2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

alırsın üçüzünü de mutlu olursun inşalllahhhh diorum o zaman canım benim ne diyeyim, çok gözüpekmişsin sen de :1rolleyes:

nesrinbar senin tedavin nasıl gidiyo canım

canımsın senin yazdıklarını okudukça çok üzülüyorum negatif sonuç aldığımda yaşadıklarımı düşündüm ama çok işginç hatırlayamadım tek hatırladığım içimde bir yerlerin yanmasıydı ama bak geçti inan bana senin ki de geçicek.vanım ben mayısı bekliyorum ama ön hazırlık yapıyorum şu an kilo vermek gibi tombişimde birazcık.lütfen inan bana ge-çi-cek.bak sana bir tavsiye eğer gidebiliyorsan iki günlüğünede olsa tatil yapın ankaraya yakın ve çok güzel yerler var.ben amasraya gittim çok iyi geldi bana bir gün bile yeter işe yarıyor canım arkadaşım.hem hayat devam ediyor yıkılmak yok hadi toparlan bir an önce

canım benimmm çok sağol inşallahhhhh:Saruboceq: dualarınızı eksik etmeyin lütfen:Saruboceq:

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı........... ............. BAŞLANGIÇ.............TEST.....................H AS TANE

simalll................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.........20 Şubat..............31 Mart.......Cemal Posacı(Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
ilkbahar_20........3.Mikroenjeksiyon Kısa Protokol................................... 31 Mart
egede....................1.Tüp Bebek Tedavisi.....................23 Şubat..............1 Nisan.............Smyrna Tüp Bebek Merkezi
sukr28............................................ .................................................. ...1 Nisan
bende_adanada....2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. 7 Mart....................???.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981............1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol......16 Mart...................???................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
papatyam82........1.Tüp Bebek Tedavisi Kısa Protokol...17 Mart...................???.................Konya
sdsmt.....................2. Tüp Bebek Tedavisi...................21 Mart..................???
HAZERAN..............1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???.....................Medi cana International
iklimyaa..................1.Tüp Bebek Tedavisi....................24 Mart..................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
elsinore..............2.Mikroenjeksiyon Tedavisi................24 Mart...................???...................Kadık öy / Acıbadem

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

2009Papatya..............2.Tüp Bebek denemesine 2 Nisanda başlıyacak - ıstanbul Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz/Lemi ıbrahimoğlu
hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar...................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv.............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz................1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
zlmgncy..................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı

HAMıŞLERıMıZ

emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı taze hamişimiz:) - Amerikan Hastanesi

Son düzenleme:
hehehehehe offfff kimse yokmuuuuu sıkıntıdan listeyi rengarenk yaptım...zaman geçmiyor korkmaya da başladım yaaa

hehehehehe offfff kimse yokmuuuuu sıkıntıdan listeyi rengarenk yaptım...zaman geçmiyor korkmaya da başladım yaaa

sıkıldın mı arkadaşım zaman geçmiyoooooooooo dimi az kaldı dayan halay çekmek için :teytey:

yalnız liste süper olmuş ya test iki gün sonra olsaymış kadınlar kulübünü yenilerdindelikafadulden

sıkıldın mı arkadaşım zaman geçmiyoooooooooo dimi az kaldı dayan halay çekmek için :teytey:

evet yaaaa çok sıkıldımmmm bide içimi korku kapladı:1ninca: ödüm patlıyor şimdiiisenağlama Allah'ım inşallahhhhh yardım eder yaaa:Saruboceq::Saruboceq: her an regl olcam gibi geliyo çok korkuyorumsenağlama

yalnız liste süper olmuş ya test iki gün sonra olsaymış kadınlar kulübünü yenilerdindelikafadulden

puhhhaahhhhaaaaadelikafaduldendelikafadulden heeeeeee yapardım dimi?hihoyyyt Allah iyiliğini versin canım yaaa:lepi: kopardın beni:roflol::roflol:delikafadulden

ayyyyy kız dur şimdi o nerden çıktı biz halay çekicez diyoruz sen regl olcam diyon.heyyyyyyy küçük hanım yeğenler etkileniyor bu düşüncelerden lütfen yani at bunları kafandan yarın kutlamada ne giyeceğini düşün :CüvCüv:

ayyy bilmiyom neden böyle oldum ben yaaa çokta rahattım halbuki şu güne kadarfisfisfis ayyyy canımmmm yaaaaa:1hug:a.s.a.s.

