tamam canım sen bır bak ınsallah vardır haberlesırız .valla esım bır bulsa neresı olsa gıdecek oda uzuluyo artık bulamadım dıye .benımkı bıraz vakıtsız oldu ıste sordugumuz her yer 20 gunu bulur dıyorlarcokacimcoook
yugu tebrık ederım canım benle aynı durumdasın bende de bugün iki kesse göründü fakat 1 i diğerıne göre küçükmüş bende ona üzülüyom onu kaybetmek istemiyom cenabı allah ikisinide sağlıklı bi şekılde nasıp eder inşallah
sordum - kardesler gıda 0216 336 55 25 - kalamış
2-3 güne kadar yeşil erik geliyormuş( süperdir manav bölümü)
çağla istersen o varmış. Pendik e servis yapmıyoruz biraz uzak kalıyor dedi ama eşin alırsa ve de telefon bırakırsan her geldiğinde haber verir sana da ayırırlar en iyilerini ..canım umarım işine yarar
YUGU YUGU YUGU ,
SEN SIMDI BEBSILERE IYI BAK BI DE BAKARSIZN BI PRENSES BI PRENS ...HAYDEEEEEE kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
HELE BIR ILK 3 AYLARIMIZ GECSIN KIZLAR ISIM DUSUNMEYE DE BASLARSINIZ ARTIKIN, HOPPAAAAA delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
SIMOSSSS YARIN SENIN ICIN DIIIL HALAY CIFTE TELLI OYNIYCAM BAK GORURSUN, OLMADI BEN KARADENIZLIYIM BI DE HORON TEPIVERIRIM ŞIUK OLUR kaydirigubbakcemile3
SİmooŞŞŞŞŞŞ sana da erİk gÖndereyİm mİ :)))
hımmmmmmmmmm:)))))) dur bakalım yarın söyliycemmm gönderip göndermiyceğiniyasakkelime inşallahhhhhhhhh cicimmmm canım abuk subuk şeyler isterrrlülülülülülüdelikafadulden:icecream: o zaman hamile olmuş oluyorum çünkü herşeyy kabulümmmdelikafadulden aşermeler mide bulantıları herşeyler benim olsundelikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelae
ya arkadaslar hepiniz çok iyisiniz burada her soruma bir cevap buluyorum ve rahatlıyorum umarım öyle olur yugucum allahtan tek isteğim sizleri çok seviyorum hepinizden allah razı olsun
aşermeler ve mide bulantıları kısmına kadar heşeye katılıyorum da sen 2-3 tutarsa o zaman bunları dileme bence, yatatktan kafayı kaldırtmazlarsa görürüm seni a.s.
haklısın canım allah yüzümüzü güldürdü devamı gelsin de nasıl gelirse gelsin.
hayd öptüm hepinizi görüşürüz..
akşama gelemezsem şimdiden sööliyim sabah erkendeeennnn please gidip kan ver, öğleden sonraya kalmasın ...
yok cicikom kalamam zaten sabah Allah'ın izniyle 9 da hastanedeyim 1 saat sonrada sonucu veriyorlarmış pozitifse anında burdayım negatifse bilmiyom ne yaparım şimdiden özür:a015:
pozitif canım benim meraklanma ama sonuç diyelim ki şaştı unutma ne olursa olsun yanındayız bizi merakta bırakma ne olursa olsun birlikte olsun
kızlar özür dilerim moral bozukluğundan biraz kabuğuma çekildim yazamadım ama hepinizi özledim lütfen siz bana bakmayın henüz atamadım ama sizi okudum çok sevindim inşallah bu güzel gelişmelerle hepimizin şansı döner seranes senin hamilelik nasıl gidiyo,yugu tebrik ederim simalcığım canım arkadaşım Allahın izniyle yarın hayırlı haberler alacağız dualarım seninle,egede heyecanlı bekliyorum canım inşallah sevindireceksiniz benim kötü haberimden sonra sevinmeye ihtiyacımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?