2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

dur sen simdi ..sen asil heyecani 10 gun sonra goreceksin....ayyy bende heyecenlandim simdi...yeniden teyze olucam yawww:sm_cool::sm_cool:

ayy evet haklısın valla bu heyecana kalp mi dayanır şimdiden boyleyse ozamanı duşunemiyorum bilee sırnaşık şeysırnaşık şey

saol canım sen nasılsın?? naptın yeni haberler var mı???

haberler yok canım tam micro için rapor çıkartacaktım devlet sağolsun son hakkımızı iptal etti,şimdi birazdaha para biriktirip her işlemi cepten ödüyeceğiz, işimiz şimdilik askıda,bir kaç ay sonramı deneriz bilmiyorum çoook canım sıkkın yani,vazmı geçsem diyede düşünmedim değil hani ,ama birkez daha denemeyi çok istiyorum,son bir kez..

arkadaşlar merhaba,
bende geçtiğimiz c.tesi yani 12 temmuzda ilk iğnemi oldum mikro için, çarşamba günü doktor kontrole çağırdı, bundan sonraki aşamaları tam olarak bilmiyorum, alman hastanesine gidiyorum, bundan sonra beni neler bekliyo yardımcı olurmusunuz, birde transfer olduktan sonra ne kadar süre yatmak gerekiyor evde ben çalışıyorum da

bir 10 gün kadar iğnelerin devam edicek canım,2 gün gibi aralarla dr un seni çağıracak kan tahlili yapıp ultrasonla yumurtaların gelişimine bakıcak olgunlaşınca yumurtalarını tpluycak eşinden alınacak (aynı gün sperm alınıcak yumurta toplama günüyle)spermle yumurtaları döllüyecekler ertesi gün durum için seni arıycaklar bilgi vericekler kaç yumurtanın sağlıklı olduğunu öğreniceksin,pardon embriyonun,birkaç gün sonrada sana transfer edicekler,veeee o 12 günlük bekleme sürecine girip bekliyerek zamanı gelince hamiş olup olmadığını kan testiyle öğreniceksin canım..yatman gerekmiyor yavaş hareket edip zorlanmazsan ben başarıcağına inanıyorum canım.şimdi drun kim ve kaç lira dediler tedavi için bir mahsuru yoksa yazarmısın canım,bende alman hast sini düşünebilirimde a.s.

anladım canım hayırlısı olsunn..bak eger uygun hastane düşünürsen benim şu anki gittiğim hastane sigortasız 2.250 ytl ye yapıyor +ilaçlar ama bana verdiği ilaçlar normalde 2.600 ytl tutuyor ben ssk lı aldığım için 500 ytl ödedim..

birde ben bişi soracam kızlar sizdede iğneler arttımı bende gonal f 8 kutu yazmıştı dr um ama sadece 4 kutu kullandımm ve diğerleride yine arttı.. siz kalanları ne yaptınız..??

tuubay senin test gününe de az kaldı değil mi?benden 5 gün sonraydı sanırım.eminim çok saırsızsındır.ben 9.günde test yaptırdım.sonuç pozitif.Allah'ım sana da nasip etsin.

merhaba zeynep. bugün 6. günüm ama ara ara kasık, bel ağrım olduğu için ( heran adet olacakmışım gibi) pek de sabırsız değilim. sadece akınıtlarım çok arttı ve hep yüreğim ağzıma geliyor. sürekli wc. ye gidiyorum kontrole. bide öyle bacaklarım ağrıyorki kesip atsam rahatlıcam. nedir anlamadım. ben de senin gibi bi alsam güzel haberimi. maşşallah zeynep ya.... inanamıyorsundur dimi. hayal gibi, rüya gibi. allahıııııııııııııııım nazarlardan korusun sizi. işte böyle. benim için dua ediyorsun dimi ? sen testini tekrarladın mı?

