2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım yaaa süpersin sende bendensin yani maşallah maşallah çok sevindim.....:dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool:sositosositosositososito hooppp hooopppp şappi şappi hadi kızlarrrrr

yugu istanbulun neresindesin bulursam kargo yapıp göndereyim sana burda çok büyük bir şarküteri var bakarım yarın...

canım yaaa süpersin sende bendensin yani maşallah maşallah çok sevindim.....:dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool:sositosositosositososito hooppp hooopppp şappi şappi hadi kızlarrrrr

sagol canım .senınkıler kac haftalık oldu .sen saskınlıgı atmıssındır uzerınden artık. ben cok saskınımmm. süprizzzzz

yugu istanbulun neresindesin bulursam kargo yapıp göndereyim sana burda çok büyük bir şarküteri var bakarım yarın...

canımmmmm benımmmm cok sagolllll .anadolu yakasındayım ben pendık te .cok dusuncelısın cokkkkkkk tesekkurrrrrrr edıyorummmmmm yerimseniben

cok tebrik ederim canim allah evinize cok cok mutluluklar getirsin:teytey::teytey::teytey:

oy oy oy oyyyyyyyyy
haydeeeeeee hihoyyythihoyyythihoyyyt
budur işteee:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

sagol canım .senınkıler kac haftalık oldu .sen saskınlıgı atmıssındır uzerınden artık. ben cok saskınımmm. süprizzzzz
canım benim bugun 7 haftalık oldular hala şaşkınım bende inanki....:1shok:

canımmmmm benımmmm cok sagolllll .anadolu yakasındayım ben pendık te .cok dusuncelısın cokkkkkkk tesekkurrrrrrr edıyorummmmmm yerimseniben

bende anadolu yakasındayım erenköyde iyi problem yok bulursam alırım...cokacimcoook

yugu ben de acibademdeyim ,
sen bir açık adres yazdırıver ben sana büyük bir süpermarketten aldırtır yollarım adresi de veririm. kalamışta ( bi sorayım da yeşil erik di mi ) varsa eşin de en azından gider alır bundan sonra .
istersen sen bir özelime yaz adresini :icecream::dance: ohh afiyet şeker olsun !

oy oy oy oyyyyyyyyy
haydeeeeeee hihoyyythihoyyythihoyyyt
budur işteee:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

sagol canımmm hep boyle halay cekıcez ınsallahhhh .hepımızden aldıgımız guzel haberlerleeeee:teytey::teytey::teytey:

YUGU YUGU YUGU ,
SEN SIMDI BEBSILERE IYI BAK BI DE BAKARSIZN BI PRENSES BI PRENS ...HAYDEEEEEE kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

HELE BIR ILK 3 AYLARIMIZ GECSIN KIZLAR ISIM DUSUNMEYE DE BASLARSINIZ ARTIKIN, HOPPAAAAA delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

SIMOSSSS YARIN SENIN ICIN DIIIL HALAY CIFTE TELLI OYNIYCAM BAK GORURSUN, OLMADI BEN KARADENIZLIYIM BI DE HORON TEPIVERIRIM ŞIUK OLUR kaydirigubbakcemile3

yugu tebrık ederım canım benle aynı durumdasın bende de bugün iki kesse göründü fakat 1 i diğerıne göre küçükmüş bende ona üzülüyom onu kaybetmek istemiyom cenabı allah ikisinide sağlıklı bi şekılde nasıp eder inşallah

slm arkadaslar bende 2009 tupbebek yaptiranlardanim ama daha tutup tutmadigi belli degil bugun 7 gun ve hamile kalanlardan bilgi almak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim

tamam canım sen bır bak ınsallah vardır haberlesırız .valla esım bır bulsa neresı olsa gıdecek oda uzuluyo artık bulamadım dıye .benımkı bıraz vakıtsız oldu ıste sordugumuz her yer 20 gunu bulur dıyorlarcokacimcoook

hakkında hayırlısı olsun penses, umarım sağlıkla tutunur ama sağlıksız ise de belki öbür türlüsünü düşünmek lazım. Gene de allah sana içinden geçeni verir inşalllaaaaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…