nesrinbar senin tedavin nasıl gidiyo canım
kızlar özür dilerim moral bozukluğundan biraz kabuğuma çekildim yazamadım ama hepinizi özledim lütfen siz bana bakmayın henüz atamadım ama sizi okudum çok sevindim inşallah bu güzel gelişmelerle hepimizin şansı döner seranes senin hamilelik nasıl gidiyo,yugu tebrik ederim simalcığım canım arkadaşım Allahın izniyle yarın hayırlı haberler alacağız dualarım seninle,egede heyecanlı bekliyorum canım inşallah sevindireceksiniz benim kötü haberimden sonra sevinmeye ihtiyacımız var
hehehehehe offfff kimse yokmuuuuu sıkıntıdan listeyi rengarenk yaptım...zaman geçmiyor korkmaya da başladım yaaa
sıkıldın mı arkadaşım zaman geçmiyoooooooooo dimi az kaldı dayan halay çekmek için :teytey:
yalnız liste süper olmuş ya test iki gün sonra olsaymış kadınlar kulübünü yenilerdindelikafadulden
evet yaaaa çok sıkıldımmmmbide içimi korku kapladı:1ninca: ödüm patlıyor şimdiiisenağlama Allah'ım inşallahhhhh yardım eder yaaa:Saruboceq::Saruboceq: her an regl olcam gibi geliyo çok korkuyorumsenağlama
ayyyyy kız dur şimdi o nerden çıktı biz halay çekicez diyoruz sen regl olcam diyon.heyyyyyyy küçük hanım yeğenler etkileniyor bu düşüncelerden lütfen yani at bunları kafandan yarın kutlamada ne giyeceğini düşün :CüvCüv:
ayyy bilmiyom neden böyle oldum ben yaaaçokta rahattım halbuki şu güne kadarfisfisfis ayyyy canımmmm yaaaaa:1hug:a.s.a.s.
yaşadığın çok normal tabiki çok az kaldı ama olumlu olalım mutlu haberi alalım böyle düşünerek sadece yıpratırsın kendini şimdiden düşünme bunları.olmaz ya tutki yarın melekler gelmedi o zaman da beklicez geleceği zamanı burda el ele omuz omuza bak bana ben bebeğimi gördüm düşük yaptığımda elime geldi tuvalette sonra olumsuz sonuç ama yinede umutluyum yinede güçlüyüm çünkü ben varım ben varsam meleklerde olur bir gün inancını hiç kaybetme amannnnnnnnnnnnnnnn dur ya yarın güzel haber alacaz şimdi ne yapıcan yarın kutlamada onu düşün
simal aman canım lütfen relaks ol benim gibi tedirgin olma sen, ben gündüz giremiyebilirim işyerinde yarın senin için dua edip akşamı iple çekeceğim bol şans canım
a.s.
ahhhhh canımmmm benim yaaasenağlama kıyamammm ben sana neler yaşamışsınsenağlama evet canım burda beraber destek olacaz birbirimize inşallah:Saruboceq: bu arada şimdi tuvaletten geldim bir damla kan geldi benden tuvalet kağıdına bu tutunma kanaması olabilir mi ki?? ne zaman oluyodu tutunma kanaması?? rengi baya kan rengiydi temizdi tam bi damla, off Allahım inşallah olumlu bişeydir:Saruboceq::Saruboceq:
ahhhhh canımmmm benim yaaasenağlama kıyamammm ben sana neler yaşamışsınsenağlama evet canım burda beraber destek olacaz birbirimize inşallah:Saruboceq: bu arada şimdi tuvaletten geldim bir damla kan geldi benden tuvalet kağıdına bu tutunma kanaması olabilir mi ki?? ne zaman oluyodu tutunma kanaması?? rengi baya kan rengiydi temizdi tam bi damla, off Allahım inşallah olumlu bişeydir:Saruboceq::Saruboceq:
hehehehehe offfff kimse yokmuuuuu sıkıntıdan listeyi rengarenk yaptım...zaman geçmiyor korkmaya da başladım yaaa
evet yaaaa çok sıkıldımmmmbide içimi korku kapladı:1ninca: ödüm patlıyor şimdiiisenağlama Allah'ım inşallahhhhh yardım eder yaaa:Saruboceq::Saruboceq: her an regl olcam gibi geliyo çok korkuyorumsenağlama
ayyy bilmiyom neden böyle oldum ben yaaaçokta rahattım halbuki şu güne kadarfisfisfis ayyyy canımmmm yaaaaa:1hug:a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?