2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

sordum - kardesler gıda 0216 336 55 25 - kalamış
2-3 güne kadar yeşil erik geliyormuş( süperdir manav bölümü)
çağla istersen o varmış. Pendik e servis yapmıyoruz biraz uzak kalıyor dedi ama eşin alırsa ve de telefon bırakırsan her geldiğinde haber verir sana da ayırırlar en iyilerini ..canım umarım işine yarar

uzulme canım .bende ultrasonda gordugum kadarıyla bırı daha kucuk gorunuyordu doktorum dıgerı gerıde oldugu ıcın oyle yakındakını daha ıyı goruyoruz dedı.benımkının de ondekının kalp atısını cok ufakta olsa gorduk ama dıgerı gorunmedı 10 gun sonra tekrar bakıcaklar su anda kucuk oldukları ıcın arkadakı daha az gorunuyor kafana takma benımde dıkkatımı cektı sordum acıklaması boyleydı doktorun hayırlısı neyse o olsun hakkımızda canını sıkma allahın ıznıyle hersey yolunda gıdıcek ınsallah.

canımmmmmm harıkasınnnnnn cok tesekkurlerrrrrr hamen arayıp ırtıbat kurucam sımdı opuyorum senıııııı :teytey::teytey:

heheheheheheehhh ilahi serenanescimmm yaaaa aman dur horon moron Allah korusun doğumdan sonra artık :))) canımmmm yaaa:1hug:a.s.

ya arkadaslar hepiniz çok iyisiniz burada her soruma bir cevap buluyorum ve rahatlıyorum umarım öyle olur yugucum allahtan tek isteğim sizleri çok seviyorum hepinizden allah razı olsun

SİmooŞŞŞŞŞŞ sana da erİk gÖndereyİm mİ :)))

hımmmmmmmmmm:)))))) dur bakalım yarın söyliycemmm gönderip göndermiyceğiniyasakkelime inşallahhhhhhhhh cicimmmm canım abuk subuk şeyler isterrrlülülülülülüdelikafadulden:icecream: o zaman hamile olmuş oluyorum çünkü herşeyy kabulümmmdelikafadulden aşermeler mide bulantıları herşeyler benim olsundelikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelae

aşermeler ve mide bulantıları kısmına kadar heşeye katılıyorum da sen 2-3 tutarsa o zaman bunları dileme bence, yatatktan kafayı kaldırtmazlarsa görürüm seni a.s.

ya arkadaslar hepiniz çok iyisiniz burada her soruma bir cevap buluyorum ve rahatlıyorum umarım öyle olur yugucum allahtan tek isteğim sizleri çok seviyorum hepinizden allah razı olsun

valla gördüğün gibi bir sevgi yumağı olduk ki sorma a.s
umarım allah yüzümüzü güldürmeye devam eder sonuna kadar .

aşermeler ve mide bulantıları kısmına kadar heşeye katılıyorum da sen 2-3 tutarsa o zaman bunları dileme bence, yatatktan kafayı kaldırtmazlarsa görürüm seni a.s.

heheehhehhehhh olsun olsun razıyım cicimm ben yaaa bire üçe beşe herşeye razıyımmmm sağlıklı olsunda:teytey:

haklısın canım allah yüzümüzü güldürdü devamı gelsin de nasıl gelirse gelsin.
hayd öptüm hepinizi görüşürüz..
akşama gelemezsem şimdiden sööliyim sabah erkendeeennnn please gidip kan ver, öğleden sonraya kalmasın ...

yok cicikom kalamam zaten sabah Allah'ın izniyle 9 da hastanedeyim 1 saat sonrada sonucu veriyorlarmış pozitifse anında burdayım negatifse bilmiyom ne yaparım şimdiden özür:a015:

yok cicikom kalamam zaten sabah Allah'ın izniyle 9 da hastanedeyim 1 saat sonrada sonucu veriyorlarmış pozitifse anında burdayım negatifse bilmiyom ne yaparım şimdiden özür:a015:

pozitif canım benim meraklanma ama sonuç diyelim ki şaştı unutma ne olursa olsun yanındayız bizi merakta bırakma ne olursa olsun birlikte olsun

kızlar özür dilerim moral bozukluğundan biraz kabuğuma çekildim yazamadım ama hepinizi özledim lütfen siz bana bakmayın henüz atamadım ama sizi okudum çok sevindim inşallah bu güzel gelişmelerle hepimizin şansı döner seranes senin hamilelik nasıl gidiyo,yugu tebrik ederim simalcığım canım arkadaşım Allahın izniyle yarın hayırlı haberler alacağız dualarım seninle,egede heyecanlı bekliyorum canım inşallah sevindireceksiniz benim kötü haberimden sonra sevinmeye ihtiyacımız var

nesrinbar canım iyi değilim çokta atlatmaya çalışıyorum bugün işe başladım ordada pek zaman geçmiyo soruluyo soruldukça maralim bozuluyo gizli yapmak istedim ama olmadı

kurban olurum sana ben , üzme kendini , bizim de başımıza gelebilirdi, niteim çoğumuza geldi bile. yere düşüp ayağa kalkmaktan başka çaremiz var mı ? Kadın olmak çoook zor be arkadaşım. Allah izin verecek sen de güzel günler göreceksin, ben 2 yıldır kendi kendime çocuk yapamadığım her ay diodum ki: Allah zamanını biliyor ben bilmiyorum, istiyorum vermiyor, elbet verecek o zamanı da beklemeye mecburum. sen de önümüğzdeki günlerde moralini toplayıp yeniden deneyecek ve başaracaksın arkadaşım, üzme kendini çok fazla noolur..

seranes sağlıklı olsun ikiz olsun ne güzel bir ikinciye gerek kalmaz şaka gelcek ama ben üçüz istiyorum gözüm doysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…