merhaba pınk rose,
tşk ederim açıklamaların için, Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah, alman hastanesine 1.900-euro ödüycem, bunun dışında 200-ytl kadar tahlil parası tutacakmış, ilaçları dışardan kendimiz aldığımız için onun parası bize ait yaklaşık 2.500-ytl civarında tutacağı söylendi ama bu rakamın altında da olabilir üstindede olabilir, şu anda 4 tane iğne aldık c.tesi başladım salı günü sonuncusunu vurdurucam çarşamba doktora gidicem kontrole o zaman belki değiştiricek iğneyi yada aynısına devam diycek, 4 tane iğne 800-ytl tuttu, korkunç para gidiyo inşallah sonucunu alırızda hem manen hem madden boşa gitmez, senin ilk denemenmi olacak, ne zaman başlamayı düşünüyorsun?

canım hiç kendini strese sokma.bel ve bacak ağrısı bende de oluyordu.sanki adet ağrısı gibi.akıntı sanıyorum kullandığın jelden kaynaklanıyordur.bende de var akıntı.ben de jel kullanıyorum.bugün testi tekrar yaptırdım.135 olmuş.Allah'a çok şükür yükseldi.cuma günü tekrar test için çağırdı doktorum.2 hafta sonra da kese ya da keseleri görmeye gideceğim.Senin için ve burada aynı amaç için bulunan tüm arkadaşlar için dua ediyorum.Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.inan hiçbirşey hissetmiyorum.inanamıyorum çünkü.7,5 yıl sonra gelen bu mutlluluk.ALLAH' a çok şükürler olsun..:hooray::hooray:

harika canım. çok iyi haber. allahım tamamına erdirsin inş. 2 hafta nasıl bakler insan bebeklerini görmek için yaaaaaa.... inş. benimkide seninki gibi gebelik ağrılarıdır, adet ağrısı değil. ben de 9. gün test yapmayı düşünüyorum bazen. çünkü o gün bizim evlilik yıl dönümümüz. düşünsene böyle bir hediye versem ne güzel olur. ama korkuyorum. denemekten ne çıkar aslında. hayatının en güzel hediyesini vermş olurum eşime. çok da anlamlı. ama belki de biraz yüksek değer çıkacak, sonra yükselmicek.... bilmiyorum ki. o zamanda yıkım olur. karar veremiyorum. :uhm:

9.günde düşükte çıksa moralini bozma bence.belki geç tutunma olmuştur der 12.günü beklersin.ama yüksek çıkarsa da eşine en güzel hediyeyi vermiş olursun.ben o yüzden 9.gün test yaptırmıştım ve pozitif çıktı.2 hafta sabırsızlıkla bekleyeceğim artık.bu 9 ay hep böyle geçecek sanırım.ancak kucağımıza alınca inanacağız galiba.senin için dua ediyorum.İnşallah hayırlı haber verirsin bize.

selam arkadaşlar bende temmuz ayında yaptıracaktım ikinci mikro denememi ama ssk 3 aşılamayı şart koştuğu için regle günümü bekliyorum 2 aşılamam vardı zaten şimdi süleymaniyede 3.kez aşılama yaptırıp rapor çıkaracağım daha sonraki ayda mikro denemesi olur sanırım benide dualarınızdan eksik etmeyin ben de allahdan isteyen herkese vermesini diliyorum inş

kızlar merhaba benim bugun yumurtalar toplandı 12 tane kaliteli yumurtam var ama hala size iyi haber veremiyorum malesef çünkü geçen ay eşimde 2 milyon çıkan sperm bugun hiç çıkmadı ve acilen tese'ye aldılar ama yine sonuç galiba hüsran olacakk çünkü sparmler kaliteli değil ve çok az varrr yolun tam sonuna dogru gelmişken bugun yaşadıklarım beni malesef yıktı butun umutlarım tukendi.. perşembeye kadar döllenme olmasa yapılacak hiç birşey kalmıyorr ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…