simalcim canım benim allah yardımcın olsun hadi bakalım az kaldı güzel haberlerle gelirsin inşallah dualarım seninle
yaa evet ben de isiorum o prenseslerden, hatta yüzsüzüm bi ondan bi dane de prens isitorum.
biliorum allahtan çok şey istiorum ama sağlıklı olsun hayırlı olsun, istemişken de toptan isteyeyim die düşündüm -tatlicadiarzu-
merhaba kizlar test günüm yarin
maalsef dünden beri leke geliyor...zatan transferden ertesi günü leke geldi 2 gün sürdü gecti.2 gün birsey gelmedi tekrar 2 gün lekelenme oldu tekrar gecdi dedik cok sükür bu sefer dün yine lekelenme oldu.artik ben bilmiyorum sonu ne olur galiba sonu yine hüsran 3.kez
hah , olur o zaman , sen keoşunu da al gel bekliorum
aaaa aşkolsun nesrincim hiç unuturmuyum sizleri bugun tam 7 hafta oldu biraz nefes darlığım var öğlen biraz korktum valla azda olsa mide bulantılarım.... :CüvCüv:hoşgeldin bizi unuttun sandım güzel anne nasılsın yeğenler nasıl üzüyorlar mı seni
kinder cim san bi sorum var
sana kaç yumurta trnsf edilmişti? ikiz bekliosun yanlış bilmiosam di mi? senin değerlerin ilk günden itibaren yüksekti , benim 12. gün 673 , 14 .gün 2024 çıktı şımdı dşünüorum acep 2 neyse de 3 tane de olabilir mi die yaw
kafayı buna taktım bu ara da...
kızlaaaarrrrrrrrrr
ya bi gittim , çeneniz düşmüş maşallah :))))))))))
Hamiş Adaylari Listesi
İSİM .................................TEDAVİ........... ............. BAŞLANGIÇ.............TEST.....................H AS TANE
simalll................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.........20 Şubat..............31 Mart.......Cemal Posacı(Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
ilkbahar_20........3.Mikroenjeksiyon Kısa Protokol................................... 31 Mart
egede....................1.Tüp Bebek Tedavisi.....................23 Şubat..............1 Nisan.............Smyrna Tüp Bebek Merkezi
sukr28............................................ .................................................. ...1 Nisan
bende_adanada....2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. 7 Mart....................???.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981............1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol......16 Mart...................???................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
papatyam82........1.Tüp Bebek Tedavisi Kısa Protokol...17 Mart...................???.................Konya
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi...................21 Mart..................???
HAZERAN..............1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???.....................Medi cana International
iklimyaa..................1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
elsinore..............2.Mikroenjeksiyon Tedavisi................24 Mart...................???...................Kadık öy / Acıbadem
Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler
2009Papatya..............2.Tüp Bebek denemesine 2 Nisanda başlıyacak - İstanbul Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz/Lemi İbrahimoğlu
hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar...................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz................1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
zlmgncy..................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
HAMİŞLERİMİZ
emsal35 - (Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - ( Test sonucunu 27 Şubatta aldı-Medicana Hastanesi)
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu
serenanes(1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı taze hamişimiz:) - Amerikan Hastanesi)
merhaba kızlar .sesımı duyan varmı.sımdı merkezden geldım veeeee 2 tane kese gorundu cok saskınımmmmmmmmmm.bu arada sımal benım 3. mıcro 18 mart ta ogrendım ve bruksel tup bebek merkezı eklersen sevınırım
merhaba kızlar .sesımı duyan varmı.sımdı merkezden geldım veeeee 2 tane kese gorundu cok saskınımmmmmmmmmm.bu arada sımal benım 3. mıcro 18 mart ta ogrendım ve bruksel tup bebek merkezı eklersen sevınırım
yaa evet ben de isiorum o prenseslerden, hatta yüzsüzüm bi ondan bi dane de prens isitorum.
biliorum allahtan çok şey istiorum ama sağlıklı olsun hayırlı olsun, istemişken de toptan isteyeyim die düşündüm -tatlicadiarzu-
amın canım.cok sagol hepımıze ınsallahh . ınsan cok saskın oluyor cok acayıp bır duygu allah emegımızın karsılıgını verır hepımıze ınsalahhhh .kızlar canım cok erık cekıyor ve bulamıyoruz goren duyan varsa ne olur haber versınnnnnnnngozun aydın canım hyırlı olsun Allah kucagınada almayı nasıp etsın darısı basımıza
canım hayırlısı olsun.allah kucağına almayıda nasip etsin.çok sevindim senin adına :):sm_cool:
amın canım.cok sagol hepımıze ınsallahh . ınsan cok saskın oluyor cok acayıp bır duygu allah emegımızın karsılıgını verır hepımıze ınsalahhhh .kızlar canım cok erık cekıyor ve bulamıyoruz goren duyan varsa ne olur haber versınnnnnnnn
oyyyyyy kıyamam ya canım migrosa bak bulursun orda afiyetle ye kızın olacak galiba ye ekşiyi doğur ayşeyi demişlerkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?