merhaba kızlar .sesımı duyan varmı.sımdı merkezden geldım veeeee 2 tane kese gorundu cok saskınımmmmmmmmmm.bu arada sımal benım 3. mıcro 18 mart ta ogrendım ve bruksel tup bebek merkezı eklersen sevınırım
canım yaaa süpersin sende bendensin yani maşallah maşallah çok sevindim.....:dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool:sositosositosositososito hooppp hooopppp şappi şappi hadi kızlarrrrr
yugu istanbulun neresindesin bulursam kargo yapıp göndereyim sana burda çok büyük bir şarküteri var bakarım yarın...
merhaba kızlar .sesımı duyan varmı.sımdı merkezden geldım veeeee 2 tane kese gorundu cok saskınımmmmmmmmmm.bu arada sımal benım 3. mıcro 18 mart ta ogrendım ve bruksel tup bebek merkezı eklersen sevınırım
cok tebrik ederim canim allah evinize cok cok mutluluklar getirsin:teytey::teytey::teytey:
canım benim bugun 7 haftalık oldular hala şaşkınım bende inanki....:1shok:sagol canım .senınkıler kac haftalık oldu .sen saskınlıgı atmıssındır uzerınden artık. ben cok saskınımmm. süprizzzzz
canımmmmm benımmmm cok sagolllll .anadolu yakasındayım ben pendık te .cok dusuncelısın cokkkkkkk tesekkurrrrrrr edıyorummmmmm yerimseniben
oy oy oy oyyyyyyyyy
haydeeeeeee hihoyyythihoyyythihoyyyt
budur işteee:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bende çok aşeriyorum kızlar ya abuk sabuk seyler istiyo canım...sizinde öylemi :icecream:cokacimcoook
yugu ben de acibademdeyim ,
sen bir açık adres yazdırıver ben sana büyük bir süpermarketten aldırtır yollarım adresi de veririm. kalamışta ( bi sorayım da yeşil erik di mi ) varsa eşin de en azından gider alır bundan sonra .
istersen sen bir özelime yaz adresini :icecream::dance: ohh afiyet şeker olsun !
yugu tebrık ederım canım benle aynı durumdasın bende de bugün iki kesse göründü fakat 1 i diğerıne göre küçükmüş bende ona üzülüyom onu kaybetmek istemiyom cenabı allah ikisinide sağlıklı bi şekılde nasıp eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?