ayyy bilmiyom neden böyle oldum ben yaaa çokta rahattım halbuki şu güne kadarfisfisfis ayyyy canımmmm yaaaaa:1hug:a.s.a.s.

yaşadığın çok normal tabiki çok az kaldı ama olumlu olalım mutlu haberi alalım böyle düşünerek sadece yıpratırsın kendini şimdiden düşünme bunları.olmaz ya tutki yarın melekler gelmedi o zaman da beklicez geleceği zamanı burda el ele omuz omuza bak bana ben bebeğimi gördüm düşük yaptığımda elime geldi tuvalette sonra olumsuz sonuç ama yinede umutluyum yinede güçlüyüm çünkü ben varım ben varsam meleklerde olur bir gün inancını hiç kaybetme amannnnnnnnnnnnnnnn dur ya yarın güzel haber alacaz şimdi ne yapıcan yarın kutlamada onu düşün

simal aman canım lütfen relaks ol benim gibi tedirgin olma sen, ben gündüz giremiyebilirim işyerinde yarın senin için dua edip akşamı iple çekeceğim bol şans canım
a.s.

ahhhhh canımmmm benim yaaasenağlama kıyamammm ben sana neler yaşamışsınsenağlama evet canım burda beraber destek olacaz birbirimize inşallah:Saruboceq: bu arada şimdi tuvaletten geldim bir damla kan geldi benden tuvalet kağıdına bu tutunma kanaması olabilir mi ki?? ne zaman oluyodu tutunma kanaması?? rengi baya kan rengiydi temizdi tam bi damla, off Allahım inşallah olumlu bişeydir:Saruboceq::Saruboceq:

simal aman canım lütfen relaks ol benim gibi tedirgin olma sen, ben gündüz giremiyebilirim işyerinde yarın senin için dua edip akşamı iple çekeceğim bol şans canım
a.s.

canımmm yaaaaa ben relaxtım ama bu gece ne oldu bana bilmiyomkafamçokkarıştı offf sağol canım duaların içinnna.s.:1hug:

tutunma kanamasıdır canım korkma ama yinede endişelendiysen ve artarsa doktorunu ara mutlaka endişe etme sakin ol tamam mı bence biraz uzan ve dinlen yarın baya yorucu olucak bende olmamıştı kanama bilmiyom ki ne zaman oluyor offffffffffff içim tuhaf oldu uzan ve dinlen birazcık arkadaşım

iyi akşmlar arkadaşlar yazdıklarınızı okudum biraz.ne yaşadıklarınızı biliyorum zor bir dönem bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.lütfen stres yapmayın dua edin ben transferden sonra test gününe kadar sürekli yattım sizde dikkat edin.ALLAH yardımcınız olsun en kısa zamanda sizde meleklerinize kavuşursunuz inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

klava: ne bu şimdi son dakika stresimi??? aşk olsun sana ama niye böyle sıkıntıya sokuyorsun kendini rahat ol bakıyım biz halaya hazırlandık bikere. regli olacakmış hissini at kafanda ki ağrı hissetmende normalmiş. senden güzel haberler alıcaz inanıyorum...dualarımız seninle canım...:Saruboceq: rahat ol bakıyım...bak bak sıkıldım bahanesiyle sigarayıda almış eline klava: Allah'ın izniyle yarın şenlik var burada....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…