2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

isteyenin bir yüzü kara cicimmmm:roflol: sen taktın bu üçüz işine bak valla olur haaa hehehehkaydirigubbakcemile3lülülülülülü hayırlısı olur inşallah benim doktorum daha yeni üçüz doğurttu bi görsen miniş minişdelikafadulden korkma hiç hayırlısı sağlıklı olsunda önemli olan bu, yolla bana bakarım ben birinegamyoncuiremsu

yaaa canım üzülmee şimdi yaaa lütfen bak burda kaç kere gördük bööle lekenmeler sonu pozitif oldu tutunma kanamasıdır belkimirmirmirmir

hoşgeldin bizi unuttun sandım güzel anne nasılsın yeğenler nasıl üzüyorlar mı seni
aaaa aşkolsun nesrincim hiç unuturmuyum sizleri bugun tam 7 hafta oldu biraz nefes darlığım var öğlen biraz korktum valla azda olsa mide bulantılarım.... :CüvCüv:

kızlaaaarrrrrrrrrr

ya bi gittim , çeneniz düşmüş maşallah :))))))))))

canımcım bana 2 yumurta transfer ettiler,12. gün değerim 1231 14.gün değerim 2971 idi allah hayırlısını versin takma kafana bende çok korkmuştum değerlerim çok yuksek diye açıkcası 3üz 4üz olmasından korktum çünkü sonlandırma yapıyorlar ya içim el vermezdi doğrusu.....:1no2:

kaydirigubbakcemile2 cnm benide eklermisin test tarihim 28 şubat ve hamişim....medicana -beylikdüzü

ayyyyyyyyyy ne güzel burası hiç boş kalmadı bugünhihoyyyt zaman geçmiyodu bööle güzel oldu hastaneyi aradım şimdi bir saat sonra sonucu vereceklermiş:bbo: ayyyyyyyyyyyy sabahtan belli olacak yaniii Allah'ın izniyle:Saruboceq:

merhaba kızlar .sesımı duyan varmı.sımdı merkezden geldım veeeee 2 tane kese gorundu cok saskınımmmmmmmmmm.bu arada sımal benım 3. mıcro 18 mart ta ogrendım ve bruksel tup bebek merkezı eklersen sevınırım

--------------------------------------------------------------------------------

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı........... ............. BAŞLANGIÇ.............TEST.....................H AS TANE

simalll................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.........20 Şubat..............31 Mart.......Cemal Posacı(Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
ilkbahar_20........3.Mikroenjeksiyon Kısa Protokol................................... 31 Mart
egede....................1.Tüp Bebek Tedavisi.....................23 Şubat..............1 Nisan.............Smyrna Tüp Bebek Merkezi
sukr28............................................ .................................................. ...1 Nisan
bende_adanada....2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. 7 Mart....................???.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981............1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol......16 Mart...................???................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
papatyam82........1.Tüp Bebek Tedavisi Kısa Protokol...17 Mart...................???.................Konya
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi...................21 Mart..................???
HAZERAN..............1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???.....................Medi cana International
iklimyaa..................1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
elsinore..............2.Mikroenjeksiyon Tedavisi................24 Mart...................???...................Kadık öy / Acıbadem

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

2009Papatya..............2.Tüp Bebek denemesine 2 Nisanda başlıyacak - ıstanbul Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz/Lemi ıbrahimoğlu
hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar...................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz................1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
zlmgncy..................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı

HAMıŞLERıMıZ

emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı taze hamişimiz:) - Amerikan Hastanesi

Son düzenleme:

işteeeeeeeeeeeeeeeeeeee olayyyyyyyyyyyyyyyyyy bu yaşasın bekliyoduk canım senin haberini yaşasın :lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: tebrikler canım ikiz annemiz var kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5

canımmmmmm benimmmm tebrik ederimmm gözünaydınnnn:teytey: hadi bakalım çifter çifter:lepi:a.s.kaydirigubbakcemile5

hayırlısı olsun sağlıklı olsun canım bence senin ikiz olucak gibi duyucaz burdan imdatttttttt çığlıklarını kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile biri kız biri irkek olsun ikiside güzel olsun anneleri gibi şirin olsun

sagolun kızlar cok sevınclıyım yaaaa allahım ısteyen herkese nasıp eder ınsallah hepınızın heberlerını boyle alacagız ınsalllahhhh hep boyle halay cekıcez sıradakılerın guzel haberlerını beklıyoruzzzzzzz. yarın buyuk gun hadı bakalım allahın ıznıyle hersey guzel olucakkkkk.

gozun aydın canım hyırlı olsun Allah kucagınada almayı nasıp etsın darısı basımıza

canım hayırlısı olsun.allah kucağına almayıda nasip etsin.çok sevindim senin adına :):sm_cool:

gozun aydın canım hyırlı olsun Allah kucagınada almayı nasıp etsın darısı basımıza
amın canım.cok sagol hepımıze ınsallahh . ınsan cok saskın oluyor cok acayıp bır duygu allah emegımızın karsılıgını verır hepımıze ınsalahhhh .kızlar canım cok erık cekıyor ve bulamıyoruz goren duyan varsa ne olur haber versınnnnnnnn

oyyyyyy kıyamam ya canım migrosa bak bulursun orda afiyetle ye kızın olacak galiba ye ekşiyi doğur ayşeyi demişlerkaydirigubbakcemile2

oyyyyyy kıyamam ya canım migrosa bak bulursun orda afiyetle ye kızın olacak galiba ye ekşiyi doğur ayşeyi demişlerkaydirigubbakcemile2

yok canım yok metro-mıgros-kıpa butun marketlerı dolasıyor butun aıle kımse bulamadı erık tursusuyla ıdare edıyorum sımdılıkkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…