2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

simalll şimdi sana sabah olmaz aynısını bende yaşamıştım.
ne kadar heyecanlanmada desek elinde olmuyor insanın . Neyse yarın bebiş haberini aldıkmı herşeye değer yarın sabah senden haber almak için erkenden açarım pc yi şirkette

kızlarrrrrr günaydınnn!!!!!!gidiyorummmmm, en güçlü dualarınızı bol bol yollayın ne olur:Saruboceq::Saruboceq:a.s.

kızlarrrrrr günaydınnn!!!!!!gidiyorummmmm, en güçlü dualarınızı bol bol yollayın ne olur:Saruboceq::Saruboceq:a.s.

canım benim allaha emanet ol gece uykum kaçtı inan aklıma sen geldin naptı acaba die dualar ettim uyuyana kadar sanada banada hepimize meleklerin haberini alcaksın gör bak hebrini verip hepimiz ağlatcaksın ama mutluluktan tmm beni şimdiden sardı stres yarın büyük gün allahım yardım et hepimize yarabbim

günaydın hepinizeeee.
neeeeee daha gitmemiş mi yoksaa ???
ee söz verdi 08.30 da gidicem diye ,
dua ediyoruz burda hepimiz 1-2 saat sonra zıplıycaz diye , sakın kokrma, allah yüzümüzü güldürsün inşalllahhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyy stresten ağrılar başladı bende kızlar yarın test günü regl olcam gibi geliyo karnım müthiş ağrıyo offff

ayyy stresten ağrılar başladı bende kızlar yarın test günü regl olcam gibi geliyo karnım müthiş ağrıyo offff

haydaaaaa, son dakika stresleri bunlar güzelim.
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik , bugün simall yarın sen, stres yapmayın zaten 1 güncüğümüz daha kaldı , sıkın dişinizi be güzelim , allah yardım edecek inşallah sizlere de yüzümüz gülecek.

inşallah inşallah allhım aratma kimseye yarabbim!!!!!!!!!!
" hasbiyellahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim "
ben bunu sabah akşam 7kere okuyorum kızlar hepimiz için okuyalım lütfen

gunaydın arkadaslar.ege cım ınsallah Allah yardımcın olsun stres yapama kendıne guzel seyler dusun bu arada duan cok guzel anlamını bılıyordum ama unuttum bılıyorsan yazarmısın bol bol dua edelım once sımal sonra senın ıcın :))

arkadaslar 4 haftalık hamıleyım dün gece sıtmalandım ardından ateşlendım arkadasım böyle olursan birdağa ateş düşürücü iç dedi bende ilaç içmek istemıoyrum bebeğe bi zararı olur mu annenın ateşlenmesi

tesekkür drım arkadasım ilgine hemen koordinatörü aradım bana dönüp neler yapmam gerektiğini bilgilendirecekler

selam kızlar bende geç kaldım diyodum simalll için ama daha haber yok sanırım. ya bu kız sabah 8,30 da gitmicekmiydi. neyse kutlamalara bende yetişdim desenize

egecim senin test yarınmıydı.yarında seniniçin hoplayıp sıplıcaz o zaman hayırlısı ile allah hepimizi sevindirsin

KIZLAR 15. LUCRINIM AMA HALA REGL OLMADIM .benden lucrıne baslamadan bı gun once rahımden parcada aldılar. nıye bılmıyorum sordum rahmın yenılenır daha ıı tutunmasını saglar dedı dktor.bıraz kanama oldu acaba ondanda gecıkmıs olabılırmı

("Allâh bana kâfidir. Ondan baska ibâdet edilecek hiç bir ilâh yoktur.
Ona dayandim, o'na güvendim. O ars-i azîmin (büyük arsin) sahibidir.")
anlamı bu canım sağolun valla bu site olmasa napardık inan sadece eşim ve ben biliyoruz tüp bebeği kimseler bilmiyo sadece siz varsınız dua isteyeceğim arkadaşlar iyiki varsınız sağolun

gunaydın kızlar .sımall den haber yok heralde cok merak edıyorum ınsallah hayırlı guzel haberler alıcazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…