle geçmedimi a.s sabır ve pozitif moral hep bizimle olsun....

canım evet tarihlerimiz çok yakın bende hep senden haber bekliyorum ne oldu diye....sanki herşleyimiz aynı gün olacakmış gibi geliyor çünkü...:1rolleyes: benimde kontrolüm yarın.cuma günü gittiğimde bişey demediler şugün toplarız diye...belki yarın derler.ama benim dozda değişiklik yapılmadı.150 cc puregonla devam... eğer sana bugün cuma günü toplarız dedilerse belki benimkide cumartesi olur bilmem :sm_confused: haber veririm yarın.heyecanlandırdın şimdi beni kaydirigubbakcemile3

canım aynı dilekler bizlerdende senin için..... okadar güzel anlatmışsınki sanki hepimizin dili yüreği sen oldun....içimizden geçipte bir türlü cümlelere dökemediğimiz sözcükleri sen yazdın....Allah'ın izniyle hepimiz burda tedavi süreçlerimizi değil hamilelik süreçlerimiz üzerinde konuşucaz....a.s.

kızlar ben geldimmmmmmmmmmm
nasılsınız bakalım şenlik var galiba bugün burada heee heeehihoyyythihoyyythihoyyyt

merhaba kizlar test günüm yarin
maalsef dünden beri leke geliyor...zatan transferden ertesi günü leke geldi 2 gün sürdü gecti.2 gün birsey gelmedi tekrar 2 gün lekelenme oldu tekrar gecdi dedik cok sükür bu sefer dün yine lekelenme oldu.artik ben bilmiyorum sonu ne olur galiba sonu yine hüsran 3.kez

Nesrinim ,
kopardın beni yaaaa , biri keçi der, biri tüp anneleri der, biri başka bişi der.. burdan biz ya salya sümük ya da kafayı sıyırmış olarak çıkıcaz bakın dememdi demeyin :teytey:

bu arada nesrin cim sen 50 küsür yumurta vermişsin okuyunca bi ıslık çaldım valla, ben 30 tane vermiştim kendimi bişi sanıyodum, meğer analar ne evlatlar doğuruyomuşl be kadın :sm_cool:

nasılsınız bakalım şenlik var galiba bugün burada heee heeehihoyyythihoyyythihoyyyt

hoşgeldin bizi unuttun sandım güzel anne nasılsın yeğenler nasıl üzüyorlar mı seni

simalcim canım benim allah yardımcın olsun hadi bakalım az kaldı güzel haberlerle gelirsin inşallah dualarım seninle

çok yaşa kız sen güldürdün beni beni öldürüyodu o yumurtalar nerdeyse 10 tane olsun temiz olsun anam hani şu birinci kalite cinsinden bide mümkünse kız olsunlar çok istiyorum kızım olmasını

canım korkma ya tutunma kanamasıdır belki dur bakalım bide bakarsın yarın halay başı olursun umudunu kaybetme lütfen bak bugün hepimiz sizler için dua ediyoruz bizi de kendini üzme hayırlısı olsun diye duacınım

kinder cim san bi sorum var
sana kaç yumurta trnsf edilmişti? ikiz bekliosun yanlış bilmiosam di mi? senin değerlerin ilk günden itibaren yüksekti , benim 12. gün 673 , 14 .gün 2024 çıktı şımdı dşünüorum acep 2 neyse de 3 tane de olabilir mi die yaw

kafayı buna taktım bu ara da...

:Saruboceq::Saruboceq:simalcim canım benim allah yardımcın olsun hadi bakalım az kaldı güzel haberlerle gelirsin inşallah dualarım seninle

yaa evet ben de isiorum o prenseslerden, hatta yüzsüzüm bi ondan bi dane de prens isitorum.
biliorum allahtan çok şey istiorum ama sağlıklı olsun hayırlı olsun, istemişken de toptan isteyeyim die düşündüm -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…